Dodaj do ulubionych

Ja bardzo proszę, ba - żądam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22.09.06, 11:02
Wszyscy jesteśmy dorosłymi ludźmi, ponoć na poziomie...... Ale jak czytam
takie słowne utarczki, rodem wzięte z piaskownicy, tylko ujęte językiem
dorosłego, to mi się flaki przewracaja. PRZESTAŃCIE SIE NA WZAJEM OBRAŻAĆ!!!
To jest forum dla wszystkich, każdy kto chce może tu pisać. Było juz kilka
akcji na obrażanie się i odchodzenie z forum. Zachowanie godne przedszkolaka,
a nie dojrzałych ludzi. Nie chce mi się czytać całego wątku Mateusza, w
którym inwektywy latają jak sztuczne ognie w sylwestra, ale na Boga, to co
przeczytałam powoduje we mnie totalny niesmak. Nie podoba się komuś, niech
nie czyta. Podoba - niech czyta i komentuje, chyba to jest jasne. Mam ktoś
wenę twórczą, niech zakłada i 20 wątków, jego wola. Wkurzyłam się na maxa.

Sprawę wycięcia i przywrócenia rzeczonego wątku postaram się wyjaśnić. Dwa
dni mnie nie ma na forum, a tu takie kwiatki. Przykre......
Obserwuj wątek
    • lena_zet eee, nie przesadzaj :) 22.09.06, 11:03
      trzeba się od czasu do czasu ponapierdalać a nie tylko włazić se w anala smile
      • mamba30 Re: eee, nie przesadzaj :) 22.09.06, 11:04
        Lenka, ja to rozumiem, ale wszystko ma według mnie pewne granice...
        • lena_zet Re: eee, nie przesadzaj :) 22.09.06, 11:05
          no to przecież forum przetrwało, nikt go nie rozwalił.
          • mamba30 Re: eee, nie przesadzaj :) 22.09.06, 11:09
            owszem, ale niemiło się czyta takie personalne ataki, które sie ciągną i ciągną
            jak flaki z olejem... Poza tym rozumiem, że o cos sensownego, ale to, ile kto
            watków załozy i o jakiej treści jest jego indywidualną sprawą, dopóki nie
            przekracza pewnych granic.

Ja już mam dość bycia między młotem a kowadłem. Nie będę sie opowiadała po
            żadnej ze stron. Nie zrobiłam tego w kilku wcześniejszych przypadkach i nie
            zrobię teraz. Natomiast fakt pozostaje faktem, że takie sytuacje nie są fajne
            dla reszty. Jak sobie chcą słać, to prosze na PW. Nie tylko mnie, innym tez sie
            nie podobaja takie akcje, z tego co widzę.
            • lena_zet Re: eee, nie przesadzaj :) 22.09.06, 11:10
              ale czemu jesteś między młotem i kowadłem?skarżą ci się?
              • mamba30 Re: eee, nie przesadzaj :) 22.09.06, 11:12
                odpowiedź niżej do Mmagi
              • lena_zet a po drugie 22.09.06, 11:12
                to tylko net, tylko smile
                • mamba30 Re: a po drugie 22.09.06, 11:14
                  Lenka, tylko net, albo aż net. To jest miejsce, w którym się tu każdego dnia
                  spotykamy.... to tak, jakby srać we własne gniazdo, sorki za dosadną metaforę smile
                  • lena_zet Re: a po drugie 22.09.06, 11:16
                    mamba, uwierz mi, że jakbyś mnie podkurwiła, to bym ci to napisała i nie widzę
                    w tym nic złego.To, że to się tu codziennie spotykamy nie zmienia faktu, że
                    dochodzi również do wylewania żalu.Co mamy sobie 24 godziny na dobę powtarzać
                    sobie jak to się bardzo kochamy?
                    • mamba30 Re: a po drugie 22.09.06, 11:17
                      owszem, napisałabyś... ja też sobie w kaszę nie daję dmuchać. Ale chyba mozna
                      sobie coś powiedzieć i zakończyć temat, a nie ciągnąć te pomyje na
                      kilkadziesiąt postów, chyba nawet ich więcej jest niz kilkadziesiąt...
                      • lena_zet Re: a po drugie 22.09.06, 11:25
                        no dobra, ale jaki był cel tego wątku?myślisz, że zbiegną się winni i będą się
                        przekrzykiwać kto był gorszy?pokłóciły się ludziska i po sprawie smile a ty na
                        maile odpisz "spierdalantos".
                        • mamba30 Re: a po drugie 22.09.06, 11:26
                          Nie wiem, jaki był cel założenia wątku, natomiast wiem, jaki jest tego efekt.
                          Krzywe kluchy, ot co....

wysyłam do Ciebie i mi wracają, a od Ciebie nic nie mam sad
                          • lena_zet Re: a po drugie 22.09.06, 11:27
                            jesteś na ggi?
                            • mamba30 Re: a po drugie 22.09.06, 11:28
                              jezdem smile
                    • mmagi ja tam nadal Cie kocham:-))) 22.09.06, 11:17

• krysica Re:Ja też Was kocham:-))) 22.09.06, 11:22
                        ....i tęsknie za pitoleniem tu.....i za takim jednym też
                        ;-D
                        • mmagi :-)))) 22.09.06, 11:23

• mmagi znaczy oralnie :O? 22.09.06, 11:04

• widokzmarsa Re: eee, nie przesadzaj :) 22.09.06, 11:09
        przemyśliwałem podobne podejście ale po włąsnych akcjach sam już nie wiem czy to
        ma sens? Ogólnie chyba jak narastają frustracje to muszą znaleźć ujście i jak
        się ludzie chcą opierdalać to mogą. Gorzej gdy ktoś jest atakowany przez
        wszystkich, tak jak np. osoba w twojej stopce, co ma zrobić? Clinta też
        szarpałyście zawsze grupowo ale zabawa była przednia - więc ogłaszam że nie wiem))
    • mmagi Re: Ja bardzo proszę, ba - żądam !!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.06, 11:08
      chyba nie wiem o co biega ale spoko,no co Ty,wyluzujsmile)
      • mamba30 Re: Ja bardzo proszę, ba - żądam !!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.06, 11:12
        wyluzowałabym, gdyby mnie to bezpośrednio nie tyczyło. Za każdym razem, gdy
        ktoś tu się kłóci, dostaje maile z prośba o wyjaśnienie, zabanowanie, wybranie
        jednej z 2 osób, bo albo ja, albo on. Takich przypadków było kilka. I co ja mam
        zrobić? Nie wpieprzałam sie i nie będę, ale chyba uwagę mogę zwrócić i
        wystosować odpowiedni apel...?
        Skoro nie wiesz, o co chodzi, to proponuje poczytać wątek Mateusza o
        Kleczkowskiej...... Jak dla mnie żenadasad(((((
        • lena_zet Re: Ja bardzo proszę, ba - żądam !!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.06, 11:14
          mamba, widzisz, do mnie nie piszą, bo wiedzą, żebym odpowiedziała "pocałujcie
          mnie w anala".Za dobraś i za bardzo się martwisz, więc to co niektórzy
          wykorzystują, zresztą domyślam się kto do ciebie napisał...
          • mamba30 Re: Ja bardzo proszę, ba - żądam !!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.06, 11:16
            Lenka, ja napisałam ogólnie.... o całokształcie anala. Sytuacji podobnych
            obecnej było kilka i kilka razy miałam już maile. Co do tej - nie napisała
            tylko jedna osoba....
            • widokzmarsa Re: Ja bardzo proszę, ba - żądam !!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.06, 11:18
              bo ludzie są przyzwyczajeni że władza decyduje i chcą na nią zrzucić
              odpowiedzialność za czyjeś i własne czyny. A ty masz władzę)))
              • mamba30 Re: Ja bardzo proszę, ba - żądam !!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.06, 11:20
                he he... w świecie realnym tak jest, a u nas nie poczuwam sie do posiadania
                władzy, wybraliśmy sobie kiedyś demokrację.... Nawet zakładałam na początku
                szereg wątków, abysmy mogli wspólnie wybrać profil anala i wszystko, co z tym
                związane.
            • mmagi Re: Ja bardzo proszę, ba - żądam !!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.06, 11:20
              jak komus sie nie podoba to niech nie czyta watków danego nicka i po sprawie:_))
              • mamba30 Re: Ja bardzo proszę, ba - żądam !!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.06, 11:21
                mmagi napisała:

> jak komus sie nie podoba to niech nie czyta watków danego nicka i po
                sprawie:_)
                > )

o to, to!!!!!!
        • mmagi a gdzie on:)???wiesz co jak by do mnie ktos 22.09.06, 11:16
          napisał albo ja abo on ..............to bym go wyjebała w kosmossmile)
          • mamba30 Re: a gdzie on:)???wiesz co jak by do mnie ktos 22.09.06, 11:18
            no cóż, nie zrobiłam tego.... i chyba dobrze, bo nadal sobie wszyscy
            rozmawiamysmile
    • alpepe Re: Ja bardzo proszę, ba - żądam !!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.06, 11:20
      no sorry, mamba30, ale jak mnie pasiata wyzywa od kretynek, to chyba mogę jej
      przypierdolić choć słownie? A jak clint mnie wyzywa on nie-wiadomo-kogo-i-za-co,
      to chyba też?
      Nie pisuję Ci na priva, byś w/w wymienionych wywaliła, ale chyba bronić się
      mogę? Zresztą po jakimś czasie odpuszczam, bo przecież by to się zamieniło w
      wątek stupostowy, z którego i tak by nikt nie wyniknęło.
      • mmagi Re: Ja bardzo proszę, ba - żądam !!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.06, 11:21
        mnie tez mozesz jak Cie podkurwiesmile))
        • alpepe Re: Ja bardzo proszę, ba - żądam !!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.06, 11:23
          eee, z tobą to nie ma szpasu sad.
          • mmagi Re: Ja bardzo proszę, ba - żądam !!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.06, 11:28
            no to bez laskitongue_out
      • mamba30 Re: Ja bardzo proszę, ba - żądam !!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.06, 11:21
        alpepe napisała:

> no sorry, mamba30, ale jak mnie pasiata wyzywa od kretynek, to chyba mogę jej
        > przypierdolić choć słownie? A jak clint mnie wyzywa on nie-wiadomo-kogo-i-za-
        co
        > ,
        > to chyba też?

tak, każdy ma prawo się bronić.

> Nie pisuję Ci na priva, byś w/w wymienionych wywaliła, ale chyba bronić się
        > mogę? Zresztą po jakimś czasie odpuszczam, bo przecież by to się zamieniło w
        > wątek stupostowy, z którego i tak by nikt nie wyniknęło.

I właśnie o to mi chodzi, odpuścić sobie w odpowiuednim momencie, a nie tworzyć
        tasiemca przepełnionego jadem i inwektywami.
      • monalisa.pl Re: Ja bardzo proszę, ba - żądam !!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.06, 11:23
        oooo zgadzam sie !
        ilez to razy knp mnie wyzwala albo clintsmile
        OLEWAM TOwink
    • grogreg Re: Ja bardzo proszę, ba - żądam !!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.06, 11:20
      Bo przyjcie mama mamba30 i pogryzie.
      • mamba30 Re: Ja bardzo proszę, ba - żądam !!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.06, 11:22
        grogreg napisał:

> Bo przyjcie mama mamba30 i pogryzie.

ja nie gryzę, czasami tylko ssssssyczę niedbale smile)
        • grogreg Re: Ja bardzo proszę, ba - żądam !!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.06, 11:23
          Jak wyciagniesz jezyk z pomiedzy zebow jadowych to sssyczenie bedzie jak trza.
          • mamba30 Re: Ja bardzo proszę, ba - żądam !!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.06, 11:24
            ale ja już sztuczną szczęke noszę smile)
            • krysica Re: Ja bardzo proszę, ba - żądam !!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.06, 11:25
              Jeju...to język Ci sam wypada jak zapomnisz szczęki założyćsmile)
              • mamba30 Re: Ja bardzo proszę, ba - żądam !!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.06, 11:27
                dokładnie tak, mój Bazio krowulec tez tak ma, wiecznie ozór na wierzchu, bo go
                jakaś menda ząbków pozbawiła uncertain
                • krysica Re: Ja bardzo proszę, ba - żądam !!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.06, 11:28
                  Faktycznie wredna menda..sad
                  • mamba30 Re: Ja bardzo proszę, ba - żądam !!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.06, 11:29
                    ale Bazik jakos sobie radzi i któregos razu nawet całą polędwiczkę ukradł i
                    jakoś mu się udało ją wchłonąć, mimo braków w uzębieniu smile)
    • monalisa.pl no wlasnie! 22.09.06, 11:21
      popieram Mambe!
      komus sie cos nie podoba - niech nie komentuje! tyle
      a sa tu tacy co kometuja z góry majac zalozenie zeby sie pokłocic i wbic
      szpile...
      Przyznam sie:mnie Mateusz nie przypadl do gustu - on (jego poczucie humoru) i
      jego posty - wiec nie wchodze w jego watki bo nie mam tam czego szukacsmile
      prosze brac ze mnie przykladsmile
      moi mili: nie kłocimy sie i nie komentujemy watków osob z ktorymi sie nie
      zgadzamy a wchodzi tam tylko po to zeby sie pokłócic! chcemy dyskusji na
      poziomie - prosze bardzo ale niech bedzie na poziomie! wiadomo ze nie zawsze
      sie zgadzamy w kazdej kwestii i dyskusja jest jak najbardziej wskazana. ale
      niech bedzie to rozmowa doroslych ludzi bo chyba tacy tu sasmile
      kiedy jest miejsce na zarty a kiedy jest powazna dyskusja to niech tak bedzie -
      w koncu jestemy tu po to zeby sobie niekiedy pomagac, podtrzymac na duchu,
      podzielic sie dobra nowina, czy zla ... a nie szpila za szpilą.
      pozdrawiam i wrzućmy na luz - dzis PIATEKsmile łikendu poczateksmile
      • grogreg Re: no wlasnie! 22.09.06, 11:30
        Trele morele.

Piatek... dzien, mordowania!!!! AGRHHHHHH!!!!
        • monalisa.pl Re: no wlasnie! 22.09.06, 11:34
          albo odstresowywwania calego tyg pracy rzucajac do siebie kurwami, chujami,
          pizdami itpsmile)) jestem ZAsmile
          • grogreg Re: no wlasnie! 22.09.06, 11:42
            Chcesz w pape bździągwo jedna?
            • monalisa.pl Re: no wlasnie! 22.09.06, 11:49
              spierdalajsmile)))
              • grogreg Re: no wlasnie! 22.09.06, 11:52
                Bujaj sie niecnoto! smile
                • monalisa.pl Re: no wlasnie! 22.09.06, 11:54
                  oooo jaki dzentelmensmile
                  ostrzej nie umiesz pojechac kobiecie?????
                  pokaz na co Cie stac laleczkosmile chyba ze masz cykora??? smile
                  • grogreg Re: no wlasnie! 22.09.06, 11:55
                    Nie cykora, Ty utrapienie przodkow i przeklenstwo potomkow, ale klase.
                    • monalisa.pl Re: no wlasnie! 22.09.06, 11:57
                      smile
      • mateuszwierzbicki muszę jednak zabrac głos, choć nie powinienem 22.09.06, 11:34
        celem wyjasnienia pewnych kwestii i wrażenia, jakobym pisał do Mamby oczekując
        od niej wyboru ,,albo ja, albo on". Otóż nie. Mój mail był jdynie prośbą o
        wyjasnienie, który z moderatorów (lena/browanx) tchórzliwie, z podkulonym
        ogonem, ciął tylko moje posty zostawiając posty adwersarzy w wątku o
        Kleczkowskiej. Nastepnie, po ząłożeniu przeze mnie watku adresoanego do Mamby,
        ten sam tchórzliwy moderator wątek przytwrócił, zdaje się pomniejszony
        omkilkanaście postów. I nadal nie ma cywilnej odwagi jedno z wymienionej dwójki
        (browanx/lena) porzyznać sie do tego, tylko rżnie nadal głupa. Tu idzie o
        zasady i próbe wyjasnienia, jak sie maja takie praktyki do przesłania
        AO ,,dyskusja na wszelkie tematy dozwolona"
        • mamba30 Re: muszę jednak zabrac głos, choć nie powinienem 22.09.06, 11:40
          mateuszwierzbicki napisał:

> celem wyjasnienia pewnych kwestii i wrażenia, jakobym pisał do Mamby
          oczekując
          > od niej wyboru ,,albo ja, albo on". Otóż nie. Mój mail był jdynie prośbą o
          > wyjasnienie, który z moderatorów (lena/browanx) tchórzliwie, z podkulonym
          > ogonem, ciął tylko moje posty zostawiając posty adwersarzy w wątku o
          > Kleczkowskiej. Nastepnie, po ząłożeniu przeze mnie watku adresoanego do
          Mamby,
          > ten sam tchórzliwy moderator wątek przytwrócił, zdaje się pomniejszony
          > omkilkanaście postów. I nadal nie ma cywilnej odwagi jedno z wymienionej
          dwójki
          >
          > (browanx/lena) porzyznać sie do tego, tylko rżnie nadal głupa. Tu idzie o
          > zasady i próbe wyjasnienia, jak sie maja takie praktyki do przesłania
          > AO ,,dyskusja na wszelkie tematy dozwolona"
          >

Dokładnie tak było.

Ja ogólnie napisałam o wszystkich mailach, które dostawałam w sprawach kłótki
          forumowiczów.
        • roborobi Re: muszę jednak zabrac głos, choć nie powinienem 22.09.06, 11:40
          Jesteś inteligentnym człowiek, więc sam powinieneś wiedzieć komu bardziej się
          naraziłeś.
          Prawo do anonimowości też mają - przecież to net smile
          • mateuszwierzbicki Re: muszę jednak zabrac głos, choć nie powinienem 22.09.06, 11:43
            moderatorzy nie, przynajmniej ja tak ich role pojmuję. Jesli chcą cichcem
            podejmować decyzje, to znaczy, że nie nadają się charakterologicznie na
            moderatorów smile
            • roborobi Re: muszę jednak zabrac głos, choć nie powinienem 22.09.06, 11:47
              każdy ma prawo podejmować swoją rolę inaczej smile
              A czy sie nadają, to chyba Mamba wie najlepiej smile
              • mateuszwierzbicki Re: muszę jednak zabrac głos, choć nie powinienem 22.09.06, 11:53
                a Ty Robi jak zwykle między wódke a zakaskę sie wcinasz, Nic Cię życie nie
                nauczyło widzę
                • roborobi Re: muszę jednak zabrac głos, choć nie powinienem 22.09.06, 12:21
                  Co mnie miało nauczyć?
                  Słowa pana i władcy oraz brak stosowania się do nich przez Ciebie?
        • monalisa.pl no to ja tez 22.09.06, 11:41
          nie tragizuj Mateusz! (sorry musialam)
          ludzie przestancie brac to forum na serio i to co kto tam napisze do siebie
          JAKBY OD TEGO WASZE ZYCIE ZALEZALO!!! ile razy juz tu byly konflikty bluzgi
          wylewanie pomyj na siebie i jakos sa wsrod nas nadal te same osoby i ze soba
          normalnie "gadaja"!
          dajcie spokój i nie bierzcie do siebie tak osobiscie co napsala np knp czy
          pietrek czy jeszcze ktos inny bo to chyba nie koniec swiata?????
          wiecej LUZUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!! i dystansu do pewnych spraw! to swiat
          wurtualny a nie realny a co poniektorzy chyba mieszkaja te 2 swiaty ze sobą...
          baj
          • mateuszwierzbicki Re: no to ja tez 22.09.06, 11:46
            Mona, czytaj uwaznie i wskaż tragizowanie. To jest fundamentalne pytanie o
            zasady, nie o treść postów w pyskówkach
            • monalisa.pl Re: no to ja tez 22.09.06, 11:54
              Mateusz,chodzi mi tylko o jedno: pisze to teraz ogolnie: forum to swiat
              wirtualny - nie wprowadzajcie go do zycia w realu i nie pozwolcie by tenze
              wirtualny swiat wkraczal w wasze emocje i uczucia i zadzil nimi! nie wazne co
              napisal ten czy tamten - to tylko FORUMsmile
              tyle
          • lena_zet brawo monalisa 22.09.06, 11:48
            smile
        • lena_zet dobra mateusz, daj se na luz 22.09.06, 11:46
          przyjmij do wiadomości, że to byłam ja i pos sprawie.
          • mateuszwierzbicki Re: dobra mateusz, daj se na luz 22.09.06, 11:51
            no tak poderzewałem i nie jest po sprawie. Dopiero przyparta do muru, kiedy
            było wiadomo, ze wyjdzie to na swiatło dzienne, dajesz głos. A nic mnie tak nie
            wkurwia, jak tchórzliwe zachowania. Wniosek jest prosty, nie nadajesz sie na
            moderatora. Stosujesz jakies kumplowskie kryteria (tego wytne, a kolezanke i
            kolezke zostawimy) i to anonimowo. Pogyglaj sobie o vzyms takim, jak ,,cywilna
            odwaga". Na miejscu Mamby wypieprzył bym cie na zbity pysk za takie akcje, no
            ale ja tu tylko jestem gosciem.
            • lena_zet Re: dobra mateusz, daj se na luz 22.09.06, 11:52
              nie rozśmieszaj mnie, bo cię będę cieła na każdym kroku smile dobra, poproszę
              mambę co by mi zmneijszyła wynagrodzenie i jakoś przeboleję do wiosny za niższą
              kasę smile
              • mateuszwierzbicki Re: dobra mateusz, daj se na luz 22.09.06, 11:57
                nie będziesz miała jednak okazji (ciąć) i będziesz musiała z tym tak żyć. Mam
                nadzieje, że nie wpłynie ci to na cerę
                • lena_zet Re: dobra mateusz, daj se na luz 22.09.06, 11:58
                  nie martw się, na moją cerę życie wirtualne nie ma najmniejszego wpływu smile a ty
                  się nie obrażaj, bo sądzę, że dwanaście lat masz już skończone, he?
                  • monalisa.pl Re: dobra mateusz, daj se na luz 22.09.06, 12:01
                    u Mateusza swiat wirtualny i realny niestety sie zmieszaly w calosc a nawet ten
                    1 chyba w pelni nim zawladnął
                    nie wiem ile Mateusz ma lat ale chyba zbyt powaznie podchodzi do błachych spraw
                    zamiast nauczyc sie wrzucac na LUZ i miec wiecej dystanus do paru spraw
                    • mateuszwierzbicki Re: dobra mateusz, daj se na luz 22.09.06, 12:17
                      a Wy swoje. Powtórzę więc, może trafi (Mona i Lena): coś takiego jak zasady wg.
                      mnie obowiązują wszędzie: real, wirtual, matematyka, etyka. etc. Nie ma tak, że
                      w jednym miejscu trzymamy się pewnych reguł, w innych nie. Wy reprezentujecie
                      widze stanowisko, że istnieją miejsca, w których pewne reguły etyczne nie
                      obowiązują. I stąd takie zachowania jak Leny. Zwalniacie sie same od
                      odpowiedzialności za swoje forumowe zachowania, uważając wirtual za miejsce, w
                      którym wszystko wolno. Tutaj swiństw według Was są dozwolone? No to gratuluję
                      dobrego samopoczucia i się nawet przestaje dziwić zachowaniom Leny
                      • monalisa.pl Re: dobra mateusz, daj se na luz 22.09.06, 12:21
                        nie czytasz uwaznie Mateusz co pisze, a innych pouczasz ...
                        nie mamy z Leną na mysli (przynajmniej ja) obrzucania sie bloten jadem i
                        czymkolwiek ani o wlazeniu sobie wiecznie w dupe itp
                        po raz kojelny powtorze: za bardzo do siebie bierzesz pewne sprawy a swiat
                        wirtulany pojmujesz zbyt na serio - az za bardzo na serio! tyle
                        • mateuszwierzbicki Re: dobra mateusz, daj se na luz 22.09.06, 12:29
                          chyba się nie zrozumiemy
                          • monalisa.pl Re: dobra mateusz, daj se na luz 22.09.06, 12:37
                            chyba nie
            • mamba30 Re: dobra mateusz, daj se na luz 22.09.06, 11:52
              Nikt nikogo nie będzie wypieprzał, ani banował.
            • roborobi Re: dobra mateusz, daj se na luz 22.09.06, 11:55
              Chciałem coś napisać, ale się powstrzymam smile
              P.S. Chociaż, to są praktyki przez Ciebie również stosowane smile i w sumie się
              cieszę, że odczułeś to na własnej skórze.
              • mateuszwierzbicki Re: dobra mateusz, daj se na luz 22.09.06, 12:09
                albo kłamiesz Robi, albo nie bardzo wiesz co mówisz. Ale ja kończę te rozmowe z
                Tobą, bo jak zwykle niczym filip z konopi wyskakujesz nie wiadomo po co. Zajmij
                sie pulpetami i prasowaniem firan radzę smile
                • roborobi Re: dobra mateusz, daj se na luz 22.09.06, 12:33
                  "Stosujesz jakies kumplowskie kryteria (tego wytne, a kolezanke i
                  kolezke zostawimy) i to anonimowo."
                  A Ty nigdy takich nie stosowałeś? Oczywiście tylko aninimowość się nie zgadza.
                  Poza tym śmieszą mnie Twoje propozycje dla mnie, ja Ci ich nie składam i Ty
                  również ogranicz się do propozycji dla siebie.
                  • mateuszwierzbicki Re: dobra mateusz, daj se na luz 22.09.06, 12:36
                    no własnie o anonimowośc tutaj szło, widzę, że wreszcie zaskoczyłeś. Cieszę się
                    • roborobi Re: dobra mateusz, daj se na luz 22.09.06, 12:39
                      Widzisz - Tobie nie o cięcie chodziło - tylko bolało Cię to, że nie wiedziałeś
                      w kim masz wroga, ale nie zawsze wszystko trzeba wiedzieć smile
        • widokzmarsa Re: muszę jednak zabrac głos, choć nie powinienem 22.09.06, 11:49
          no i wg mnie to już bez sensu. Ja zawsze się pytam kto tnie ale żeby robić aferę
          na privie u mamby to nie. A po co? Browanx nie lubi clinta i go tnie albo wanda
          czasem za mało wypali i też zła)). Albo siur się włamie i tnie może???)
          Wogólę nie lubię cenzury, bo ostatecznie zawsze jest wyrywkowa, jednym wolno a
          inni są za to samo cięci.
    • dzikoozka A ja poczytalam w ramach 22.09.06, 11:31
      rozrywki... i pomyślała - w kończy jakiś granat w te konfitury big_grinDD
      bo co by było gdyby wszyscy tu sobie słodzili...
      Grunt, zeby sie na wiecznośc na siebie za to nie obrażali.
      Lubiem obu interlokutorów i to tylko durne nieporozumienie, wynikające z
      absolutnie rozbieżnego postrzegania dowcipu przez obie strony smile))
      • monalisa.pl Re: A ja poczytalam w ramach 22.09.06, 11:36
        trzeba czasem siebie podkurwiac na wzajem a nie wiecznie tiu tiu tiu slodkosmile
        • mamba30 Re: A ja poczytalam w ramach 22.09.06, 11:41
          monalisa.pl napisała:

> trzeba czasem siebie podkurwiac na wzajem a nie wiecznie tiu tiu tiu slodkosmile
          >

owszem, ale można to zrobic w troche inny sposób moim zdaniem.
          • monalisa.pl Re: A ja poczytalam w ramach 22.09.06, 11:42
            no pewnie ! nie mam przeciez na mysli nic zlego
    • mmagi zara mnie c...j strzeli,gdzie do diabła jest tem w 22.09.06, 11:46
      atek,coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
      ooooooooooooooo????????
      aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      aaaaaaaaaaaa
      • grogreg Re: zara mnie c...j strzeli,gdzie do diabła jest 22.09.06, 11:47
        A wywalony,
        lyso ci?
        • mmagi Re: zara mnie c...j strzeli,gdzie do diabła jest 22.09.06, 11:48
          łyso bo mamba kazała mi go poczytac to kuśwa co mam czytać,sie pytam,no cotongue_out??
          • grogreg Re: zara mnie c...j strzeli,gdzie do diabła jest 22.09.06, 11:49
            To se nie poczytasz, i co mi zrobisz?
            • mmagi Re: zara mnie c...j strzeli,gdzie do diabła jest 22.09.06, 11:53
              jajkotongue_out
              • grogreg Re: zara mnie c...j strzeli,gdzie do diabła jest 22.09.06, 11:54
                Poprosze na pol mieko, takie trzyminutowe i odrobine mysztardy do tego
                • mmagi Re: zara mnie c...j strzeli,gdzie do diabła jest 22.09.06, 12:07
                  musztardy do jajkasurprised?? a po co?
                  • grogreg Re: zara mnie c...j strzeli,gdzie do diabła jest 22.09.06, 12:25
                    Bo tak lubie.
                    • mmagi Re: zara mnie c...j strzeli,gdzie do diabła jest 22.09.06, 12:28
                      ja tylko sólsmile)
                      kurdeeeeeeeee narobił mi smaka na jajotongue_out
                      • grogreg Re: zara mnie c...j strzeli,gdzie do diabła jest 22.09.06, 12:53
                        Sproboj z musztarda. Co ci szkodzi.
              • widokzmarsa Re: zara mnie c...j strzeli,gdzie do diabła jest 22.09.06, 11:55
                naucz się czytać szybko))
                • mmagi Re: zara mnie c...j strzeli,gdzie do diabła jest 22.09.06, 12:09
                  włąśnie skonczyłamsmile
                  co ten Pietrek taki jakis jest nerwowysurprised?
                  • widokzmarsa Re: zara mnie c...j strzeli,gdzie do diabła jest 22.09.06, 12:23
                    każdy tu miał okres nerwów))
                    może mu się niepodobała ilość postów a nie jakość? Teoretycznie zaczynając
                    codziennie wieczorem 10 wątków można kogoś osłabić) Nie wiem
                    • mmagi Re: zara mnie c...j strzeli,gdzie do diabła jest 22.09.06, 12:27
                      ja w niektóre nie wchodze i jest oki,pasiasta tez czasem zawali forum og góry
                      do dołusmile))u nas i tak jest lajcik,wejdz na MiSia,tam jest horror,Maxymiljana
                      zasra Ci cały minitorwink)))))))))))))))
                      • widokzmarsa Re: zara mnie c...j strzeli,gdzie do diabła jest 22.09.06, 12:32
                        mówiąc szczerze to były takie dni że wieczorem miałem wrażenie że to forum
                        mateusza i knp)))
                        • mmagi Re: zara mnie c...j strzeli,gdzie do diabła jest 22.09.06, 12:39
                          smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                      • roborobi Re: zara mnie c...j strzeli,gdzie do diabła jest 22.09.06, 12:43
                        mmagi napisała:
                        > ja w niektóre nie wchodze i jest oki,pasiasta tez czasem zawali forum og góry
                        > do dołusmile))u nas i tak jest lajcik,wejdz na MiSia,tam jest
                        horror,Maxymiljana
                        > zasra Ci cały minitorwink)))))))))))))))

Przesadzasz z MiSiem, zresztą założenie, żeby we wszystkie nie wchodzić jest
                        bardzo słuszne smile
                        • mmagi Re: zara mnie c...j strzeli,gdzie do diabła jest 22.09.06, 12:45
                          ta?,to sobie tam zajrzyjsmile
                          • roborobi Re: zara mnie c...j strzeli,gdzie do diabła jest 22.09.06, 12:51
                            Ostatnio rzadko tam zaglądam, ale Maxi, choć tytuły poczytam smile
                            • mmagi Re: zara mnie c...j strzeli,gdzie do diabła jest 22.09.06, 12:53
                              i tak wieczór zlecismile))))))))
                              • roborobi Re: zara mnie c...j strzeli,gdzie do diabła jest 22.09.06, 12:55
                                jestem rozczarowany sad
                                Tylko 5 na pierwszej stronie, chyba, że drugi nick ma (postukam kopytkami)
    • mamba30 Przywracam cały wątek w całości. 22.09.06, 11:54
      Miłej lektury i proponuje zakończenie tematu.
    • kobieta_na_pasach pani-matko, a moze sie pani wypowiedziec na temat 22.09.06, 13:04
      wątku niejakiej Leny, ktory sie rozladowuje wyzywajac innych od ch...? czy to
      przystoi adminowi? ciekawa jesytem, gdyby taki watek zalozyl np. Siur. jakby go
      potraktowali admini?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka