mkmarek5 04.09.06, 13:39 co sądzicie o wózkach BebeConfort, zastanawiam się na zestawem: stelaż High Trek+ gondola Windoo+ fotelik creatis. Czy ktoś ma taki zestaw i zna jego wady i zalety???będę wdzięczna za rady oszaleć można z wyborem wózka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abneptis Re: wózki Bebe Confort:) 04.09.06, 13:42 szukałaś na forum wózkowym? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 pzd Odpowiedz Link Zgłoś
meg241 Re: wózki Bebe Confort:) 04.09.06, 14:54 Ja mam wozek Bebe Confort tylko inny zestaw ale byłam z niego bardzo zadowolona i teraz bedzie jeszcze słuzył drugiemu synkowi. Magda ps. Uwazam ze gondola Windo jest za mała, szczegolnie na zime wiec mam te druga, wieksza. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: wózki Bebe Confort:) 04.09.06, 15:47 Wejdź na forum wózkowe link masz już podany. Poza tym widzę,że wszystko co tyczy się dziecka i pielęgnacji czy wyprawki piszesz tutaj a możesz zapytać na forum niemowlę bo ono bardziej by odpowiadało i tam dostałabyś z pewnością mnóstwo porad i odpopwiedzi. Link na forum "niemowlę" forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=572 Odpowiedz Link Zgłoś