aaola 06.08.06, 21:09 www.allegro.pl/item118727506_v2_fisher_price_zyrafa_pelna_klockow.html proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiol81 Re: Zyrafa FP warto? 06.08.06, 22:53 Według mnie to zbedny zakup,dwoje znajomych dzieci miało coś takiego,bardzo czesto sie nimi zajmowałam i nigdy nie zauważyłam u nich zainteresowania tą zabawką. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Zyrafa FP warto? 07.08.06, 07:51 A ja uważam że warto,moja Oliwka ma teraz półtora roku i jeszcza czasami się nią bawi,gdy ją dostała to była jej zabawka nr.1 Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: Zyrafa FP warto? 07.08.06, 18:00 Też uważam ze warto. Mój mały ją lubi, nawet bardzo. Bawi sie i żyrafą jak i klocuszkami z niej. Nie wiem co on widzi w tych klocuszkach ale potrafi godzianmi je ogladać, lizac, stukać, rzucać. Fajna zabawka Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: Zyrafa FP warto? 07.08.06, 18:05 Mamy 2 takie w domu. tak sie złożyło że Tomaszek dostał 2 identyczne prezenty. Ta druga jest nieruszana, "zadrutowana " w orgianlnym firmowym pudełeczku. Od jakiegos czasy zbieram sie zęby wystawić ją na allegro, ale brak czasu Jesli chcesz to ci mogę ja sprzedać za 50 zł + 5,50 koszty przesyłki (lub odbiór osobisty jesłi jesteś przypadkiem z Trójmiasta) Odpowiedz Link Zgłoś
aaola Re: Zyrafa FP warto? 07.08.06, 19:37 za 50zł to kupie na allegro z rachunkiem itp Musiałabyś coś spuścićjestem z częstochowy Chociaz powiem szczerze troche się cykam kupowac cos w ciemno Odpowiedz Link Zgłoś
olka111 Re: Zyrafa FP warto? 10.08.06, 13:19 ja uwazam ze to zbedny zakup, moja chrzesniaczka sie bardzo szybko znudzila ta zabawka....ja osobiscie jestem za kupowaniem dzieciom tanszych a bardzij praktycznych zabawek.... Odpowiedz Link Zgłoś
boziaj Re: Zyrafa FP warto? 10.08.06, 13:22 moja zyrafą bawi sie czasami, za to klocuszki uwielbia Odpowiedz Link Zgłoś