Dodaj do ulubionych

Avon -Naklejany lakier do paznokci - warto ???

21.09.06, 09:06
Jak w temacie. Może, któraś z Was miała okazję wypróbować? Strasznie jestem
ciekawa czy to zdaje egzamin, chętnie bym kupiła, bo przy dwójce dzieci
rzadko mam czas malować paznokcie... nie kosztuje zbyt wiele ale po co
wydawać na marne.
pozdrawiam aga
Obserwuj wątek
    • oxygen100 Re: Avon -Naklejany lakier do paznokci - warto ?? 21.09.06, 09:40
      podbijam watek bo mam alergie na lakiery do paznokci o dziwo tylko u rak.
    • iwonag25 Re: Avon -Naklejany lakier do paznokci - warto ?? 21.09.06, 11:06
      Ja mialam probke - beznadzieja. Nie moglam ani jednego dopasowac do swoich
      paznokci. Albo mam niewymiarowe, albo ten "lakier" jest niewymiarowy.
      • oxygen100 Re: Avon -Naklejany lakier do paznokci - warto ?? 21.09.06, 11:07
        tak wlasnei myslalam
    • kachwi1 Re: Avon -Naklejany lakier do paznokci - warto ?? 21.09.06, 11:31
      mnie nałożenie tego naklejanego lakieru zabrało cztery razy więcej czasu, niż
      normalnego. kosmos. klęłam przy tym... żadna rewelacja.
      • a.lenard Re: Avon -Naklejany lakier do paznokci - warto ?? 21.09.06, 11:37
        nie warto, miałam próbki, beznadzieja !!! długo się zakłada, i robią się
        bąbelki jak masz nierówną płytkę paznokcia, nie mówiąc ze ciężko dopasować
        kształt na górze płytki, bo przecież każda jest inna. Nie wiem czy można go
        nakładać dwa razy, ja np zwykły lakier zawsze maluję dwukrotnie, wtedy kolor
        jest głębszy, a z tym wynalazkiem to nie wiem czy się uda, nie próbowałam.
        proponuje zwykły lakier i na to preparat przyspieszający wysychanie, jest w
        Avonie, lakier trzyma się bardzo ładnie.
    • agnes123 Re: Avon -Naklejany lakier do paznokci - warto ?? 21.09.06, 13:33
      Jak dla mnie tez jest to totalna beznadzieja !!!!!!
    • oxygen100 Re: Avon -Naklejany lakier do paznokci - warto ?? 21.09.06, 13:34
      hehe ciekawe kiedy to wycofaja?smile
    • babsee Re: Avon -Naklejany lakier do paznokci - warto ?? 21.09.06, 13:49
      Polecam Ci genialny olejek Sally Hansen przyspieszajacy wysychanie paznokci.Po
      nalozeniu 2 warstw, po 2 minutach nakladasz olejek i po kolejnych 3 minutach
      masz suchutkie!!!ten lakier z Avonu przyspieszajcy wysychanie jest do bani bo
      szybko gestnieje i p[oza tym ,alkier sie gorzej trzyma.
      Sally kosztuje ok.40 zl ale mi starcza na 1,5 roku!(mam zawsze pomalowane
      paznkkcie)
      • agnes123 babsee 21.09.06, 14:07
        witajcie smile mam tę odzywke,rzeczywiście jest bardzo dobra !!!! Natomiast jej
        tańszym odpowiednikiem jest witamina A+E w kapsułkach wcierana w
        paznokcie.Mozna kupić ją w każdej aptece smile Wypróbować warto smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka