Dodaj do ulubionych

Trochę wiedzy książkowej- co polecacie

25.04.06, 19:27
Witam, wróciłam niedawno z pierwszego usg, byłam taka spięta, że się nawet
nie usmiechałam smile I pomyślałam sobie, że fajnie byłoby już poczytać coś
sobie o dziecku i o przyszłej mamie. Co polecacie? Jestem laikiem w tym
temacie więc zdaję się na wasze opinie. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • pollys "w oczekiwaniu na dziecko" 25.04.06, 20:01
      hej, to książka w której masz opisany każdy miesiąc ciążowy- co się dzieje z
      dzieckiem, z tobą i twoim organizmem. masz podane przykładowe przepisy
      kulinarne dla ciężarówek, jest wiele odpowiedzi na trudne, dziwne, nietypowe
      pytania: ) książka kosztuje ok 50 zł. pozdrawiam
      • avana21 czesc 25.04.06, 20:10
        Ja tez polecam ksiazke W OCZEKIWANIU NA DZIECKO smile A.EISENBERG H.E.MURKOFF
        S.E.HATHAWAY.B.S.N. mam ta ksiazke juz od 3 miesiaca ciazy i czesto do niej
        zagladam.Ksiazka w ksiegarni jest za 50zl ja kupilam na allegro za 25zl razem z
        przesylka smile musisz trafic na promocje jak chcesz taniejsmile ja nie mialam
        funduszy wiec szukalam tanszej smile ksiazka jest gruba ma ponad 400stron i
        zawiera duzo pytan i odpowiedzi . Jest szczegolowo opisany kazdy miesiac,porod
        itp
        naprawde polecam smile nawet jest dzial dla przyszlych ojcowsmile'
        pozdrawiam
        avana21
        • margonik Re: czesc 25.04.06, 20:16
          Ja też lubię tą książkę. Jest tam wszystko.
          • storczyk70 Re: czesc 25.04.06, 20:26
            Jest cała seria tych książek: "W oczekiwaniu na dziecko", "Pierwszy rok życia
            dziecka" i "Drugi i trzeci rok życia dziecka". Korzystałam z nich kiedy mój 10
            latek był mały i służą mi teraz przy 2,5 latku. Są bardzo dobre. Polecam.
    • agakapcia Re: Trochę wiedzy książkowej- co polecacie 25.04.06, 22:35
      to gratuluje... i witam wsrod ciezarowek...ja co prawda juz na wylocie ( 9 miesiac )
      jesli chodzi o ksiazke to z pelnym zaufaniem moge jak wyzej polecic "W OCZEKIWANIU NA DZIECKO"...
      naprawde warto sie zaopatrzyc w jedna a pozadna pozycje...
      ja wlasnie na imieninki wyludzilam od mezulka druga czesc "PIERWSZY ROK Z ZYCIA DZIECKA" i jestem bardzo zadowolona....naprawde warto...

-------------
      buziaki aga 37tc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka