Dodaj do ulubionych

Dlaczego nie LOOLA?

13.06.06, 22:43
Chce kupic Loole ale na forum nie jest polecana...dlaczego?
Obserwuj wątek
    • koma.edziecko Re: Dlaczego nie LOOLA? 14.06.06, 07:02
      Bo ciężko się podbija przednie kółka i ma koszmarny dostęp do kosza na
      zakupy,nad nim jest krzyżak stelaża i praktycznie nic przez to nie można do
      niego wsadzic.
      • monii_1 Re: Dlaczego nie LOOLA? 14.06.06, 07:47
        no i niestety siedzonko ma tylko 28 cm szerokości sama mierzyłam, a nie tak jak
        podaje producent że 30, a hamulec zepsuł sie po 15 miesiącach jak przypatrzyłam
        to od razu wiedziałam dlaczego ciężko to opisać ale platikowy element się
        złamał i to juz do naprawy tylko w serwisie, samemu nie dało rady (taki dziwny
        jest patent tego hamulca)
        • ela-e22 Re: Dlaczego nie LOOLA? 14.06.06, 08:06
          Ja mam od pewnego czasu i nie jest taka straszna. Fakt ,że podbijanie idzie
          ciężko, ale są na to sposoby. Mój roczny synek "wypiął się" na Jane Slaloma i
          woli jeździć Loolą. Do koszyka dostęp jest lepszy gdy dziecko siedzi przodem do
          mamy. Niepokoją mnie tylko szelki naramienne, są bardzo krótkie , razem z
          zapięciem mają ok.30cm, przy czym w Slalomie ok. 50cm. Czy we wszystkich
          modelach tak jest??? Podoba mi się blokada kółek przednich, nie trzeba się do
          nich schylać i blokować każdego z osobna , brudząc sobie przy tym paluchy. Jest
          lepiej resorowana od Slaloma.
          • monii_1 Re: Dlaczego nie LOOLA? 14.06.06, 08:35
            owszem ma dużo plusów ale nie mogłam go zatrzymac jako jedyny wózek, gdybym na
            zime miała jesze jakiś (wtedy) to może zoztwiłabym loole ale mąż nawet nie
            pozwolił mi myslec o dwóch wózkach, teraz chyba zmienił zdanie smile
            • aarabeskaa Re: Dlaczego nie LOOLA? 14.06.06, 09:51
              a czemu w zimie sie ta Loola nie sprawdza?bo wydaje mi sie solidniejsza niz
              carrera...waham sie miedzy trzema wozkami:Loola,jane carrera c i peg perego
              pliko complete (chce miec ten wozek takze w zimie)
              • monii_1 Re: Dlaczego nie LOOLA? 14.06.06, 11:03
                no ja wtedy mojego rocznego dziecka nie zmieściłabym w kombinezonie a co
                dopiero w śpiworze...28 cm szer. siedziska!!
    • aniam75 Re: Dlaczego nie LOOLA? 14.06.06, 10:13
      a moze coneco solar, koleżanka kupiła i sobie chwali, lepiej się podbija,
      większe siedzisko jak w moim pp3. Minus to podobnie kiepski kosz na zakupy i
      waga 10 kg. Ciekawe wyposażenie dodatkowe w cenie. Sama porównaj w sklepie oba
      wózki.pozdrawiam
      • ela-e22 Re: Dlaczego nie LOOLA? 14.06.06, 13:07
        Czy w Waszych Loolach też były krótkie pasy???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka