izka2407 28.08.06, 10:28 poradźcie mi jaki fotelik jest najlepszy słyszałam o bebe confort isesos safe side isofix, maxi - cosi tobi ,maxi cosi priori fix, roamer. ale który wybrać? pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_zosi3 Re: jaki fotelik 04.09.06, 01:49 najlepsze opinie ma maxi cosi , wejdz na strony tych firm i tam masz szczególowe opisy certyfikaty nagrody jakie zdobyli itp jezeli chcesz kupic fotelik np 0-13 kg zastanow sie jaki wozek kupujesz wiele wozkow mam opcje wpinania fotelika w stelarz Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: jaki fotelik 04.09.06, 07:08 W testach wg mnie lepsze wyniki, bądź porównywalne mają Romer (patrzyłam 9-18 kg), tylko jakoś wszyscy mówią, że Maxi-Cosi, a nikt nie pisze o Romer. Coś z nimi nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
izka2407 Re: jaki fotelik 04.09.06, 07:34 dzięki za info. ja mam wózek bebe confort i foteli 0-13 kg również wpianany w stelaż jestem z niego bardzo zadowolona dlatego rozpatruje też bebe confort bo jako jedyny dopasowuje się do dziecka. juz sama nie wiem, też słyszałam że roamer model king jest super. Odpowiedz Link Zgłoś