pom 21.03.06, 23:25 Mam pytanie odnośnie fotelika samochodowego: www.allegro.pl/item92483293_nowe_foteliki_coneco_do_13kg_super_cena_.html czy może któraś z mam ma taki i jak sie sprawdza?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulla1 Re: Fotelik samochodowy Coneco 21.03.06, 23:37 Ja mam i jestem zadowolona- jest fajny , coprawda nie mam porównania bo nigdy z inego nie korzystałam ale ten jest ok! Jak byś chciała sie coś konkretnie dowiedzieć to pytaj. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
pom Re: Fotelik samochodowy Coneco 22.03.06, 00:40 Super Czy można w nim wozić noworodka? Odpowiedz Link Zgłoś
pom I jeszcze jedno 22.03.06, 00:40 Czy ten fotelik jako bujaczek w domu też się sprawdza? Odpowiedz Link Zgłoś
aga2008 Re: Fotelik samochodowy Coneco 22.03.06, 10:38 My mamy teki fotelik i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Dal noworodka się nadaje, wozimy w nim córke od jej pierwszych dni. W domu jak była mniejsza służył nam jako leżaczek i mozna było w nim dziecko przenosić po pomieszczeniach (mogłam spokojnie obiad ugotować mając malucha w zasięgu ręki). Teraz rozglądamy się za większym fotelikiem, ponieważ juz nóżki zaczynaja wystawać.Bardzo ppolecam ten fotelik. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wi0la Re: Fotelik samochodowy Coneco 22.03.06, 14:07 bardzo fajny fotelik ale moj synek gdy osiagnal wage 9 kg nie miescil sie w nim na szerokosc.Musielismy kupic drugi ale juz nie kolyske tylko siedzacy. Odpowiedz Link Zgłoś