sisi78 14.06.06, 15:27 Chiałabym zakupić wózek wielofunkcyjny, najlepiej na trzy koła-niedrogi 1400 max. słyszałam o wózku Volant 3xl firmy Implast. Macie może jakieś sugestie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamatb Re: Jaki wózek wybrać? 14.06.06, 15:33 hej, ja też wybrałam ten wózek i z tego co sie orientowałam to jest naprawde dobry. Wejdź sobie na forum dotyczące wózków, tam na pewno znajdziesz wszystkie interesujące Cię informacje forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 Odpowiedz Link Zgłoś
oleska16 Re: Jaki wózek wybrać? 14.06.06, 16:57 Mój brat póltorarocznego szkraba, który testuje wózek Deltim. Bardzo sobie chwali te firmę za jakość ( jego syn to zywe srebro i juz majstruje przy wózku by cos odkręcić) i za przystepna cenę (okolo 1000). Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska Re: Jaki wózek wybrać? 15.06.06, 12:08 poniważ miała już kilka wózków ( moje pierwsze dziecko miało3 teraz będe zwaracała uwagę na: 1. dobra amortyzację i najlepiej pompowane koła(np.Graco moim zdanie dla noworodka jest średni, ma twarde zaweiszenie i trzęsie jak chol...era) 2. regolowany duży podnóżek 3. skrętne koła nie lubię wóżków trójkołowych, bo mają zazwyczaj mały podnóżek jest wąski i dziecko miałby chyba cały czas trzymać nóżki złączone. a i jeszcze jedno, zwracam uwagę,żeby spacerówka była jak największa, tak,żeby zmaiściło się tam dziecko 2 letnie zminą. to oczywiście moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
atra1 Mika, mogę mieć prośbę? 15.06.06, 12:30 MOgłabyś zmierzyć cwentymetrem szerokość wózka w najszerszym miejscu (z kołami itd) bo nie znalazłam wymiarów nigdzie, a mamy potwornie wąską windę (taką starą z podwójnymi drzwiami) i mało co się mieści. Odpowiedz Link Zgłoś
nowakaga5 Re: Mika, mogę mieć prośbę? 15.06.06, 17:12 W sobotę o 15.00 w TVN Style będzie program "Mamo już jestem", gdzie będą mówić właśnie o wybieraniu wózkó Odpowiedz Link Zgłoś
atra1 Re: Mika, mogę mieć prośbę? 16.06.06, 12:40 Dzięki Ci wielkie. Lecę zmierzyć wejście do windy. Ale muszę siedzic cicho, bo małżonek pomstuje, że za szybko sie zabioeram za takie sprawy (12 tc, a ja od 5 mcy wybieram wózek Odpowiedz Link Zgłoś