noipstro 24.08.06, 13:33 Błagam o radę Co kupić ukochanej niani w prezencie za 2-letnią opiekę nad dzieckiem? Jest to młoda dziewczyna - 22 lata, a na prezent mogę przeznaczyć około 100 zł. Może macie jakieś fajne pomysły. Pleaseeeeeeee, noipstro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilla29 Re: prezent dla niani 24.08.06, 13:41 Ja bym dała kopertę ze 100 i sama wybierze sobie najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
noipstro Re: prezent dla niani 24.08.06, 14:03 Pieniądze, chyba chciałabym żeby były ostatecznością... Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: prezent dla niani 24.08.06, 13:53 a ja bym sie pokusiła o zrobienie czegoś, co będzie pamiątką dla niani z okresu opieki nad dzieckiem. Jesli sie mocno zżyła z dzieckiem to moze jakiś fajny album ze zdjeciami dziecka (wklejanymi a nie wsuwanymi, bedzie taki bardziej elegancki) i dedykacja/podziękowaniem w środku, odbiciem rączki lub nózki dziecka itp. Będzie jej milo Odpowiedz Link Zgłoś
noipstro Re: prezent dla niani 24.08.06, 14:08 Bardzo mi się ten pomysł podoba, na pewno w jakiś sposób to wykorzystam Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: prezent dla niani 24.08.06, 15:37 Nasza niania (takze młoda) najbardziej ucieszyłaby się z ładnego wisiorka (z tyłu może być coś wygrawerowane). Ale go nie dostanie , bo zafundowaliśmy Jej i Jej córeczce wczasy 2-tyg nad morzem. Odpowiedz Link Zgłoś