doroty3 10.04.06, 14:20 Chcę kupić nowość z firmy Implast, wózek Volant 3 trójkołowy, jest lekki, powiększona gondolka, czy ktoś również zastanawia się nad tym wózkiem?? Co o nim sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nati_28 Re: Wózek Volant 3 05.05.06, 13:10 Ja jestem praktycznie zdecydowana. W tej cenie lepszego nie znalazłamn. Jest zwrotny, wygodnie się go prowadzi, gondolka faktycznie większa. Czytałam wiele opinii na temat tego wózka i myślę, ze kupię go. Spotkałam nawet dziewczynę, która prowadziła ten wózeczek. Jako użytkowniczka wózka, bardzo go sobie chwaliła. Odpowiedz Link Zgłoś
edytajak Re: Wózek Volant 3 07.05.06, 21:57 Ponawiam pytanko czy może ma ktoś ten wózek jestem nim szalenie zainteresowana ale nie znlazłam jeszcze wielu opini o nim. Prosze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
awuka Re: Wózek Volant 3 05.05.06, 13:45 Miałam drivera 4 xl. Wózeczek był świetny, jednak po przesadzeniu Amelci do spacerówki okazało się,że siedzisko jest za małe.Poza tym ok. Odpowiedz Link Zgłoś