adamowamaminka 22.09.06, 13:03 czesc mam pytanie czy w sklepach jest już nowa kolekcja butów bartka na jesień Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.ivona Re: buty bartek 22.09.06, 16:18 tak, juz od miesiaca pisze na podstawie sklepow Bartka w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: buty bartek 22.09.06, 16:42 Jasne, jest. W tym lub przyszłym tygodniu ma wejść kolekcja zimowa z sympatexem. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: buty bartek 23.09.06, 08:41 jest, kupiłam cztery dni temu, wczoraj oddałam do reklamacji. Odpowiedz Link Zgłoś
adamowamaminka Re: buty bartek 23.09.06, 09:13 dziękuje za odp. a jeśli można wiedzieć dlaczego je reklamowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: buty bartek 23.09.06, 13:34 po jednym włożeniu. W sklepie mi nie wpadło w oczy, że pasek kończący się rzepem na zaczepie jest pęknięty, nie czekałam, aż dziecku rozwalą się buty, bo chcę, by przechodziła mi jesień w jednej parze, a jaki sens oddawać do reklamacji, jak buty będą za małe? przecież córce już nie będą potrzebne. Drugą wadę zauważył mąż też pękniętą skórę, gdzieś obok podeszwy. Odpowiedz Link Zgłoś