bba75 20.03.06, 14:01 Czy któraś mama widziała na żywo lub posiada wózek Peg Perego Pliko o kolorze mint? Ja widziałam tylko w necie i spodobał mi się ale nie wiem czy w rzeczywistości jest równie fajny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarenka244 Re: PP Pliko kolor mint 20.03.06, 18:02 Ja widziałam na żywo jest ładny ale ma naprawde jasny kolor zielony . Odpowiedz Link Zgłoś
t.nina1 Re: PP Pliko kolor mint 20.03.06, 18:10 Hej, co prawda nie widziłam, ale ponoć posiada minimalnie żywszą zieleń. W sklepie w którym pytałam był zamawiany dla konkretnej osoby i zaraz sprzedany. Również jestem na etapie wybory koloru pliko p3, ale mint odrzuciłam, gdyż po pierwsze za dużo czerni na której wbrew pozorom widać brud, i te paski przy okryciu na nogi (a nie suwak jak w innych tapicerkach), poza tym zielony wózek już miałam. "Na żywo" widziałam bluvela, rose, anice, i ambra... Odpowiedz Link Zgłoś
t.nina1 Re: PP Pliko kolor mint 20.03.06, 18:12 może któraś z Was widziała rubino? jaka ta czerwień jest? Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: PP Pliko kolor mint 20.03.06, 18:40 Widziałam minta na żywo, ładny jest, ale według mnie za dużo tej czerni, w lecie może się nagrzewać. A jeżeli chodzi o rubino to jest bardzo ładny, przymierzałam do niego Ninkę Na żywo widziałam: mint, rose, rubino, anice, ambra, pepita i najbardziej podoba mi się rubino i anice. Odpowiedz Link Zgłoś
t.nina1 Re: PP Pliko kolor mint 20.03.06, 18:50 Również podoba mi się anice, ale boję się tego bardzo jasnego brzegu budki i również jasnych dodatków w środku. Z doświadczenia wiem jak to wygląda z czasem, zwłaszcza jak jeździ się często samochodem, a wózek przewożony jest w bagażniku. Bluvela na żywo odpadł zupełnie, a toffee bardzo ciemny, chyba za ciemny dla dziewczyki. W tym rubino tylko ta czerwień mnie zastanawia. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: PP Pliko kolor mint 20.03.06, 18:57 a dlaczego czerwony Cię zastanawia? Odpowiedz Link Zgłoś
t.nina1 Re: PP Pliko kolor mint 20.03.06, 19:02 Chodzi mi o odcień tej czerwieni, przeszukałam internet w znalazłam masę zdjęć, a na każdym ta czerwień wygląda inaczej. Wiadomo, czerwony może mieć przeróżne odcienie. Memu sercu jabliższa czerwień malinowa ale tu chyba jest inna. Boję się zamawiać w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: PP Pliko kolor mint 20.03.06, 19:47 Piękne jest Malibu ale dodatków nie ma do niego.. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw do t.nina1 20.03.06, 19:50 t.nina1 napisała: > Chodzi mi o odcień tej czerwieni, przeszukałam internet w znalazłam masę zdjęć, > > a na każdym ta czerwień wygląda inaczej. Wiadomo, czerwony może mieć przeróżne > odcienie. Memu sercu jabliższa czerwień malinowa ale tu chyba jest inna. > Boję się zamawiać w ciemno. Nie jest to czerwień malinowa, ale według mnie wózek na żywo wygląda ładniej niż na zdjęciach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
t.nina1 Re: do t.nina1 20.03.06, 19:59 Dzięki, mam jeszcze trochę czasu na podjęcie decyzji i łudzę się, że może uda mi się go zobaczyć zanim ostatecznie zadecyduję. pozdrawiam, Nina Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: do t.nina1 20.03.06, 20:08 Ja gdybym zdecydowała się na pliko to wybrałabym właśnie kolor rubino, ale zachorowałam na nową Jane Carrera Pro z kolekcji 2006 i teraz mam dylemat czy wybrać kolor czerwony czy malinowy... Odpowiedz Link Zgłoś
t.nina1 Re: do t.nina1 20.03.06, 20:21 Carrera faktycznie bardzo ładna. Pewnie też wybierałabym pomiędzy tymi kolorami co Ty (dla dziewczynki oczywiście). Wiadomo, że katalogowe zdjęcia bywają inne niż wygląd produktu w rzeczywistości, ale bardzo podoba mi się ta malinka. Swoją drogą te wózeczki są w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: do t.nina1 20.03.06, 20:55 W Polsce będą dopiero pod koniec tego roku, albo na początku przyszłego ( wiadomość od importera ), ale są w Czechach Odpowiedz Link Zgłoś
t.nina1 ;))) 20.03.06, 21:20 Nauczona doświadczeniem preferuję zakupy jak najbliżej miejsca zamieszkania, za często coś trafia do reklamacji PS Gratuluję uroczej trójeczki )) Odpowiedz Link Zgłoś
bba75 Re: ;))) 21.03.06, 07:58 Z tym czarnym to prawda, że też się brudzi, ale błoto widać bardziej na jasnym więc anice raczej odpada (choć fajny). Szkoda, że mint ma paski zamiast suwaka bo suwak praktyczniejszy. A bluvela jaki jest? Tu wygląda bardzo fajnie: www.baby.com.pl/szczegoly.php?aukcja=&grupa_p=1&przedm=4115658&pwd[1]=%2F1%2F100792%2F100819%2F123495&grp=&sortuj=kod Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: ;))) 21.03.06, 09:38 O jakim blocie mowisz Mam pliko od roku i zadnego blota nawet po deszczu na tkaninie nie stwierdzono a mam jasne kolory. IMO Anice mozesz z powodzeniem kupowac, bo to co sie najbardziej brudzi - dol budki ma szary. Drugie co sie najbardziej brudzi (od buzki, jedzenia, raczek), a raczej pierwsze to sa brzegi bokow - to Anice ma biale i to juz bardzo niedobrze, powinno byc przynajmniej niebieskie. Pod wzgledem latwosci / trudnosci w ubrudzeniu najlepiej wypadaja bluvela i rubino - strategiczne miejsca maja ciemne, choc czarny kolor w wozku to porazka bo latem goraco i on sie jednak strasznie brudzi (wlosy, siersc, pylki, kurz latem - bardzo to widac). Co do paskow przy oslonce na nogi, to tego sie uzywa tylko zima, wiec nie wiem czy to az taki straszny minus, IMO da sie przezyc. Odpowiedz Link Zgłoś
t.nina1 Bluvela 21.03.06, 10:58 Bluvela na zdjęciach również mi się podobał, ale na żywo prezentuje się bardzo buro i smutno. Najbrzydszy jest ten niby szary w zestawieniu, a ta czerwień też taka brudna. Byłam bardzo rozczarowana, a napalałam się na niego bardzo. W sumie może jeszcze uszedłby dla chłopca ale ja mam dziewczynkę i nawet w sklepie mi odradzano ten kolor. Zwróćcie też uwagę na rodzaj materiału przy brzegu budki w Anice, poza tym że jest biały to jakiś inny rodzaj tapicerki. Odpowiedz Link Zgłoś
t.nina1 Mam fajne linki do tapicerek 21.03.06, 11:01 ale chyba nie umiem wklejać (( Odpowiedz Link Zgłoś
bba75 Re: Bluvela 21.03.06, 12:41 To już nie wiem, który wybrać. Ja mam chłopca. Odpowiedz Link Zgłoś
nati76 a jaka ambra? 21.03.06, 12:28 A jak na żywo wygląda ambra? czy ten pomarańcz jest delikatny czy mocny? a beż? Czy zdjęcie oddaje prawdę? Mnie te jasne kolory nie przerażają mam beżowego deltima z bardzo jasnymi wypustkami, w razie przybrudzenia jedno przetarcie wilgną szczoteczką z płynem i znika wszystko. Wogóle to uważam że kolorystyka w pp p3 jest beznadziejna zwłaszcza dla chłopców ( Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: a jaka ambra? 21.03.06, 12:39 nati76 napisała: > A jak na żywo wygląda ambra? czy ten pomarańcz jest delikatny czy mocny? a beż? Jeden i drugi kolor jest blady, a bez to wrecz kremowy. Dla mnie odpada. Duzo zywiej kolorystycznie wyglada Hip Hop (kolekcja 2005). > > Wogóle to uważam że kolorystyka w pp p3 jest beznadziejna zwłaszcza dla > chłopców ( Tak z ciekawosci. Jaka kolorystyka jest wg Ciebie dla chlopcow. Szczerze mowiac nie kieruje sie nigdy tym czy pasuje do chlopca czy do dziewczynki tylko tym czy mnie sie podoba i jak w praktyce sie sprawuje. Dlatego poza rozem (nie lubie tego koloru nawet na rozach ) mi do jednej i drugiej plci pasuje wszystko. Co najwyzej dopasowuje do wygladu dziecka. Np. moj syn bardzo blado w zieleniach wyglada i tych kolorow tez unikam. Odpowiedz Link Zgłoś
bba75 Re: a jaka ambra? 21.03.06, 12:44 Podobno (nie widziałam) ta ambra też nieciekawa. To już lepszy hip-hop ze starej kolekcji (tak pisały dziewczyny na forum). Odpowiedz Link Zgłoś
nati76 Re: a jaka ambra? 21.03.06, 17:11 Masz racje, trochę źle się wyraziłam, dla mnie osobiście kolorystyka i wogóle dobór kolorów w pp pliko p3 jest beznadziejny. Również przy wyborze kieruje się tym co mi się podoba i czy pasuje do nas I tak: malibu i rose ładne ale zdecydowanie dla dziewczynki, żółty mi się nie podoba wcale, zdecydowanie nie lubię czerwonego zwłaszcza połączonego z granatem, toffe trochę smutny, anice troszkę za jaskrawy, tak samo jak zeszłoroczny hiphop. Wiem wiem każdemu się nie dogodzi i każdy ma inny gust ) Mój mały to też bladziutki blondynek ja lubię go w pomarańczach bo ożywia go ten kolor, tak samo lubię beże, brązy, nieb., granat, ecru i groszek, ale nie oliwka, dlatego kolory mint i ambra najbardziej mi odpowiadają, ale muszę je wpierw zobaczyc na żywo ) Odpowiedz Link Zgłoś
t.nina1 Re: a jaka ambra? 21.03.06, 12:47 Ambra faktycznie bledsza niż hip hop zeszłoroczny. Jasna, ale ma inny gatunek tapicerki niż jasne dodatki w anice i takiego beżu bym się nie bała. Z tym, że ja nie lubię pomarańczowego koloru. Podaję moje gg 4034473, jak ktoś chce to przez gg podam ciekawe linki jakie znalazłam z kolorami, może komuś pomogą Pozdrawiam, Nina Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: PP Pliko kolor mint 21.03.06, 17:44 też bylam napalona na minta ale w koncu zdecydowałam się i kupilam toffee,kolorek ladny,stonowany ale fajny dla chłopca,ja swojego synka kolorowo ubeiram i ladnie się odbija Odpowiedz Link Zgłoś
dorga1 Re: PP Pliko kolor mint 21.03.06, 17:57 A która waszym zdaniem lepsza tapicerka? Ubiegło czy tegoroczna? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka10012 Re: Mam kolor Mint 06.04.06, 10:21 Mam kolor Mint w sklepie w których kupowałam wózek były wszystkie kolory( oprócz tego Malibu) sama zastanawiała sie między Rubino( to czerwony) i Mint wybrała Mint według mnie najładniejszt natomiast najbrzydrzszy jak dla mnie to Toffe-smutacki taki ale to naprawde kwestia gustu. Fajny jest tez anice . Odpowiedz Link Zgłoś