Dodaj do ulubionych

Mothercare...

17.07.06, 11:28
Czy ktoś wie, czy w Mothercare są już zniżki większe niż na 20%?
Obserwuj wątek
    • sdomitrz Re: Mothercare... 17.07.06, 22:23
      Może był ktoś ostatnio - czy nadal przecena jest tylko 20%?
      • kaliaa Re: Mothercare... 17.07.06, 22:29
        ja bylkam ostatnio w reducie i bylo 20%, bylam w piatek
        • agni71 Re: Mothercare... 17.07.06, 22:31
          W sobote w Wola Parku też 20%.

aga
          • sdomitrz Re: Mothercare... 17.07.06, 22:52
            Dzięki, dziewczyny.... Ciekawe, kiedy startują... ciągle mam jeszcze nadzieję,
            że będzie taka wyprzedaż jak kiedyś, ale jest juz 17 lipiec i nic sad
    • katapka Re: Mothercare... 18.07.06, 12:20
      a szukasz koniecznie Mothercare? Widziałam ,że w sklepie Maya Cormier są
      wyprzedaże do -70% i naprawdę duży wybór.
      • sdomitrz Re: Mothercare... 18.07.06, 14:23
        Przepraszam, nie znam tej marki. Rozumiem, że sprzedają ubranka dziecięce.
        Gdzie w W-wie są takie sklepy?
        • romarzena Re: Mothercare... 18.07.06, 20:35
          Dzisiaj w Wola Park widziałam wywieszoną informację o przecenie 70%, ale nie
          miałam czasu wejść do sklepu.
          • ffiill Re: Mothercare... 18.07.06, 21:59
            pewnie przecena tylko na bardzo ograniczony asortyment, bo jakby nie było
            bardzo wysoki skok z tych 20%
            • agni71 Re: SĄ juz duże wyprzedaże w Wola Parku 18.07.06, 22:47
              wyprzedaż jest do -70. Duzo rzeczy jest przecenionych o ok. 50%. Weszłam
              dzisiaj i duuużo ciuszków mnie korciło, ale mąż mnie przekonał, że szafy pękają
              w szwach od ubranek dziecięcych, więc kupiłam tylko JEDEN rampersik smile
              Są np. pajacyki w cenach 49 zł i 39 zł za 3-pak. jestem wielką fanką tych
              pajaców - polecam. Chlopięce były chyba tylko w tej wyższej cenie.
              Sa właśnie rampersy, np. dwupaki po 35 zł, albo pojedyncze po 39 zł.
              Przecenione niektóre body, w 3- i 7-pakach. Poza tym naprawdę niemal cały
              asortyment ubranek, skarpetek, bucików (np. piankowych czy plastikowych
              sandałków) przeceniony. Moim zdaniem warto się wybrać, bo taniej pewnie już nie
              będzie.

aga
              • ffiill Re: SĄ juz duże wyprzedaże w Wola Parku 19.07.06, 14:58
                Okazuje się, że naprawdę wiele rzeczy przecenili bardzo mocno!!!
                Oczywiście dokonaliśmy niezbednych zakupów wielu ciuszków smile)
        • katapka Re: Mothercare... 20.07.06, 11:23
          Sklep Maya Cormier jest na Mokotowskiej 61, bisko placu 3 krzyzy. Maja glownie
          ubrania ciazowe i to mnie interesowalo. Widzialam tez rozne body dla maluszkow
          francuskiej firmy "Petit Bateau", ale nie pamietam ceny (chyba jednak nie byly
          drogie).
    • aga_sama a pościel? 19.07.06, 18:20
      ... i inne akcesoria?
      • ffiill Re: a pościel? 19.07.06, 19:23
        przecenione są wszelkie ubranka
        • agni71 Re: a pościel? 19.07.06, 23:08
          Z pościeli widziałam trochę przecenionych z takiej serii z czerwonym
          samochodzikiem na niebieskim tle. ale nie interesowały mnie te rzeczy więc nic
          nie wiem o cenach - czy atrakcyjne. jeśli chodzi o akcesoria, to chyba nic nie
          jest przecenione. podobnie ubrania ciążowe. Cały czas pisze o Wola Parku, bo
          może w innych sklepach jest coś ciekawszego...

aga
    • kanna Re: Mothercare... 19.07.06, 21:10
      Byłam dzis w Klifie - pajacyki do spania na pół, czyli niecałe 50 za 3 sztuki,
      duza rozmiarówka (nie tylko maleńkie) i chlopiece, i dziewczynki - na 12-18
      miałam chyba pieć wzorów dla dziewczynki do wyboru.
      Bielizna spore obnizki, piżamki letnie i rampersy, koszulki - najtańszy wdaje
      sie mały chlopiec.

pozd. Ania
      • imiriam wieści z Galerii Mokotów 20.07.06, 14:38
        Byłam wczoraj i sporo ubrań dziecięcych przecenionych jest o 50 %. Pościel nie
        była jeszcze objęta wyprzedażami, ubrania ciążowe przecenione, ale mało
        atrakcyjnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka