mama_kasi_ha Re: tracker, teutonia mistral czy emmaljunga??? 30.09.06, 09:30 To zalezy dla jakiego Malucha. Jesli dla noworodka to moze Emaljunga, potem zawsze mozesz zmienic na inna sppacerowke. wlasciwie Tracker i Teutonia tez jak najbardziej od poczatku. Ja osobiscie jestem fanka Trackera i na pewno wybralabym ten. Sama tez kupuje. Posluzy zarowno dla mojej poltorarocznej Kasi jako duza spacerowka na trudne tereny, a potem dla nastepnego Malucha, juz jako gleboki. Wybor nalezy do Ciebie, a kazdy z tych wozkow jest o.k. Moze tylko kwestia estetyki, ceny, wagi.... Pozdrawiam. Asia Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: tracker, teutonia mistral czy emmaljunga??? 30.09.06, 11:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=48719027 tu o bebecar jest dosc duzo Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: tracker, teutonia mistral czy emmaljunga??? 30.09.06, 12:48 ja mam teutonie mistral 06 jak juz pisalam w kilku innych watkach jest rewelacyjna ! www.teutonia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: tracker, teutonia mistral czy emmaljunga??? 30.09.06, 15:22 Niestety moje dziecko wazy 14,5kg więc każdy z wyżej wymienionych odpada...Właśnie pozbyłam się AT4 bo razem z dzieckiem miałam do dzwigania 29kg...Zostaje PP3 Odpowiedz Link Zgłoś
s79 Re: tracker, teutonia mistral czy emmaljunga??? 30.09.06, 21:50 Widziałam dziś w świeice dziecka na żywo wszystkie.. No i chyba zostanie bebecar... )) A potem, jak mały podrośnie to może plico (które było moim faworytem, póki nie przejechałam sie bebcarem) Ale dzięki za wszystkie rady ) Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Teutonia 04.10.06, 09:53 Absolutna rewelacja, mam porównanie z Emaliungą. Mój synek ma teraz prawie 4 lata i waży 20 kg. A jak czasem wejdzie do wóżka zamiast malutkiej to i pchanie, i manewrowanie przychodzi bez trudu.. Dodam też, ze córeczka jako niemowlak jeździła awaryjnie teutonia rozłozona na płask u babci. Z budki mozna zrobic parasolke, podpiąć boki i dziecko leży w przewiewie, czego ŻADEN wózek głęboki nie zapewni. IO jeszcze jedno - tapicerke mozna zdjęć CAŁĄ (zostaje goły stelaż) i uprać w pralce. bardzo polecam. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś