bula68 03.09.06, 14:24 Czy ktoś wie jaka jest różnica w serii tych fotelików pomiędzy Cabrio a Cabrio Top Line?Czy cenowo one się różnią? Dzięki za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meotto Re: Fotelik Maxi-Cosi Cabrio- Top Line 03.09.06, 18:42 Roznia sie cenowo (top line sa drozsze) oraz tapicerka (top line jest bardziej kolorowe, rzucajace sie w oczy, dla mnie momentami zbyt "krzyczace" kolorami) Odpowiedz Link Zgłoś
bula68 Re: Fotelik Maxi-Cosi Cabrio- Top Line 03.09.06, 20:33 Ale dlaczego są droższe? w czym są lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
iwjanka Re: Fotelik Maxi-Cosi Cabrio- Top Line 03.09.06, 21:06 W niczym nie są lepsze, po prostu nowy kolor bajerancki Odpowiedz Link Zgłoś
jadis76 Re: Fotelik Maxi-Cosi Cabrio- Top Line 03.09.06, 21:44 jest droższy bo to lepszej jakości tapicerka ja mialam top line orange flash - na pewno nie byl krzykliwy,mnie się podobal baaaardzo Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Fotelik Maxi-Cosi Cabrio- Top Line 04.09.06, 09:28 ja mam ten fotelik w wersji top line.rózni sie materiałem tapicerki lepszym jakościowo -aksamitna wkładka dla noworodka +satynowe lamówki + cała tapicerka z takiego miłego materiału -nie zwykła bawełna jak w pozostałych.I model ten ma inną wkładkę redukcyjną dla noworodka -moim zdaniem dużo lepszą ), i jest droższy ookoło 100zł,a kolor wcale nie jaskrawy-oliwka i kremowy, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś