come_back 08.05.06, 10:12 Pozdrawiam i dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzialena11 Re: Jane Energy- kto ma? co o nim powiecie? 08.05.06, 10:14 Ja będę miała Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Jane Energy- kto ma? co o nim powiecie? 08.05.06, 11:56 Tutaj są moje posty na temat Jane Energy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=40447513&a=40657392 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=37694751&wv.x=2&a=38145402 Jak macie jakieś pytanie to chętnie odpowiem... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
come_back Re: Jane Energy- kto ma? co o nim powiecie? 08.05.06, 12:41 Dzieki Monika . uwazasz, ze jane energy jest wlasciwe dla 14 mies. Malucha? Gdzie we Wroclawiu mozna tanio kupic Jane E.? czy suiedzisko jest dlugie, tzn. w gore? Chodzi mi o to, ze Kasia, choc ma dopiero ok.86 cm, niedlugo bedziew wystawac ze swojej spacerowki i dlatego jest to dla mnie takie wazne. Dzeiki Odpowiedz Link Zgłoś
come_back Do Moniki :-) 08.05.06, 12:44 A jak jest z amortyzacja w energy? to dla mnie bardzo wazne, dlatego nie wiem czy nie zrezygnuje z wozkow-parasolek o ktore wczesniej pytalam, tzn. cb arti, zooty robin czy ch,caddy. Pozdr Do ilu lat starczy? Mam nadzieje, ze bylby to nasz ostatni wozek, bo mamy juz 2 na stanie przez 14 mies. :_0 Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Re: Do Moniki :-) 08.05.06, 13:28 Ja byłam w sklepie, przymierzyłam córkę i tylko ten wchodził w rachubę. Największy, najlżejszy. Nóżki nie dosięgały jeszcze podnóżka, a do maleńkich córka nie należy - ma 2,5 roku a każdy mówi, że wygląda na co najmniej 3-4 lata. Niestety nie rusza się z domu bez wózka, dlategoteż musimy zmienić dotychczasowe, za małe juz wózki na coś większego. Mam nadzieję, że to dobry wybór. Monika czy ty jesteś zadowolona z wózka? Chodzi mi o użytkowanie w mieście? Spełni swoje funkcje? Wytrzymały jest? )) Odpowiedz Link Zgłoś
come_back Re: Do Moniki :-) 08.05.06, 13:32 dzieki za odp. i czekamy co nam Monika napisze Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Do Moniki :-) 08.05.06, 14:26 Jeżeli chodzi o amortyzacje to jest rewelacyjna jak na wózek tego typu. Tak jak pisałam we wcześniejszych wątkach do wózka przymierzałam starszą córkę, która ma 105cm wzrostu i się do niego zmieściła, głowa trochę jej wystawała, ale jeszcze mogła ją sobie spokojnie oprzeć, a nóżki miała na dolnym podnóżku i były zgięte pod kątem 90 stopni. Energy ma wysoko siedzisko nad ziemią, także nie ma mowy o nogach pod brodą w przypadku większego dziecka, ani o szuraniu butami po asfalcie. Ja kupiłam ten wózek dla Ninki 2 m-ce temu, czyli jak miała 14,5 miesiąca. Wózek jest rewelacyjny, świetnie się prowadzi, kosz jest bardzo pojemny jak na wózek tego typu, naprawdę nie ma się czego doczepić. We Wrocławiu można go kupić tylko w Askocie na Sztabowej, cena 559zł, jak masz kartę stałego klienta to 5% taniej. Nie wiem czy czytałyście moje inne posty, ale ja zachorowałam na nową Carrerę Pro z kolekcji 2006 i postanowiłam ją kupić póki Ninka jeszcze mała jest, jutro właśnie jadę po nią do Niemiec ( zamówiłam ją w jednym sklepie ), a że na 2 wózki mnie nie stać to Energy musiałam sprzedać ( w ostatnią sobotę ), bardzo mi go było żal, bo związałam się z nim emocjonalnie , ale za jakiś czas jak znudzi mi się Carrera to pewnie znowu kupię Energy Sprawdziłam już całą masę różnych wózków tego typu i jak dla mnie Energy jest nr 1!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Re: Do Moniki :-) ostatnie pytanie, proszę:) 08.05.06, 14:38 Monika, ostatnie pytanie. Wiem, że kupujesz kolor malinowy. Ja też chcę ten kolor energy ale chodzi mi wogóle jak wygląda wózek w tym kolorze. zastanawiam się między tym a czerwonym z nowej kolekcji...Napisz jak sie prezentuje... A soją drogą... szkoda, że nie wiedziałam, że sprzedajesz energy...)) Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Sklep... 08.05.06, 14:43 A może ten sklep ma stronkę internetową? A jeśli nie, to mogłabyś mi napisać gdzie się mieści? Do Niemiec mam rzut beretem, ale zależy w którym miejscu A może wiesz ile tam kosztuje energy? Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Sklep... 08.05.06, 14:53 Sklep znalazłam w Dreźnie, bo akurat w tamte strony mąż jedzie służbowo i mamy po drodze. Jest to normalny sklep stacjonarny, ale znalzłam do nich adres mailowy, napisałam z zapytaniem czy mają taki wózek i w tym kolorze, to mi odpowiedzieli, że wózek jest dostępny, ale na stanie go nie mają trzeba zamówić, no wiec zamówiłam i wózek czeka na mnie Jeżeli chodzi o cenę Energy to na ebay'u kosztuje 119 euro, razem z przesyłką to wychodzi na jedno co w Polsce. Jeżeli miałabyś specjalnie jechać to koszt paliwa by doszedł, więc nie wiem czy by się opłacało. Carrera w sklepie jest o 10 euro droższa niż na ebay'u, ale i tak mi się opłaca bo nie muszę płacić za przesyłkę ( 24 euro ), a paliwo mnie nic nie kosztuje, a poza tym nowa kolekcja Carrery będzie dostępna w Polsce na początku przyszłego roku, a nowa kolekcja Energy już jest w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Do Moniki :-) ostatnie pytanie, proszę:) 08.05.06, 14:44 Jak będę miała już carrerę to napiszę jak wygląda ten malinowy kolor na żywo, też jestem ciekawa... Ja miałam Energy w kolorze GreenTeck ( oliwkowo-beżowy ). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Dziękuję 08.05.06, 15:04 Dziękuję Ci za wszystkie odpowiedzi. masz rację. Znalazłam Energy na Ebayu i wyszło, że nie opłaca się Napisz jeszcze jak się prezentuje ten kolorek. Wstrzymam się z zamówieniem wózka do Twojej opinii Dzięki jeszcze raz i pozdrowienia)) Odpowiedz Link Zgłoś
come_back Re: Dziękuję 08.05.06, 15:18 To mnie z ta carera teraz zastanowilas i nie wiem czy nie poczekac, albo tez zrobic wypadzik do Niemiec , moja 'ukochana' tesciowa tam pomieszkuje. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Dziękuję 08.05.06, 15:27 come_back, jak wróce z Niemiec to zdam relację na temat carrery pro, oprócz kolorystyki zmienione również jest siedzisko, budka, pałąk, więc wózek dosyć mocno róźni się od kolekcji 2005. Jeżeli jesteś z Wrocławia to jak będziesz zainteresowana to umówimy się na jakiś spacerek i zobaczysz go na żywo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
come_back Czekam niecierpliwie, Monika :-) 08.05.06, 20:51 wstrzymam sie "chwileczke" do Twojego powrotu, tylko kochana pamietaj, prosze o nas, bo czekamy niecierpliwie na sliczna carerke . dobrze mysle, ze mozna do niej pozniej podczepic fotelik samochodowy, gondolke? Dla drugiego Maluszka Monika, ja niestety nie jestemz Wroclawia, chco tak zamierzamy w przyszlosci :- ). ale bardzo czesto jestesmy tam wiec chetnie sie z Toba spotkam i z obacze wozeczek. Mozesz wkkleic linka ze stronka, gdzie go obczailas, bo znalazlam, ale nie wiem czy to to. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: Czekam niecierpliwie, Monika :-) 17.12.14, 19:58 moje dzieci miały, fajny wózek, łatwo się składa, leciutki Odpowiedz Link Zgłoś