Dodaj do ulubionych

wózek-pomocy

24.04.06, 08:50
dziewczyny, proszę o pomoc. Czy znacie firmę Deltim - producent wózków. Co o
niej sądzicie? I jeszcze jedno - czy kupować wózek z przednimi kołami
obrotowymi wokół własnej osi, czy nie, lepiej jak koła są pompowane czy nie.
Proszę o podpowiedź, bo mam straszny dylemat.
Obserwuj wątek
    • jagoda_271 Re: wózek-pomocy 24.04.06, 09:09
      wózek musi być przede wszystkim lekki najlepsze są duże pompowane koła , na
      paskach przysłowiowych oczywiście, musi "pływać" a nie tarmosić jak maluch
      jedzie - taki miałam 1 wszy i żałuje że sprzedałam , teraz by mi się przydał
    • jagoda_271 Re: i jeszcze 24.04.06, 09:10
      kola obrotowe nie podjadą pod małe krawężniki a duŻych pompowanych nawet nie
      musisz podnosić
    • dziubasek_ona wózek-pomocy 24.04.06, 10:18
      zdecydowanie polecam pompowane koła i amortyzatory smile
      • zanetka_83 Re: wózek-pomocy 25.04.06, 15:31
        ja mam duzy wozek firmy tako z wielkimi pompowanymi kolami, jest ciezki i duzo
        miejsca zajmuje po zlozeniu!! teraz kupilam mala spacerowke z malymi obrotowymi
        kolkami, ale ze to nasz 2 wozek to przeznaczylismy malo kasy wiec tez nie
        jestem zadowolona! dodam ze musielismy kupic cos malego bo nam sie
        tamta "stodola" nie miescila do samochodu!! teraz czekam na 2 dziecko i z
        checia kupilabym nowy wozek choc to raczej ze wzgledow finansowych
        niemozliwe!!! ale po tych doswiadczeniach gdybym miala kupowac to po 1 wozek
        musi byc lekki!!!kolka pompowane! i albo obrotowe albo 3 kolowy!jeszcze jedna
        rzecz na ktora zwrocilabym uwage, wydaje mi sie ze niektore wozki sa szersze a
        niektore wezsze, wzielabym ten wezszy!! i dobrze jezeli do wozka dolaczony jest
        spiworek, przydaje sie zima!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka