Dodaj do ulubionych

Jane Energy- kto ma? co o nim powiecie?

08.05.06, 10:12
Pozdrawiam i dziekujesmile
Obserwuj wątek
    • madzialena11 Re: Jane Energy- kto ma? co o nim powiecie? 08.05.06, 10:14
      Ja będę miaławink
      • monika_wroclaw Re: Jane Energy- kto ma? co o nim powiecie? 08.05.06, 11:56
        Tutaj są moje posty na temat Jane Energy

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=40447513&a=40657392
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=37694751&wv.x=2&a=38145402
        Jak macie jakieś pytanie to chętnie odpowiem...

pozdrawiam
        • come_back Re: Jane Energy- kto ma? co o nim powiecie? 08.05.06, 12:41
          Dzieki Monika smile. uwazasz, ze jane energy jest wlasciwe dla 14 mies. Malucha?
          Gdzie we Wroclawiu mozna tanio kupic Jane E.? czy suiedzisko jest dlugie, tzn.
          w goresmile? Chodzi mi o to, ze Kasia, choc ma dopiero ok.86 cm, niedlugo bedziew
          wystawac ze swojej spacerowki i dlatego jest to dla mnie takie wazne.
          Dzeiki
          • come_back Do Moniki :-) 08.05.06, 12:44
            A jak jest z amortyzacja w energy? to dla mnie bardzo wazne, dlatego nie wiem
            czy nie zrezygnuje z wozkow-parasolek o ktore wczesniej pytalam, tzn. cb arti,
            zooty robin czy ch,caddy.
            Pozdr
            Do ilu lat starczy? Mam nadzieje, ze bylby to nasz ostatni wozek, bo mamy juz 2
            na stanie przez 14 mies. :_0
            • madzialena11 Re: Do Moniki :-) 08.05.06, 13:28
              Ja byłam w sklepie, przymierzyłam córkę i tylko ten wchodził w rachubę.
              Największy, najlżejszy. Nóżki nie dosięgały jeszcze podnóżka, a do maleńkich
              córka nie należy - ma 2,5 roku a każdy mówi, że wygląda na co najmniej 3-4
              lata. Niestety nie rusza się z domu bez wózka, dlategoteż musimy zmienić
              dotychczasowe, za małe juz wózki na coś większego. Mam nadzieję, że to dobry
              wybór. Monika czy ty jesteś zadowolona z wózka? Chodzi mi o użytkowanie w
              mieście? Spełni swoje funkcje? Wytrzymały jest? smile))
              • come_back Re: Do Moniki :-) 08.05.06, 13:32
                dzieki za odp. i czekamy co nam Monika napisze smile
                • monika_wroclaw Re: Do Moniki :-) 08.05.06, 14:26
                  Jeżeli chodzi o amortyzacje to jest rewelacyjna jak na wózek tego typu.
                  Tak jak pisałam we wcześniejszych wątkach do wózka przymierzałam starszą córkę,
                  która ma 105cm wzrostu i się do niego zmieściła, głowa trochę jej wystawała,
                  ale jeszcze mogła ją sobie spokojnie oprzeć, a nóżki miała na dolnym podnóżku i
                  były zgięte pod kątem 90 stopni. Energy ma wysoko siedzisko nad ziemią, także
                  nie ma mowy o nogach pod brodą w przypadku większego dziecka, ani o szuraniu
                  butami po asfalcie.
                  Ja kupiłam ten wózek dla Ninki 2 m-ce temu, czyli jak miała 14,5 miesiąca.
                  Wózek jest rewelacyjny, świetnie się prowadzi, kosz jest bardzo pojemny jak na
                  wózek tego typu, naprawdę nie ma się czego doczepić.

We Wrocławiu można go kupić tylko w Askocie na Sztabowej, cena 559zł, jak masz
                  kartę stałego klienta to 5% taniej.

Nie wiem czy czytałyście moje inne posty, ale ja zachorowałam na nową Carrerę
                  Pro z kolekcji 2006 i postanowiłam ją kupić póki Ninka jeszcze mała jest, jutro
                  właśnie jadę po nią do Niemiec ( zamówiłam ją w jednym sklepie ), a że na 2
                  wózki mnie nie stać to Energy musiałam sprzedać ( w ostatnią sobotę ), bardzo
                  mi go było żal, bo związałam się z nim emocjonalnie wink, ale za jakiś czas jak
                  znudzi mi się Carrera to pewnie znowu kupię Energy big_grin Sprawdziłam już całą masę
                  różnych wózków tego typu i jak dla mnie Energy jest nr 1!!!
                  • madzialena11 Re: Do Moniki :-) ostatnie pytanie, proszę:) 08.05.06, 14:38
                    Monika, ostatnie pytanie. Wiem, że kupujesz kolor malinowy. Ja też chcę ten
                    kolor energy ale chodzi mi wogóle jak wygląda wózek w tym kolorze. zastanawiam
                    się między tym a czerwonym z nowej kolekcji...Napisz jak sie prezentuje... A
                    soją drogą... szkoda, że nie wiedziałam, że sprzedajesz energy...smile))
                    • madzialena11 Sklep... 08.05.06, 14:43
                      A może ten sklep ma stronkę internetową? A jeśli nie, to mogłabyś mi napisać
                      gdzie się mieści? Do Niemiec mam rzut beretem, ale zależy w którym miejscusmile A
                      może wiesz ile tam kosztuje energy?
                      • monika_wroclaw Re: Sklep... 08.05.06, 14:53
                        Sklep znalazłam w Dreźnie, bo akurat w tamte strony mąż jedzie służbowo i mamy
                        po drodze. Jest to normalny sklep stacjonarny, ale znalzłam do nich adres
                        mailowy, napisałam z zapytaniem czy mają taki wózek i w tym kolorze, to mi
                        odpowiedzieli, że wózek jest dostępny, ale na stanie go nie mają trzeba
                        zamówić, no wiec zamówiłam i wózek czeka na mniesmile
                        Jeżeli chodzi o cenę Energy to na ebay'u kosztuje 119 euro, razem z przesyłką
                        to wychodzi na jedno co w Polsce. Jeżeli miałabyś specjalnie jechać to koszt
                        paliwa by doszedł, więc nie wiem czy by się opłacało.
                        Carrera w sklepie jest o 10 euro droższa niż na ebay'u, ale i tak mi się opłaca
                        bo nie muszę płacić za przesyłkę ( 24 euro ), a paliwo mnie nic nie kosztuje, a
                        poza tym nowa kolekcja Carrery będzie dostępna w Polsce na początku przyszłego
                        roku, a nowa kolekcja Energy już jest w Polsce.
                    • monika_wroclaw Re: Do Moniki :-) ostatnie pytanie, proszę:) 08.05.06, 14:44
                      Jak będę miała już carrerę to napiszę jak wygląda ten malinowy kolor na żywo,
                      też jestem ciekawa... smile

Ja miałam Energy w kolorze GreenTeck ( oliwkowo-beżowy ).

pozdrawiam
                      • madzialena11 Dziękuję 08.05.06, 15:04
                        Dziękuję Ci za wszystkie odpowiedzi. masz rację. Znalazłam Energy na Ebayu i
                        wyszło, że nie opłaca sięsmile Napisz jeszcze jak się prezentuje ten kolorek.
                        Wstrzymam się z zamówieniem wózka do Twojej opiniismile Dzięki jeszcze raz i
                        pozdrowieniasmile))
                        • come_back Re: Dziękuję 08.05.06, 15:18
                          To mnie z ta carera teraz zastanowilas i nie wiem czy nie poczekac, albo tez
                          zrobic wypadzik do Niemiec smile, moja 'ukochana' tesciowa tam pomieszkuje.
                          pozdr
                          • monika_wroclaw Re: Dziękuję 08.05.06, 15:27
                            come_back, jak wróce z Niemiec to zdam relację na temat carrery pro, oprócz
                            kolorystyki zmienione również jest siedzisko, budka, pałąk, więc wózek dosyć
                            mocno róźni się od kolekcji 2005.
                            Jeżeli jesteś z Wrocławia to jak będziesz zainteresowana to umówimy się na
                            jakiś spacerek i zobaczysz go na żywo smile

pozdrawiam
                            • come_back Czekam niecierpliwie, Monika :-) 08.05.06, 20:51
                              wstrzymam sie "chwileczke" do Twojego powrotu, tylko kochana pamietaj, prosze
                              o nas, bo czekamy niecierpliwie na sliczna carerke smile. dobrze mysle, ze mozna
                              do niej pozniej podczepic fotelik samochodowy, gondolke? Dla drugiego Maluszkasmile
                              Monika, ja niestety nie jestemz Wroclawia, chco tak zamierzamy w przyszlosci :-
                              ). ale bardzo czesto jestesmy tam wiec chetnie sie z Toba spotkam i z obacze
                              wozeczek. Mozesz wkkleic linka ze stronka, gdzie go obczailas, bo znalazlam,
                              ale nie wiem czy to to.
                              Pozdr
                              • tosieuda Re: Czekam niecierpliwie, Monika :-) 17.12.14, 19:58
                                moje dzieci miały, fajny wózek, łatwo się składa, leciutki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka