bartunia5 13.06.06, 22:12 CZy ktoś ma ten wózek i może mi coś na jego temat powiedzieć jak się prowadzi jak się podbija bo waży sporo i czy nie jest awaryjny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
finezze Re: coneco solar 13.06.06, 22:17 Nie mam zielonego pojecia, jak sie nim jezdzi, ale widzialam dzis pania na ulicy z tym wozkiem i wyglada swietnie. Oczywiscie mowa o wozku Zaobserwowalam tez kolka ... ma chyba niezla amortyzacje. Odpowiedz Link Zgłoś
martinella Re: coneco solar 14.06.06, 07:04 Witam.My od 2 tyg mamy Solara.Jestem z niego bardzo zadowolona.Jego zalety: -obszerne siedzisko -pasek materialu miedzy nogami,dziecko nie wysunie sie dolem jak nie zapniesz pasow -duze jak na spacerowke kola,dobrze amortyzowane.Co prawda na pierwszyn spacerze bylo ciezko sie przestawic z Bebecara na pompowanych kolach ale to chyba normalneBebecarem poprostu najezdzalam na kraweznik,Coneco musze troszke podniesc przednie kola.Wszystko kwestia przyzwyczajenia -siedzisko rozkladane do pozycji lezacej,bardzo przydatna sprawa -fajny wyglad wozeczka -miesci sie do bagaznica Tico -zaklad produkcyjny jest w moim miescie i gdyby sie cos dzialo mam nadzieje ze zrobia mi to szybciutko Wady: -maly koszyk i trudny dostep do niego(ale to chyba normalne w parasolkach) -wysokosc raczek nie jest regolowana -wydaje mi sie ze szelki sa troche za krotkie.Teraz sa ok,ale potem gdy dziecko bedzie wieksze i w kurtce,sama niewiem -brakuje mi tego ze nie mozna obrocic malego przodem do mnie Narazie tyle,jak cos mi sie jeszcze przypomni to dopisze My mamy kolor niebieski.Bardziej podobal mi sie zielony ale ten zielony material to taka siateczka i zastanawialam sie czy podczas czestego prania,szorowania nie uszkodze jej albo sie nie zmechaci Odpowiedz Link Zgłoś
matizek1 Re: coneco solar 14.06.06, 15:19 mamy ten wózek od 2 tygodni, nie bede sie powtarzać, powyzsza wypowiedź jest zgodna z moją. Jestesmy bardzo zadowoleni! Wady jak wyżej... Mamy kolorek zielony, fajny jest już na wyglad, no i dobrze sie jeździ. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś