burka11 16.10.06, 10:40 Czy dostanę w outletach we Wrocławiu buty zimowe dla chłopca r. 21-22? Jak tak to jakiej firmy i w jakiej cenach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
efka30 Re: Outlety Wrocław - buty dla dziecka 16.10.06, 11:50 Właśnie miałam zadac to samo pytanie ) Nie wiem,czy warto ciągnąć tam małego,tym bardziej że jest po chorobie. podajcie dokladny adres,wiem ze gdzies kolo Astry, a dokladnie? Pozdr. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Outlety Wrocław - buty dla dziecka 16.10.06, 12:26 to nie jest kolo Astry, tylko przy skrzyzowaniu Minskiej i Granicznej (Muchobor), przy drodze na lotnisko.Zobacz na mapie Wroclawia albo na stronie Factory Outlet. Ecco jeszcze tam nie ma, innych slepow z bucikami dla dzieci chyba tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaskarba Re: Outlety Wrocław - buty dla dziecka 16.10.06, 13:29 Byłam tam wczoraj. Z butków dziecięcych nie ma prawie wcale wyboru, jedyne, jakie bardzo mi się podobały, to w sklepie Cat (Catepilar, czy jakoś tak). Ale nie było zimowych, tylko przejściowe i raczej tylko dla chłopców. (Całkiem fajne ceny, około110-120zł.) Natomiast zimowe tzw. śniegowce były w sklepie Pumy bodajże, bardzo fajne, leciutkie, mocno ocieplone. Była promocja: weź dwa artykuły, płać za jeden. Na cenę jednak nie zwróciłam uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś