arabela27 17.05.06, 19:19 Witam-czy ktoś z Was jest użytkownikiem lub zamierza nabyć w/w wózek? Zastanawiam się nad jego kupnem i chętnie poznałabym opinie na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepsicola2 Re: x-lander x1 17.05.06, 19:23 to narazie mój faworyt, obok Haucka-ten awaryjny podobno, ale również szukam informacji Odpowiedz Link Zgłoś
arabela27 Re: x-lander x1 18.05.06, 13:38 pepsicola a na kiedy masz termin?ja mam na początek czerwca i zastanawiam się jak będzie funkcjonować ten wózek podczas zimy?gondola jest. b. mała i pewnie powoże najwyżej do listopada a co dalej?nie wiem czy spacerówka + jakiś szpiworek wystarczą? jak myślisz? Aha oglądałam dziś model x-landera XA i muszę przyznać że też jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
olka_krakow Re: x-lander x1 21.05.06, 13:51 Tez sie zastanawiam nad X-landerem X1,ewentualnie nad Traxxem Jaguarem 4 (ale nie mam mozliwosci zobaczenia go na zywo).Na poczatku czerwca ma wejsc do spzedazy model z regulowanym podnozkiem. Ponoc minusem X-landerow jest brak przekladanej raczki oraz brak mozliwosci zamontowania siedziska w druga strone. Dlatego kolezanka mi odraza zakup tego wozka (uzytkuje go 6 miesiecy), no ale za te cene nie ma nic lepszego, niestety Odpowiedz Link Zgłoś