lukoj 09.04.06, 15:58 prosze wasze opinie na temat wózka implast driver 4XL??bardzo podoba sie mojej żonie ale nic o tym wózku nie wiem !czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja_sara Re: wózek implast driver 4 XL 09.04.06, 19:39 Ja go uzywam od 5 miesiecy. Jestem zadowolona. Juz kiedys tu na forum pisalam o tym wozku. Ma jednak kilka wad : 1.brak bloakdy skrętu przedniej osi kół, a takie cos przydaloby sie bardzo w lesie lub na wretepach, 2.Gondolka jest mala, jesli wiec wiece juz, ze wasze dziecko bedzie sporym niemnowleciem, to moze pomyslcie o innym modelu. 3. Folia przeciwdeszczowa dolaczona do wozka to totalna pomylka, jest tak mala, ze przed zadnym deszczem nie uchroni, lepiej od razu dokupcie folie uniwersalna, kosztuje jakies 20 zl, przynajmniej u mnie w Trojmiescie, pomimo tego, co napisalam jestem zadowolona z zakupu, jest dosc lekki, latow sie prowadzi, ladnie sie nim wjezdza na krawezniki, ma pojemny kosz na zakupy, a i material z ktorego jest zrobiony dosc trudno przemozcyc na deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
maja_sara jeszcze cos dodam;-) 09.04.06, 19:46 W cenie wozka jest tez spacerowka, a to spore ulatwienie na przyszlosc no i ograniczenie pozniejszych wydatkow, taki wozek 2w1. Ponadto gleboka gondolke montuje sie na samym stelazu, a nie na spacerowce( jak np w niektorych modelach wozkow chicco ), przez co wozek mnie wazy. Rozumiesz o czym pisze?? hehe A! I mozna tez na stelazu zamontowac fotelik samochodwy tej samej firmy (implast) ale trzeba dokupic za kilkadziesiat zlotych spacjalne "adaptery" czyli uchwyty mocujace. Odpowiedz Link Zgłoś
smoczek5 Re: wózek implast driver 4 XL 10.04.06, 12:30 Oprócz blokady na koła brakuje też możliwości podnoszenia zagłówka w gondolce. A gondolka wcale nie jest mała w porównaniu z innymi. I jeszcze jedno. Gdybym miała jeszcze raz podjąć decyzję to kupiłabym tani wózek głęboki (używasz go średnio 6 miesięcy) a potem fajną spacerówkę. Ja właśnie takiej szukam, pomimo, że mam tę driverowską. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lukoj Re: wózek implast driver 4 XL 10.04.06, 18:33 dzieki wszystkim za odpowiedzi i chyba go kupie!! Odpowiedz Link Zgłoś
yonkaa Re: wózek implast driver 4 XL 21.04.06, 21:00 tu napisalam pare slow na temat tego wozka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=40539131&a=40636498 Odpowiedz Link Zgłoś