Dodaj do ulubionych

Pilne !! spacerówka, parasolka lekka dla duzego dz

11.04.06, 19:23
wiem ze to powtorzone ale nie jestem w stanie przeczytac kilkuset wypowiedziwink
potrzebuje na juz! CENA góra 500zl !!!!!!
coreczka ma 93cm i wazy 15 kg,wozek ma byc góra 6,5kg,najlepiej 1 rączka,albo
2 zwrocone do siebie troche, rozkladane oparcie niekoniecznie na plasko ale
nie o 15cm, szerokie siedzisko conajmniej 33cm i w miare glebokie,bo ma nogi
na 98,zeby mogla oprzec na podnozku,najlepiej kosz ktory sie nie urwie pod 3
torebkami cukrusmile
odpada :
coneco polo,za niskie oparcie i na nozki,glowa jej wystaje jak siedzi z 5 cm!
chicco ponee ,za ciezkie dziecko
graco city sport i plus,za niskie oparcie
wszelkie parasolki tylko z daszkiem p-slonecznym i prostymi 2 rączkami
i kolory typu pomaranczowy,zielony zolty, rażące w oczy, zielony, czerwony wink

wiem,ze mam duze wymagania,ale to dla córeczki,

a moze ktoras z was ma do sprzedania w bdb stanie jakąs?z warszawy??np
inglesina maxwinknie wiem,prosze napiszcie,albo tutaj albo moze na anka-7@o2.pl
albo gg 5156026

z góry dziękuje i pozdrawiamsmileAnka
Obserwuj wątek
    • edysia30 Re: Pilne !! spacerówka, parasolka lekka dla duze 11.04.06, 20:05
      witam! Mam do sprzedania wózek spacerowy baby dreams jest on z 2004 roku, ale
      myślę że właśnie takiego szukasz. Mniej więcej postaram Ci się go opisać,
      jeżeli będziesz zainteresowana to zrobię i prześlę Ci zdjęcie. Jest to
      tzw.parasolka z fajnym głębokim siedzieniem z zabezpieczeniem z obydwu boków i
      odpinaną rączką z przodu (po to by mała mogła łatwiej wejść), ma oczywiście
      kapuzę i osłonę dopinaną na nogi którą ja nie używałam. Rączki dwie ale można
      je odwrócić w dowolny sposób. kolory ciemny rudy z szarym, żadnej
      ekstrawagancji. Jest w idealnym stanie ponieważ mój syn mało wogule jeżdził w
      wózku. Jeżeli jesteś zainteresowana to nawiążemy współpracę. mamaWiktorka
      • iwek33 Re: Pilne !! spacerówka, parasolka lekka dla duze 11.04.06, 20:44
        Inglesina Max ma ponad 6,5 kg, więc chyba odpada w przedbiegu.
        • aniaje znalazlam 2 musze wiedziec do jutra do 10 rano:( 11.04.06, 22:35
          1-brevi grillo,ale nie znam wymiarow siedziska ani oparciasad
          i esprit pluto idealny ale 8kg ,mam dac znac babce do 10 rano,jak nie musze
          tracic kase i zasuwac za miasto

a co do tego baby dreams nie napisalas jaki to model ani ile wazy ani ceny ani
          wymiarowwinktych ktore potrzebuje jak ci sie uda to do 10 rano sorry,ale z takim
          zywym dzieckiem bez wozka nie rusze sie na krok z domu... daj zdjecia na anka-
          7@o2.pl albo gg 5156026
    • aniaje mam trzeci ! Hauck jet 6 z puchatkiem 2006 11.04.06, 22:39
      i co sądzicie ktory z tych 3 mam wybrac?trzeci najslodszy, drugi
      najpraktyczniejszy, 1 najporządniejszy,potne sie,w razie czgo dam linki,jak
      ktoras mama tez szukawink
      • iwek33 Re: mam trzeci ! Hauck jet 6 z puchatkiem 2006 11.04.06, 22:55
        Tu jest cały wątek o Brevi Grillo
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=39286717&a=39286717
        • iwek33 Re: mam trzeci ! Hauck jet 6 z puchatkiem 2006 11.04.06, 22:57
          Ja z tych trzech wybrałabym Esprit Pluto pomimo wagi ( te Haucki podobno bardzo
          słabe są, tak pisały dziewczyny na forum)
          • aniaje DZIĘKI Iwek:))))) 11.04.06, 23:38
            to mo pomoglosmilebrevi za wąski,hauck do 15 kg,a esprit i elegancki i jakosciowo
            dobrywinkjeszcze tylko spojrzę i chyba go wybiore,ale uuulgawink
    • aniaje hmm,sama juz nie wiem,a primi sogni CIAK? 12.04.06, 08:45
      moze sie wstrzymam z tym esprit,bo wazy 8kg a CIAK 6,5,ale on chyba ma oparcie
      tylko 44cm a Esprit ma 50!,co tu robicsadi ma nieruchomą rączkę

GDZIE W WARSZAWIE moza obejzec te 2 wozki????
      • towita Re: hmm,sama juz nie wiem,a primi sogni CIAK? 12.04.06, 09:35
        Jak już wybierzesz coś dla siebie to prześlij mi prosze informację o
        pozostałych wózkach. Mam ten sam problem (ruchliwego dwulatka). Z tym, że dla
        mnie waga wózka nie jest aż tak istotna. Wolałabym cięższy ale wygodniejszy.
    • monika_wroclaw Re: Pilne !! spacerówka, parasolka lekka dla duze 12.04.06, 10:14
      aniaje napisała:

> wiem ze to powtorzone ale nie jestem w stanie przeczytac kilkuset wypowiedziwink
      > potrzebuje na juz! CENA góra 500zl !!!!!!
      > coreczka ma 93cm i wazy 15 kg,wozek ma byc góra 6,5kg,najlepiej 1 rączka,albo
      > 2 zwrocone do siebie troche, rozkladane oparcie niekoniecznie na plasko ale
      > nie o 15cm, szerokie siedzisko conajmniej 33cm i w miare glebokie,bo ma nogi
      > na 98,zeby mogla oprzec na podnozku,najlepiej kosz ktory sie nie urwie pod 3
      > torebkami cukrusmile
      >

Ja polecam Ci Jane Energy, tylko cena ciut wyższa, około 550zł, ale:
      Stelaż wózka waży 5,6kg, cały wózek około 6,5kg
      Oparcie rozkłada się prawie na płasko
      Podnóżek regulowany w dwóch pozycjach
      Całkiem spory i wytrzymały kosz na zakupy, bez problemu wkładam do niego 3
      buteliki mleka, chleb i wiele innych drobnych codziennnych zakupów.
      Wymiary siedziska: szerkość 32cm, głębokość 23cm z rozłożonym podnóżkiem 37cm,
      wysokość oparcie 48cm
      Dwie rączki zwrócone do siebie
      budka i folia przecideszczowa

Do wózka przymierzyłam moją starszą córkę, żeby sprawdzić na jak długo
      wystarczy, starsza ma 105cm wzrostu i było jej całkiem wygodnie, głowa trochę
      jej wystawała ale mogła ją jeszcze wygodnie oprzeć o oparcie, a nóżki bez
      problemu opierała na dolnym podnóżku, jak chcesz to mogę wysłać Ci fotkę ze
      starszą cóką w wózku, to zobaczysz jak to wygląda. Nawet mogła się położyć jak
      jej rozłożyłam oparcie.

A przede wszystkim wózek idealnie się prowadzi, mam duże porównanie, bo to mój
      jedenasty wózek, a za nim go kupiłam przymierzyłam Ninkę do kilku innych...
      • aniaje monika wyslij na maila ale nie gazetowego 12.04.06, 12:44
        pleasesmilebo po 14,30 wychodze pprzymierzac wozki,to moze nie bede musialasmile
        wielkie dziękismile
        • monika_wroclaw Re: monika wyslij na maila ale nie gazetowego 12.04.06, 17:03
          aniaje napisała:

> pleasesmilebo po 14,30 wychodze pprzymierzac wozki,to moze nie bede musialasmile
          > wielkie dziękismile

Dopiero teraz zobaczyłam, że chcesz abym wysłała Ci fotki... wcześniej
          korzystałyśmy z Ninką z pięknej pogody i przez 3 godziny byłyśmy na spacerku smile

pozdrawiam
      • aniaje odnośnie innych wózków - moja ocena jak prosilas 12.04.06, 12:50
        a wiec inglesina czy swift chyba czy ta nowa trip są za wąskie nawet mniej niz
        30cm! nawet max jest wąska podobo a koszyk!!normalnie jak jedwab delikatny,
        beznadzieja

coneco wszystkie odpadają bo maja tez wąskie siedzenie mierzylam 31cm...dość
        wąsko i oparcie ok 44-45cm,za niskie jak dla duzego 2 latka z dlugimi nogami
        ale dla mniejszego dziecka owszem, nawet funkcjonalne i lekkie wózki i tanie

teraz moj byly faworyt esprit pluto-tylko do 18kg lącznie z bagażami,czykli
        zadnych zakupów wlasciwie,torba ewentualniesad

brevi grillo tylko do 15kg,ale fajne kolory i funkcje i cena

jade dzis poprzymierzac wozki wiec moze znowu czegos sie dowiem i
        napisze,pozdrawiam
        • iwek33 Re: odnośnie innych wózków - moja ocena jak prosi 12.04.06, 13:03
          Wydaje mi się, że żadna parasolka nie ma koszyka, do którego mogłabyś naładować
          kilka kg zakupów plus waga dziecka_ ten wózek musiałby mieć nośność ponad 25
          kg, Jeśli planujesz wozić tym wózkiem tak potężnie ciężkie zakupy, to może
          pomyśl o regularnej spacerówce, a nie parasolce- to w końcu lekki wózek dla
          dziecka i ewentualnie na drobne zakupy.
          • aniaje Kolejne 2 typy ,raczej pewniaki:) 12.04.06, 13:19
            bebe confort VIVA cena 477zl na grójeckiej 3 kolory gratis folia
            blekitny,ceglasty i czerwowo-bordowy,ma w budce taki przezroczysty daszek
            sloneczny
            bebe confort allegro 319(taniej niz allegro) limitowana bo wychodzi tylko w
            kwietniu+budka osobno ok 60-70zl i folia,zmieszcze sie w cenie!! jasny szary
            czy niebieski, ciemno niebieski i z wisniowym 2 mieszane kolory i granatowa
            budka jest do tego do dokupienia

oba mają rączki duze zwrocone do siebie,koszyk fajny duze 17 kolkasmileobrotowe
            NOSNOŚĆ do 25 kilo big_grin supersmileoparcie 47cm a szerokosc 32 tyle ile w
            Atlantico,woec ja, dla mnie rewelacja!!niedlugo jade obejrzec i raczej kupie

grójecka 74 -jadac z centrum to 200metrów przed skrzyzowaniem z bitwą
            warszawska, przy ulicy po prawej stronie
            • iwek33 Re: Kolejne 2 typy ,raczej pewniaki:) 12.04.06, 13:25
              aniaje: przejrzyj wątki tu na forum o BC Allegro. Wpisz sobie w
              wyszukiwarkę.Miałam ten wózek, on ma bardzo płytkie siedzonko: 21 cm -mój
              dwulatek wyglądał jakby miał za chwilę wypaść z wózka i dodatkowo to siedzonko
              nie jest ustawione pod kątem tylko płasko i to dodatkowo powoduje zjeżdżanie.
              Być może ta Viva ma ulepszone to siedzonko, bo to następca BC Allegro
    • iwek33 Re: Pilne !! spacerówka, parasolka lekka dla duze 12.04.06, 13:43
      A tu link do BC Allegro Plus: może taka wersja będzie Ci odpowiadać:
      www.allegro.pl/item95421983_allegro_plus_bebe_confort_wysylka_gratis.html
      • aniaje Re: Pilne !! spacerówka, parasolka lekka dla duze 12.04.06, 14:01
        ale czym sie rozni siedzenie w allegro od allegro plus?rozni sie?i cena za
        wysoka, nie wiem jakie ma siedzenie ten drugi,szczerze i tak wole vive bo ma
        ten daszek,ale kurcze brzydsze kolory,nie wiem,co znajde to klapa,a za 30zmin
        wychodze, ale dzieki,widac ze obeznana jesteswinkchba zaraz wspolnie znajdziemy
        idealny model dla takich dzieci
        • justakoko Re: Pilne !! spacerówka, parasolka lekka dla duze 12.04.06, 14:21
          daj znać jakie wnioski wyciagnęłaś i co w koncu kupisz, bo tez jestem
          zainteresowana.
          mnie sie najbardziej podoba BC Allegro Plus bo ma jedna raczkę, a te dwie sa
          dla mnie niewygodne, no i ma pałąk który ograniczy mojemu pierworodnemu
          ucieczkę smile cena troche duza, napisz co ty o nich wszystkich sadzisz po
          obejrzeniu.
          • aniaje odradzam 12.04.06, 21:29
            BC allegro bez daszka bo za plytkie siedzisko,dziecko spada,plus dla mnie za
            drogi,,nawet go nie mierzylam
            kupilam viva i zobaczymy,w sumie jak szybko ide to ale nogami o hamulec,ale
            wszytkie parasolki mają taką kratke stelarz z tylu,wiec nie wiem,kinga jakos
            sie miesci,w miare wysokieoprrcie i szerokie,ale nie wiem jak z trzymaniem
            nozek,wszystkie te wozki są za nisko polozone i nozki jej wiszą,nie wiem czy
            nie sprzedac,ale knga ma 93 wzrostu,wiec jakiemus mniejszemu...za 450,ale
            pomysle jeszcze,kupilam taki wiśniowy,wozek sie fajnie rozklada do pozycji
            leżącej i ma ruchomy podnozek
            • madzialena11 Re: odradzam 25.04.06, 23:10
              Aniaje napisz jak sprawuje się wózek...smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka