meggis 06.04.06, 17:08 Czy kupowałyscie swoim maluszkom ubranka Cherokee w Tesco? Jak sie one sprawdzaja? Jaka marka, jakosc? Cy ubranka nie mechaca sie po poraniu, nie kurcza? Mam pewne watpliwosci co do marki Tesco stad moje pytanie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maczkama Re: Ubranka Cheerokee 06.04.06, 18:36 Dziewczyny, a tak przy okazji widziałyście może jakieś ładne kapelutki tej marki, np takie: www.allegro.pl/item95100607_cherokke_wiosenno_letki_kapelusik_2_4_latka.html Pozdrawiam. Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
bba75 Re: Ubranka Cheerokee 10.04.06, 09:03 Ja odradzam - bardzo rozciągnęły się w praniu. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: Ubranka Cheerokee 10.04.06, 11:16 Również odradzam. Kupiłam "na próbę" koszulkę z długim rękawkiem. Cena moim zdaniem wysoka(30 albo 40zł, dokładnie już nie pamiętam), a jakość kiepska. Otwór przy szyi jest nierozciagliwy, a po praniu na domiar złego, skurczył się. Koszulka była granatowa-po jednym praniu kolorek zbladł(tj. wyglada jakby był sprany). Użyliśmy jej tylko raz-po pierwszym praniu nie nadaje się do użycia, właśnie z powodu tego otworu na szyję Odpowiedz Link Zgłoś
mama_misi Re: Ubranka Cheerokee 10.04.06, 17:47 My mamy sukienkę i jestem zadowolona. Jest bordowa w malusieńkie białe kwiatuszki i po praniu kolor nadal jest ten sam. Jakościowo - super. Odpowiedz Link Zgłoś
aszkaadam Re: Ubranka Cheerokee 10.04.06, 22:43 Ja mam sweterek i dżinsy-poprostu super zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina79 Re: Ubranka Cheerokee 11.04.06, 11:31 Fajnie, ze jest tak temat, sama zastanawiam się nad kupnem pajacykow tej firmy..mhmm... Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: Ubranka Cheerokee 11.04.06, 13:34 mój mały smyk miał jeansy tej firmy i byłam z nich bardzo zadowolona, na lato czeka na niego koszula, wydaje mi sie,ze tez bede z niej zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Re: Ubranka Cheerokee 11.04.06, 13:58 Mamy jedną bluzkę, ale po praniu rozciągnęła się. Z Tesco z czystym sumieniem moge polecić body Items w trzypakach. Po praniu wyglądają super, a cena jeszcze lepsza - 19,99. Odpowiedz Link Zgłoś
olcia1 Re: Ubranka Cheerokee 11.04.06, 14:43 Hmm.. Kupilam bluzeczke w paski, ktora faktycznie sie rozciagnela (ale podejrzewam, ze taki jej urok i innych firm tez by sie rozciagnela). Kupilam tez dzinsowe ogrodniczki (super), plocienne ogrodniczki (super), granatowa bluze z kapturem (nie mam zastrzezen), niebieski spodenki ala dresowe (tez sie super trzymaja). Sprala sie natomiast i to po pierwszym praniu bluza C&A... --- Ola i Kuba (12.02.2005) Odpowiedz Link Zgłoś