Dodaj do ulubionych

Podróbki na allegro???-

09.08.06, 10:03
Często kupuję na allegro i chciałam teraz zamówić fotelik Maxi cosi.
koleżanka mnie uprzedziła, że na allegro jest mnóstwo podróbek fotelików tej
firmy. Czy to prawda, może ktoś się z tym spotkał? Może znacie tych
nieuczciwych sprzedawców, którzy handlują podróbkami.
Obserwuj wątek
    • ffiill Re: Podróbki na allegro???- 09.08.06, 10:31
      Mało mi się wydaje to prawdopodobne!
    • detinka Re: Podróbki na allegro???- 09.08.06, 10:48
      nie słyszałam jeszcze o podróbakach art dla dzieci.
    • aniutka99 Re: Podróbki na allegro???- 09.08.06, 12:09
      Ja kupiłam fotelik cabrio od użytkownika abbakids - mogę Ci polecić go jako
      uczczciwego, zresztą spójrz na komenatarze. Wszystko okej. Kupuję większość
      rzeczy dla synka na allegro i nie spotkałam się z podróbkami jak dotąd.
      Powodzenia.
    • monii_1 Re: Podróbki na allegro???- 09.08.06, 12:13
      wydaje mi się żenie chodzi tu o podróbki,tylko o używane foteliki do których
      ktoś uszyłnowe pokrowce,takich sprzedawców jest pełno ale takie foteliki to już
      na pewno "złomy" . Przy oryginalnej starej tapicercemniej więcej możnasię
      domyśleć z którego jest roku a tak,w nowym "ubranku" można trafić strasznie
      starą skorupę wewnątrz
      • majatusia Re: Podróbki na allegro???- 10.08.06, 21:18
        Mysle ze akurat fotelik to trudno podrobić... ale podrabaine zabawki fisher to
        widziałam.
        Ja tez kupiłam fotelik prze allegro i jeestem bardzo zadowolona. Taniej i
        jeszcze z super gratisem! Zeby mieć pewność że kupujesz nowy szukaj sprzedawcow
        co wystawiaj po kilka jak nie kilkadziesiąt fotelików. Ja gupiłam od G-7.
        Polecam
        • opaopa123 Re: Podróbki na allegro???- 13.06.13, 14:32
          Nie będę nowego tematu zakładać, tu się podpinam.

Kupiłam na Allegro używany zestaw składający się z książek i płyt CD z muzyką, Kup Teraz, cena korzystna, bo w zasadzie jedna z tych książek jest warta więcej niż cały zestaw (taki biały kruk) i o nią mi chodziło. Płyty okazały się być perfidnymi podróbkami z bazaru, a jedna własnoręcznie robiona z wydrukowaną czarno-białą okładką. Mi się zakup opłacił, bo chodziło mi o jedną książkę, reszta może iść nawet do kosza. Nie chodzi mi o to, by robić jakąś aferę, czy kłócić się ze sprzedającym, ja jestem zadowolona z zakupu, w każdym razie jest to oszustwo jakby nie patrzeć. W opisie nie było napisane, że to oryginały, ani że podróbki, była natomiast wzmianka, że opakowanie jednej płyty nie jest oryginalne. Natomiast płyt było 5 sztuk, z czego każda nieoryginalna - ani krązki ani pudełka ani książeczki.

Co o tym sądzicie? Jestem ciekawa Waszego zdania na ten temat.
          • patatajowa Re: Podróbki na allegro???- 13.06.13, 22:36
            opaopa123 napisała:
            > Co o tym sądzicie? Jestem ciekawa Waszego zdania na ten temat.>
            no to jak jestes ciekawa to napisze ze szukasz dziury w całym....
            a i jeszcze sadze ze podpinanie sie pod wątek sprzed 7 lat tez jest bez sensu....jak to sie robi swoją drogą ze sie takie starocie odkopuje??? wink
    • agnieszka77_11 Re: Podróbki na allegro???- 13.06.13, 22:13
      Nigdy nie słyszałam o podróbkach fotelików tej firmy na Allegro. Co najwyżej o fotelikach używanych smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka