fryce 04.06.06, 23:00 Proszę o opinie szczęśliwych nabywców na temat w/w fotelika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karola40 Re: Nowość Cybex Solution S opinie 05.06.06, 10:56 Witam serdecznie, ja również jestem bardzo zainteresowana opiniami na temat fotelików Cybex. Z tego co się dowiedziałam od importera to model Solution S ma taki sam materiał jak model Solution. Jedynie Solution Plus ma tapicerkę welurową. Dowiedziałam się również, że te foteliki są produkowane w Korei (szkoda, że nie w Niemczech). Najwyższe oceny podczas testów zderzeniowych otrzymał Solution Plus, bo na tym modelu były one wykonywane. Nowszym modelem jest Solution S (z dodatkowym zabezpieczeniem ramion)ale nie wiem czy wyniki tych testów można przypisać modelowi "S"? Mam mętlik w głowie. Szukam bezpiecznego i wygodnego fotelika dla córki 4 letniej - może doświadczone mamy coś doradzą... Odpowiedz Link Zgłoś
fryce Re: Nowość Cybex Solution S opinie 05.06.06, 11:37 A jaka firma jest importerem tych fotelików? Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciowy Re: Nowość Cybex Solution S opinie 10.06.06, 00:46 karola40 napisała: > Witam serdecznie, > ja również jestem bardzo zainteresowana opiniami na temat fotelików Cybex. > Z tego co się dowiedziałam od importera to model Solution S ma taki sam > materiał jak model Solution. Jedynie Solution Plus ma tapicerkę welurową. > Dowiedziałam się również, że te foteliki są produkowane w Korei (szkoda, że nie > > w Niemczech). Najwyższe oceny podczas testów zderzeniowych otrzymał Solution > Plus, bo na tym modelu były one wykonywane. Nowszym modelem jest Solution S (z > dodatkowym zabezpieczeniem ramion)ale nie wiem czy wyniki tych testów można > przypisać modelowi "S"? Mam mętlik w głowie. Szukam bezpiecznego i wygodnego > fotelika dla córki 4 letniej - może doświadczone mamy coś doradzą... A ja z kolei jestem sprzedawcą. Cybex Solution S różni sie od Cybex Solution i Cybex Solution + tylko i aż zabezpieczeniem ramion. Jeśli chodzi o testy to ze względu na fakt, iż Cybex Solution S bazuje na foteliku Solution wyniki powinny być podobne, a nawet lepsze, jeśli chodzi o zderzenia boczne. Niestety Cybex Solution S, pomimo wyższej ceny, jest wykonany z materiału podobnego do użytego w Cybex Solution, a nie tego z Cybex Solution Plus, strukturą przypominającego zamsz. Pewnie niedługo powstanie Cybex Solution S Plus Według moich obserwacji większość klientów kieruje się jednak względami bezpieczeństwa (lub nowością?), dopłacając 20 zł za fotelik z troche słabszym materiałem ale potencjalnie bezpieczniejszy. Po pojawieniu się Cybex Solution S sprzedaję średnio 1 Cybex Solution Plus na 4 Cybex Solution S. Pozdrawiam, dzieciowy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karola40 Re: Nowość Cybex Solution S opinie 05.06.06, 11:55 Dzwoniłam na nr tel podany na stronie www.cybex-online.com/ i takie udzielili mi informacje. Odpowiedz Link Zgłoś