Dodaj do ulubionych

tracker, teutonia mistral czy emmaljunga???

30.09.06, 08:51
No właśnie, który z nich?
Obserwuj wątek
    • mama_kasi_ha Re: tracker, teutonia mistral czy emmaljunga??? 30.09.06, 09:30
      To zalezy dla jakiego Malucha. Jesli dla noworodka to moze Emaljunga, potem
      zawsze mozesz zmienic na inna sppacerowke. wlasciwie Tracker i Teutonia tez jak
      najbardziej od poczatku. Ja osobiscie jestem fanka Trackera i na pewno
      wybralabym ten. Sama tez kupuje. Posluzy zarowno dla mojej poltorarocznej Kasi
      jako duza spacerowka na trudne tereny, a potem dla nastepnego Malucha, juz jako
      gleboki.
      Wybor nalezy do Ciebie, a kazdy z tych wozkow jest o.k. Moze tylko kwestia
      estetyki, ceny, wagi....
      Pozdrawiam. Asia
      • znaniec1 Re: tracker, teutonia mistral czy emmaljunga??? 30.09.06, 11:36
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=48719027
        tu o bebecar jest dosc duzo
        • dzidzia_ch Re: tracker, teutonia mistral czy emmaljunga??? 30.09.06, 12:48
          ja mam teutonie mistral 06
          jak juz pisalam w kilku innych watkach jest rewelacyjna smile!
          www.teutonia.pl
    • weronka77 Re: tracker, teutonia mistral czy emmaljunga??? 30.09.06, 15:22
      Niestety moje dziecko wazy 14,5kg więc każdy z wyżej wymienionych
      odpada...Właśnie pozbyłam się AT4 bo razem z dzieckiem miałam do dzwigania
      29kg...Zostaje PP3
      • s79 Re: tracker, teutonia mistral czy emmaljunga??? 30.09.06, 21:50
        Widziałam dziś w świeice dziecka na żywo wszystkie..
        No i chyba zostanie bebecar... smile)) A potem, jak mały podrośnie to może plico
        (które było moim faworytem, póki nie przejechałam sie bebcarem)
        Ale dzięki za wszystkie rady smile)
    • kanna Teutonia 04.10.06, 09:53
      Absolutna rewelacja, mam porównanie z Emaliungą. Mój synek ma teraz prawie 4
      lata i waży 20 kg. A jak czasem wejdzie do wóżka zamiast malutkiej to i
      pchanie, i manewrowanie przychodzi bez trudu.. Dodam też, ze córeczka jako
      niemowlak jeździła awaryjnie teutonia rozłozona na płask u babci. Z budki mozna
      zrobic parasolke, podpiąć boki i dziecko leży w przewiewie, czego ŻADEN wózek
      głęboki nie zapewni.
      IO jeszcze jedno - tapicerke mozna zdjęć CAŁĄ (zostaje goły stelaż) i uprać w
      pralce.

bardzo polecam.

pozd. Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka