Dodaj do ulubionych

Wozek gleboki - pomozcie!

28.05.06, 18:37
Wkrotce udaje sie na zakupy i nie wiem na jaki wozek sie zdecydowac,
wielofunkcyjny (spacerowo-gleboki), czy tylko gleboki? jakie wozki polecacie
i jak wygladaja cenowo? pomozcie, bo jestem zielona, a zalezy mi na udanym
zakupie!
Obserwuj wątek
    • mfka Re: Wozek gleboki - pomozcie! 28.05.06, 23:03
      Są dwa rozwiązania, można kupić tani wózek głęboki i potem lepszą spacerówkę,
      albo od razu kupić porządny wózek wielofunkcjny, który będzie mieć i gondolę i
      spcerówkę i fotelik samochodowy - to niestety dobre ale dość kosztowne
      rozwiązanie bo około 3 tys. kosztują te wózki wielofunkcyjne z wyższej półki,
      ale są też nasze, krajowe, które też sobie mamy chwalą. Są zwolenniczki tego i
      tego rozwiązania, także będziesz musiała sama przemyśleć decyzję o zakupie. Ja
      osobiście wybrałam to drugie rozwiązanie, kupiłam wózek wielofunkcyjny i jak do
      tej pory nie mam żadnych zatrzeżeń co do jego użytkowania i jestem zadowolona,
      mały pasażer też...
      • mmala6 Re: Wozek gleboki - pomozcie! 28.05.06, 23:13
        ja wybralam pierwsze rozwiazanie i tez jestem zadowolona.Gleboki wozek, stary
        model Bebe Confort (ale naprawde stary bo sprzed dobrych 6-7 lat)dostalismy od
        kolegi.Mateusz przejezdzil w nim niecale 4 m-cy kiedy to przesiadl sie do Peg
        Perego Atlantico, w ktorym jezdzi do dzis.Dokupilismy mu ostatnio lekka tania
        parasolke.
        Wozki wielofunkcyjne sa zazwyczaj i drozsze i ciezsze, choc pewnie nie jest to
        regula.
        Ja w kazdym razie przy nastepnym dziecku zrobie podobnie, tania gondola i lepsza
        spacerowka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka