kumakk 04.08.06, 12:16 gdzie (oprocz internetowego sklepu Szafamamy) moge kupic fajne ciuchy do karmienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-smyka Re: ciuchy do karmienia 04.08.06, 13:41 W H&M, w "zwykłych" sklepach z odzieżą ciążową. Odpowiedz Link Zgłoś
kumakk Re: ciuchy do karmienia 05.08.06, 08:57 bylam w zwyklych sklepach ciazowych - z reguly maja po dwie paskudne bluzki z kopertowym zapieciem i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: ciuchy do karmienia 05.08.06, 13:06 A w H&M? Szafę mamy znasz, ale nie jestem pewna, czy 9fashion nie miało jakichś bluzek do karmienia? Odpowiedz Link Zgłoś
kumakk Re: ciuchy do karmienia 05.08.06, 19:48 juz przyblizam problem - jestem z tych biusciatych. Karmienie dopada mnie w roznych miejscach, takze publicznych i okropnie mnei to krepuje. Kopertowe bluzki (a tylko takie sa w H&M) nie rozwiazuja problemu, bo i tak w nich trzeba cala piers wydlubac na wierzch. Wiem, ze sa rozwiazania typu klapka, falbanka, druga warstwa itd, ktore umozliwiaja dyskretne karmienie ale obeszlam wszystkie sklepy w moim miescie i nic. Dlatego szukam fajnych ciuchow dla mlecznej krowki karmiacej Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: ciuchy do karmienia 05.08.06, 21:27 Widziałam kilka fajnych nowych rzeczy na Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
muumucca Re: ciuchy do karmienia 04.09.14, 10:02 W h&m są właśnie dwuwarstwowe: Ja je bardzo lubię, chociaż wszystkie mają ten sam krój i mogą się znudzić A jak jesteś z bardziej biuściastych to pewnie znasz biubiu? Na allegro też są, pentelka na przykład szyje. Albo mama licious, można trafić w outlecie vero moda. Odpowiedz Link Zgłoś
arafia Re: ciuchy do karmienia 04.09.14, 10:28 Mamatu ma fajne bluzy z zamkami po bokach Odpowiedz Link Zgłoś