Dodaj do ulubionych

Domek Lego

04.04.06, 13:46
Poszukuję, czy może wiecie gdzie oprócz allegro można go jeszcze kupić?
Obserwuj wątek
    • bernihor Re: Domek Lego 04.04.06, 23:42
      We Wrocławiu w " hurtowni " Askot. Tam kupiłam dla córci i jak każdy zestaw
      Lego polecam, bo warto. Super zabawa nie tylko dla małych. Wpisz w jakąkolwiek
      wyszukiwarkę - Lego Duplo - poszperaj a dotrzesz i do innych sprzedawców w
      necie. Marta
      • gucci77 Re: Domek Lego 05.04.06, 06:37
        a warto kupć ten domek? Moja Tusia ma 21 m-cy...
        • bernihor Re: Domek Lego 05.04.06, 08:25
          Jak dla mnie domek jest godny polecenia. Dokupiłam jeszcze kilka zestawów ze
          zwierzętami i te to dopiero stały się hitem. Córcia uwielbia koniki i nie
          odstępuje ich na krok. Jest tak zakręcona na ich punkcie, że nawet się z nimi
          kąpie.
          • katka74 Re: Domek Lego 05.04.06, 11:40
            Moim zdaniem lepszą zabawka będzie zabawny domek ale Fisher Price. Lepiej
            wykonany i więcej mozliwości zabawy. Polecam pod rozwagę.
            Kasia
            • gucci77 Re: Domek Lego 05.04.06, 13:46
              ale my mamy klocki lego i wole żeby zestawy łączyły się ze sobą, bo wtedy jest
              więcej możliwości w tworzeniu smile
            • anka_hanka Re: Domek Lego 05.04.06, 13:54
              Witaj, domek LP już mamy i faktycznie zabawa super od roku, kiedy to dostała go
              na pierwsze urodziny, ale ile się można bawić tym samymsmile a tak poważnie to LP
              nie daje rzadnych możliwości kostrukcyjnych a to teraz okazało się być hitem.
              Pozdrawiam i dziękuję za informacje.
              • katka74 Re: Domek Lego 05.04.06, 14:59
                A więc skoro domek juz masz to może trzeba pójść w innym kierunku a nie nastepny
                domek?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka