agxa1 26.07.06, 17:42 poleccie cos... zeby byl lekki do 3 lat... najlepiej 3 funkcyjny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margo_kozak Re: wozek do 2000zl 26.07.06, 17:45 2000 tysiące???? sory ale to strasznie dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
d.dolewska Implast Volant3 26.07.06, 17:49 Ja taki właśnie nabyłam.Mi odpowiada.Ale w sumie to całkiem subiektywna sprawa.Każdemu potrzebne co innego. Dla mnie to świetny wózek bo: -jest najlzejszy spośród tych z pompowanymi kołami -jest bardzo zwrotny -ma dużą gondolę -łatwo się składa Tu możesz go obejrzeć www.implast.com.pl Aczkolwiek każdy wózek z małymi nie pompowanymi kółkami będzie lżejszy. Pozdrawiam, Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
janeausten Re: Implast Volant3 26.07.06, 18:23 Volant 3 jest bardzo fajny. W rzeczywistości wygląda lepiej, niż na obrazku. Mam jeszcze trochę czasu i waham się. Na razie wróciłam do wersji: na początek tylko głęboki na paskach z piankowymi kołami (Bartatina) z możliwością montażu fotelika, potem porządna spacerówka. Ale Volant 3 nie daje mi spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzieczka33 Re: jane 26.07.06, 20:12 polecam jane, z tym że mamy spacerówkę i zamiast gondoli mamy fotelik samochodowy jane matrix pro (ach te nazwy, który zastępuje nam ją na 102! Fotelik samoch. rozkłada się do poziomu, ma budkę i zamontowany na stelażu spacerówki zastępuje gondolę i świetnie się sprawdza w samochodzie. My musieliśmy takie cudo zakupić, bo zaraz po wyjsciu ze szpitala jechaliśmy z naszym upragnionym noworodkiem 6 godz. samochodem i dziecko musiało być przewożone na płasko. Jest bardzo wygodny, lekki, zwrotne koła. Dla mnie to ważne bo mąż całymi dniami jest poza domem i to ja wychodzę z nią na spacery i w domu wykręcam tym wózkiem z wąskiego przedpokoju do reszty mieszkania. Co prawda z tej "gondoli" dziecko szybciej wyrośnie,bo jest ciut mniejsza od standardowych, bo jest to fotelik...Nasza córeczka ma teraz 5 i pół mca i 69 cm wzrostu! więc będziemy musieli małą przesadzić już do spacerówki, ale jakiż to problem gdy spacerówka całkiem się rozkłada, więc skoro dziecko jeszcze nie siedzi, to po prostu będzie w niej leżeć. Poza tym z tego fotelika nadal będziemy korzystać, nie odstawimy go w kąt jak zwykłą gondole, bo wkońcu jest to fotelik sam. od 0 do 13 kg. Tak więc w dwóch rzeczach mam trzy : gondolę, fotelik i spacerówkę. Dla mnie to ważne bo nie mam za wiele miejsca na klamoty polecam gorąco! i powodzenia w zakupach! Odpowiedz Link Zgłoś
sysia79 Polecam Chicco : Trio 2006:) 26.07.06, 21:19 Ostatnio kupiłam wózek trzy funkcyjny firmy CHICCO z dwu letnią gwarancją za 1200zł. Posiada fotelik, gondolkę i spacerówkę + folia przeciwdeszczowa. Koła są piankowe skrętne, samonaprowadzające, dodatkowa posiada resory które samemu się ustawia według potrzeby: SOFT,MEDIUM,HARD. Każda z wersji tzn fotelik czy spacerówka ma daszek wykonany z gore-tex czyli nie przemaka. Cena moim zdaniem jest przystępna jak na możliwości wózka.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
karen8 Re: Polecam Chicco : Trio 2006:) 27.07.06, 09:39 Tylko o ile wiem, żadne Chicco nie ma możliwości montowania spacerówki zarówno tyłem jak i przodem do kierunku jazdy, a to dosyć ważna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
sysia79 Re: Polecam Chicco : Trio 2006:) 27.07.06, 10:54 Fakt Chicco nie posiada przekładanej rączki ale dla każdego liczy się co innego tzn. mieszkam na 3 piętrze bez windy i wózki deltima czy inne nie wchodzą w grę ze względu na ciężar a chicco ma rurki aluminiowe w i najcięższej wersji waży 11 kg a nie 18kg a dla mnie to duża różnica. Koła ma średniej wielkości więc myślę że nie będzie problemu w zimie, gdyby jednak to zawsze mam auto Odpowiedz Link Zgłoś
sysia79 Re: Polecam Chicco : Trio 2006:) 27.07.06, 11:01 A i jeszcze jedna sprawa wózki DELTIM po złożeniu są wielkie i nieporęczne, zajmują dużo miejsca a Chicco ma system click-clack czyli wpinam i wypinam poszczególne części a po złożeniu zajmuje tyle miejsca co spacerówka więc ważne jest też przy wyborze wózka to czy mamy duuuuuże mieszkanko czy małe. Ja np mam 2 pokoje i nie mogę sobie pozwolić na wózek który niestety dość miejsca zajmuje. Auto też mam małe w dodatku trzy drzwiowe więc muszę myśleć o tym by mi się do auta zmieścił ten wózek dzidzia i mąż Odpowiedz Link Zgłoś
kangurek_k do sysia79 27.07.06, 14:13 Hejka, mam pytanie gdzie kupiłaś Chicco Trio za 1200zł, ja usilnie szukam i są od 1600zł( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sysia79 Do kangurek_k 27.07.06, 20:00 Hej!!! Kupiłam go w Katowicach w trzech stawach w sklepie CHICCO Podobno są jeszcze tańsze te wózki ale z 2003 roku tylko nie we wszystkich sklepach jeszcze mają, ja kupiłam tam bo koleżance właśnie udało się nabyć en z 2003roku i niczym się nie różni od tego co jak kupiłam tylko ceną jest tańszy od mojego.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kangurek_k Re: Do sysia79 31.07.06, 18:31 Ech niestety jestem z Warszawy, ale poszperam po sklepach Chicco, mam jeszcze 3 miesiące)) Dzięki serdeczne, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
robalrobal Re: Polecam Chicco : Trio 2006:) 01.08.06, 19:15 hm.... ja zmieściłam Deltima do pokoju z kuchnią Odpowiedz Link Zgłoś
dodkowska Re: wozek do 2000zl 26.07.06, 21:23 Quinny buzzy albo Xs lub zastanów sie nad el-jot tagget Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-mama Re: wozek do 2000zl 26.07.06, 21:46 pamietaj że zima małe koła potrafia wykończyc nerwowo.implast jest fajny,e-mjot też,na cziko bym sie nie zdecydowała.Ja myśle o deltim fokus(spora znajomych ma i są bardzo zadowoleni) Odpowiedz Link Zgłoś
annalalik Re: wozek do 2000zl 27.07.06, 13:34 A sa zadowoleni tez ze spacerowki? Bo usilnie szukam jakichs opini na temat tego wozka i o spacerówce mało pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
wierci_pieta Re: wozek do 2000zl 27.07.06, 09:29 quinny speedy sx implasta nie polecam - jest sztywny i ciężki. Co do pozostałych polecanych wózków się nie wypowiadam, bo nie miałam z nimi styczności. Odpowiedz Link Zgłoś
dorak8 emmaljunga smart 27.07.06, 11:14 calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_46_231&products_id=4125&osCsid=41f495fd80868dd8fe9c3bd76c50a7ef jeśli jesteś z Warszawy to polecam ten sklep w realu na Pradze. Choc by, żeby sobie pooglądac bo dużo wózków jest tam wystawionych. Odpowiedz Link Zgłoś
justajar Re: emmaljunga smart 27.07.06, 16:42 Też zaczęłam rozglądać się powoli za wózkami.Rozpatruję dwie możliwości Deltim Premiere i właśnie Emmaljunga Smart.Podobają mi się te wózki gdyż są klasyczne a ja nie lubię żadnych udziwnień. Cenowo trochę się różnią, wiadomo Deltim polski to tańszy. Ktoś ma jeden albo drugi? Proszę o opinie od mam, które uzytkują jeden albo drugi wózek. Czy okienko wentylacyjne w budce jest takie istotne, bo niestety Emmaljunga go nie ma? Rodzę w pażdzierniku więc potrzebuję stosunkowo dużej gondoli. Odpowiedz Link Zgłoś
jaxj Re: emmaljunga smart 01.08.06, 09:16 jak najbardziej Emmaljunga smart!!!!! przed zakupem bardzo długo zastanawiałam się, porównywałam, pytałam o opinie, ale myślę, że wybrałam najlepiej też rodziłam w październiku i sprawdził się znakomicie w zimie gondola obszerna, duże koła, a okienko wentylacyjne nie było potrzebne zimą, a teraz w upały dzidzia ma już prawie 10 m-cy i nie śpi prawie wcale w wózku według mnie jest to najlepszy i najbezpieczniejszy wózek to tak jak volvo wśród samochodów a przy tym cena jest średnia Odpowiedz Link Zgłoś
ginger133 Re: wozek do 2000zl 27.07.06, 13:02 wybieralam chyba miesiac i wybralam mutsy urban rider-duze kola, alumioniowy stelaz, latwo sie prowadzi i prosto sklada. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: wozek do 2000zl 31.07.06, 23:25 Trzyfunkcyjny Mutsy za 2000zl....gdzie sa takie tanie?Ja zaplacilam ok 3500 ze wszystkimi bajerami(folia,spiworek,torba,spacerowka,fotelik,gondola,parasolka i tyle chyba).2000 to strasznie malo... Odpowiedz Link Zgłoś
radowinkaala Re: wozek do 2000zl 27.07.06, 21:11 Ja jestem zadowolona z wózka ROAN Marita. Można go kupić razem z fotelikiem samochodowym i adapterem do wózka za 1100 zł. Co prawda moje dziecię jest dość duże jak na swój wiek i musiałam zrezygnować z jego użytkowania jak mała miała 20 m-cy, ale go lubię tak czy inaczej, ponieważ ma miękkie zawieszenie, skałda się 1 ręką, gondola jest obszerna, plastikowa z wentylacją i podnoszonym zagłówkiem, a spacerówka jest mocowana dość nisko w porównaniu z innymi wózkami które mają oddzielnie gondolę i spacerówkę. Wydaje mi się, że godne polecenia są Inglesina MAX, Inglesina Magnum oraz Peg Perego Pliko P3 z gondolą. Ja w każym razie przy następnym dziecku będę się pomiędzy tymi 4 modelami zastanawiała, niemniej wydaje mi się że ze szczególnym naciskiem na miękkie: Maritę i Inglesinę Magnum. Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: wozek do 2000zl 31.07.06, 18:42 Mutsy, bo możesz najpierw kupić stelaż z gondolą lub fotelikiem, a potem dokupic spacerówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna14 Re: wozek do 2000zl 01.08.06, 11:14 Przecież w tej cenie mieszczą się praktycznie wszystkie lepsze wózki. Odpowiedz Link Zgłoś
baranek44 Re: wozek do 2000zl 31.07.06, 23:16 Peg Perego P3 Pack ok.1850 (z fotelikem). Odpowiedz Link Zgłoś
ewatr Re: wozek do 2000zl 01.08.06, 15:13 trochę droższe- ok.2200-2400- BEBE CAR-y, model Tracker oraz nowy: Vector. Producent dostał wiele nagród. Możesz obejrzeć na www.familyshop.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wstal Re: wozek do 2000zl 03.08.06, 14:26 właśnie kupiłam abc design cyclone - 3 funkcyjny - z fotelikiem maxi cosi city ,super kuferkiem firmowym z przewijakiem , foliami przeciwdeszczowymi, adapterami i wszystkim co się da za 1840 zł komplet - i uważam ze wózek jest rewelacyjny pod każdym względem - a głównie lekki!!!!!!!!!!!!!! polecam go wszystkim mamom i spodziewającym się maluszka - ja szukałam naprawdę długo ale uważam ze dokonałam świetnego wyboru - wózek jest świetny!!!! śliczny! lekki! łatwy w montażu poszczególnych części! cichy! świetny w prowadzeniu - 3 kołówka! ma to wszystko czego nie miały inne modele, nad którymi sie zastanawiałam m. in. quinny. Odpowiedz Link Zgłoś