aga.bob 22.03.06, 18:41 czy któraś z mam może jakąś polecić, czy się sprawdzają aby nie wydawać pieniędzy w błoto z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: Golarka do ubrań 22.03.06, 18:56 kupilam sobie specjalna z silniczkiem ale i tak wrocilam do starej metody mezowskie wilkinsony sa najlepsze, tylko ciiii bo sie wscieka i zawsze dziwi, czemu mu to tak szybko schodzi Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: Golarka do ubrań 22.03.06, 19:13 Ja mam taka w ksztalcie zelazka. Kosztowala kolo 30 zl. Jest swietna! Odpowiedz Link Zgłoś
cruella Re: Golarka do ubrań 22.03.06, 19:39 Ja mam taką sporą, w kształcie żelazka, na trzy duże baterie. Szczerze mówiąc nie używam. Zużycie baterii jest tak spore, że po prostu przestało mi się to opłacać Kup taką z zasilaczem Odpowiedz Link Zgłoś
kropka1907 Re: Golarka do ubrań 23.03.06, 07:52 Najpierw miałam golarkę na baterie, kupioną za parę złotych - była beznadziejna - dwie baterie starczały na pół swetra, a potem dosłownie się rozleciała. No i kupiłam w Media Markt golarkę z akumultorem firmy MpM product - kosztowała ok. 30 zł i jest naprawdę dobra. Używam jej od ponad roku, po naładowaniu (ok 6 godzin) starcza na 2 godziny ciągłej pracy. A w dwie godziny można "ogolić" stos ciuchów. Ma sporą powierzchnię i kształt żelazka. Odpowiedz Link Zgłoś
finezze Re: Golarka do ubrań 23.03.06, 09:06 Ja mam golarke Bomann, sredniej wielkosci na baterie. To bardzo przydatna rzecz, ale polecam duza i koniecznie zasilana sieciowo. Baterie bardzo szybko padaja. Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 a dziala toto na kocie kłaki?? 23.03.06, 09:06 bo myslalam o zakupie glownie ze wzgledu na kocie wlosy wszeeeeedzieeeee ... z tego co czytalam siersc tez dobrze usuwa przy okazji "golenia" i przyznam sie, ze myslalam o kupieniu takiej na betarie, ale Wy chyba piszecie o takich www.allegro.pl/item91952907_golarka_do_ubran_akumulator_siec_100_quality.html Odpowiedz Link Zgłoś
agusmichal Re: a dziala toto na kocie kłaki?? 24.03.06, 10:29 Tego nie kupuj! fatalne!!! mam i wole nie używać coby nie bluzgać!!!! W sklepie są w podobnych cenach i przynajmniej możesz reklamować. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
jaonna1 mam polecam 24.03.06, 12:30 mam zwykła na baterie cena ok 20zł ja jestem zadowolona fakt ze nie kole swetrów kilogramami codziennie ale dla moich potrzeb taka zwykła sie sprawdza. na kocie kłaki polece szczotke do ubrań-dostepne były w rosmanie cena ok 16zł- czerwony materiał-sciagający kłaki i biała rączka. Odpowiedz Link Zgłoś