anka_hanka 04.04.06, 13:46 Poszukuję, czy może wiecie gdzie oprócz allegro można go jeszcze kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernihor Re: Domek Lego 04.04.06, 23:42 We Wrocławiu w " hurtowni " Askot. Tam kupiłam dla córci i jak każdy zestaw Lego polecam, bo warto. Super zabawa nie tylko dla małych. Wpisz w jakąkolwiek wyszukiwarkę - Lego Duplo - poszperaj a dotrzesz i do innych sprzedawców w necie. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Re: Domek Lego 05.04.06, 06:37 a warto kupć ten domek? Moja Tusia ma 21 m-cy... Odpowiedz Link Zgłoś
bernihor Re: Domek Lego 05.04.06, 08:25 Jak dla mnie domek jest godny polecenia. Dokupiłam jeszcze kilka zestawów ze zwierzętami i te to dopiero stały się hitem. Córcia uwielbia koniki i nie odstępuje ich na krok. Jest tak zakręcona na ich punkcie, że nawet się z nimi kąpie. Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: Domek Lego 05.04.06, 11:40 Moim zdaniem lepszą zabawka będzie zabawny domek ale Fisher Price. Lepiej wykonany i więcej mozliwości zabawy. Polecam pod rozwagę. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Re: Domek Lego 05.04.06, 13:46 ale my mamy klocki lego i wole żeby zestawy łączyły się ze sobą, bo wtedy jest więcej możliwości w tworzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
anka_hanka Re: Domek Lego 05.04.06, 13:54 Witaj, domek LP już mamy i faktycznie zabawa super od roku, kiedy to dostała go na pierwsze urodziny, ale ile się można bawić tym samym a tak poważnie to LP nie daje rzadnych możliwości kostrukcyjnych a to teraz okazało się być hitem. Pozdrawiam i dziękuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: Domek Lego 05.04.06, 14:59 A więc skoro domek juz masz to może trzeba pójść w innym kierunku a nie nastepny domek? Odpowiedz Link Zgłoś