jzabro 18.07.06, 22:26 Czy macie może drukarkę do zdjęć? Czy opłaca się kupić? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaboszko Re: Drukarka do zdjęć-czy ktoś ma? 19.07.06, 08:33 Ja mam Canon Pixme iP4200. Cenowo wychodzi drozej niz zaniesc zdjecia do labu. Zdjecia wychodza bardzo dobrej jakosci o ile drukuje na oryginalnym papierze foto Canona, na innych "zastepczych" nie jest juz tak ok. Ale podobno wydrukowane na oryginale nie wyblakna w albumie przez 99 lat Plusem wydruku w domu jest to, ze masz wplyw jak zdjeie Ci sie wydrukuje. W labach czesto wrzucaja w maszyne i nie patrza czy np. trzeba rozjasnic zdjecia, czy nie. Mozesz zdjecia dowolnie laczyc, drukowac rozne formaty. Odpowiedz Link Zgłoś
anetakor canon selphy c510 19.07.06, 10:44 polecam zdjęcia 10x15 wychodzą taniej niż u fotografa i możesz je sama obrobić prostym programikiem dodanym do drukarki, która sama jest maluteńka i zajmuje bardzo mało miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenax Re: Drukarka do zdjęć-czy ktoś ma? 19.07.06, 11:20 Ja mam Epsona R300 i Epsona PictureMate. Obydwie sa bardzo dobre ale wole R300 poniewaz na niej mozna robic wydruki do rozmiaru A4 i nadruki na plytac. Picture Mate drukuje tylko 10 x 15 ale jest malutki wiec mozna go zabrac w podroz lub do znajomych. Magda Odpowiedz Link Zgłoś