Dodaj do ulubionych

Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronki

21.10.06, 00:44
Temat dotyczy nas wszytskich, a ja ost. przekonalam sie na wlasnej skorze jak
bardzo sad
Pozdr. Asia
Obserwuj wątek
    • weronka77 Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 21.10.06, 00:47
      Asia a czemu Ty nie śpisz?
      • zoyaaa Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 21.10.06, 09:19
        Sory, ale jak ja widze jakis watek weronki to po prostu nie czytam: wartosc
        informacyjna zwykle zerowa, za to czego ona nie ma i jakie to drogie bylo!
        Czysty, rasowy snobizm i tyle na ten temat.
        • anetina Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 21.10.06, 09:32
          a może ona nadrabia !?
          jak to się mówi - więcej mówi, niz ma big_grin
          • mama_kasi_ha Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 21.10.06, 09:37
            Sluchaj, ostatnio sama doszlam do takiego wniosku i troche sobie z
            Weronka "milych" slow powiedzialysmy, ale tym razem na prawde to dosc wazny
            temat. FOTELIKI !!!!!
          • zoyaaa Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 21.10.06, 11:15
            No ja tez nie wiem ile z tego co pisze rzeczywiscie ma, natomiast wyjasnilo sie
            czesciowo skad to ma jesli juz ma: ostatnio bardzo udzielala sie w watku o
            ciucholandach w Krakuwink)))
            • weronka77 Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 21.10.06, 15:00
              Ale satysfakcja,co?wink Tak wnikliwie czytasz moje posty mimo powyższej
              deklaracji?wink Nie szkoda Ci czasu? Ja Towich nie czytam na przykłąd ponieważ
              jakoś nie są dostępnewink)Co do Ciucharenki-średni z tego Ciucholand bo ceny jak
              w dobrym sklepie niestetywinkProponuję obśmiać również Segdę,Szumowską i kilka
              innych "buszujących" również tam buszującychwink A ja sobie jestem mamą
              jedynaczki(i tak już zostanie) i kupuję małej różnie,wszędzie i głównie-mało
              praktycznie i potrzebniewinkAle na Forum podobne zasady jak w pociągu-"nie
              wychylaj się" bo...wink)POzdrawiam.
              • weronka77 Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 21.10.06, 15:16
                Może dla przeciwwagi napisz proszę,podziel się swoimi doświadczeniami,poradż-na
                pewno Twoje spostrzeżenia są o wiele więcej warte niż moje! Póki co dopisałaś
                się w dwóch wątkach na tym forum.Obu autorstwa głupiej Weronkiwink))(ale zbieg
                okolicznościwink))
                • zoyaaa Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 22.10.06, 08:43
                  Fakt, nie pisze, jak juz cos to czytam i czesto trafiam na Twoje malo
                  zrownowazone opienie, przestalam je czytac, ale jak zobaczylam ta reklame
                  Twojego pismactwa to nie wytrzymalam. Wolne chwile wole poswiecic dziecku niz
                  forum, ale co Ci bede pisac - i tak tego nie zrozumiesz.
                  • zoyaaa P.S. 22.10.06, 08:49
                    A z ta Segda, Szumowska itp to pewnie taka sama prawda jak z otwarciem GAPa w
                    Krakowie, oj dajesz sie podpuszczac ludziomsmile
                    • weronka77 Re: P.S. 22.10.06, 20:32
                      smile MAsz rację-to musiały być sobowtóry faktycznie bo kto by kupował
                      kryształowy żyrandol i puchowy płaszczyk w jakiejś głupiej Ciucharencewink))
                      Faktycznie poświęć wiecej czasu dziecku-jeśli wogóle je posiadaszwink))
                  • mama_kasi_ha Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 22.10.06, 22:57
                    Kochana to zadna reklama odnosnie Weronki, tylko tematu, ktory poruszyla, a
                    wypbtaz sobie, ze jej tez sie zdarza napisac cos dobrego i waznego, tylko nie
                    zawsze dobrze tytuluje. A ja daleka jestem od reklamowania jej postow,
                    napisalam tak, aby kazda z mam zerknela, bo sprawa dotyczy nas, a konkretnie
                    fotelikow.
                    Pozdr
                    • weronka77 Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 22.10.06, 23:03
                      Asia... z kim Ty wogóle polemizujeszwink
                      • mama_kasi_ha Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 22.10.06, 23:09
                        No co Ty wink. Ty juz wiesz, ze ja potrafie, ale daleka do polemiki jestem z
                        kims kto nie widzi tresci postu, tylko osobe. Zero elastycznosci. Az smiesznewink
                        A po cichu pewnie czyta wink
                        • weronka77 Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 22.10.06, 23:13
                          Asia kończmy temat bo jutro znowu coś mądrego do mnie skieruje a ja znowu nie
                          zrozumiem...Albo znowu coś mi się pomyli( jak Z Gap'em i sobowtórami w
                          Ciucharence) i żle zrozumiem;-((((
          • weronka77 Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 21.10.06, 14:55
            Tak,tak oczywiściewink Masz rację Kochana jak zawszewink))
        • mama_kasi_ha Zoyaaa ;-) 21.10.06, 09:35
          Czasem z kazdego snob wylazi. Niewazne. Wazne jest to, ze ten watek jest na
          prawde istotny, tylko, ze dziewczyna nie tak zatytulowala. To wszystko.
          Pozdr. Asia
          Nie chcesz-nie czytajwink
      • mama_kasi_ha Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 21.10.06, 09:33
        Bo korzystam z tego, ze Kasia spi i rozkoszuje sie z mezem pysznym zbojnickim
        trojniaczkiem wink)))))
      • mama_kasi_ha Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 21.10.06, 10:01
        A ty wink! Zerknelam na godzinke. Co TY robilas wczoraj o 00.47 na forum wink?
        Tez raczylas sie czyms pysznym i przy okazji zapuszczalas zurawia na neta wink?
        Cudowna babska podzielnosc uwagi wink))
          Ja to co zawsze-nocny marek ze mniewinkRodzinę spacyfikowałam i uśpiłam to
          gdzież mogłam być?wink)
          • mama_kasi_ha Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 21.10.06, 22:10
            Moj maz nie da sie tak latwo spacyfikowac wink))). Mimo, ze zemczony jest po
            calym dniu. On oglada filmik, a ja , no ... TU, choc na chwilke wink)). Mezo
            cierpliwie czeka jak mi bateria siadzie. O, juz siada wink
            Jutro opuszczam gory kochane chlip, chlip, chlip, ale tylko na tydzien. Za 8,
            10 dni jedziemy na Podhale- Welcome Zakopane !
            W koncu Freestyle' a wyprobuje w gorach smile
            A gdzie ten ciucholand fajny? Bo jutro bym rzucila okiem jak bede przez Krak
            jechac.
            Pozdr. Asia
            • weronka77 Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 21.10.06, 22:33
              wink Fajnie masz bo pewnie mężulo młodywink Mój niestety Starszy Pan i na dodatek
              Pracoholik;-((Stąd te moje fascynacje rzeczami i pierdułkami-on chce mieć
              święty spokój,więc ja po sklepach latamwink)) Ciucharenka jest na Warszauera
              3,ale wiesz co-może razem pójdziemy?wink) Od 11 jest czynnawinkDam "cynk"
              właścicielom to przygotują Ci coś ekstra dla Kasiwink
              • mama_kasi_ha Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 22.10.06, 23:06
                Ojej, wszystko za pozno, bo gnalismy ostro- bo musialam byc na 16 w Lodzi i
                nawet sie w Kraku na Macu nie zatrzymalismy, ale kiedys, czemu nie ...
                Co do meza, to faktycznie mlody, starszy ode mnie tylko 2 lata,jeszce nie ma
                30 wink. Ale co do pracoholizmu, to ja sie Weronka zaloze, ze moj jest lepszy-
                moj maz generlanie nie ma opcji odpoczynek itp. Praca, praca, praca itp,
                Wiadomo, jak chcemy porzadna chalupe kupic w Krakowie, albo Zakopanem to trzeba
                ostro pracowac. Ja jestem swiecie przekonana, ze takiego drugiego jak moj maz
                pracoholika na calym swiecie nie ma, niestety sad. Bo to ani fajne, ani zdrowe,
                ale on tak mial od zawsze. Moj maz nawet jak oglada film, to jednoczesnie
                zalatwia sprawy firmowe, na spacerach to samo- do zrzygania wink). Ale i tak
                kochan jest smile. Rozumiem Cie.
                Pozdr. Aska
                • mama_kasi_ha Koniec, koniec, koniec Reklamy- niech czyta kto .. 22.10.06, 23:33
                  chce, a reszta paaaaaaaaaaaa wink)
                • weronka77 Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 22.10.06, 23:37
                  Asia to Ty jakaś małolata jesteśwink))Mój mąż lepszy bo nawet przez sen o
                  sprawach firmowych mówi-teraz notabene jakieś cyferki recytuje i ja je zapisuje
                  na wszelki wypadek bo może to jakieś Pinywink))Na urlopie nie był od 7 lat
                  chyba...Rok temu pojechaliśmy ale wróciliśmy zaraz bo baterię komórki od
                  gadania diabli wzięli...To ja sama jeżdzę z córeczką bo co mam niby robić?
                  • mama_kasi_ha Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 22.10.06, 23:52
                    Mozemy sie licytowac. Przez sen to juz standard, kochana wink Ale najlepsze bylo
                    to jak w wakacje (moje i Kasi bo on nie ma takiego pojecia) przysnal na molo i
                    nagle sie budzi krzyczy "Eine Hundred Zwelf" wink)))). NIe wiem czy dobrze
                    napisalam, ale chodzilo o to, ze rozmawial przez sen z Niemcem i negocjowal
                    cene (112 euro) wink)). Oczywiscie byl w pracy wtedy.
                    Myslalam ze sie zesikam ze smiechu... ludzie tez mieli zwale, bo choc to noc
                    byla, to kilka par zakochanych slyszalo wink).
                    Mnostwo mamy takich sytuacji, a najgorsze jest to, ze maz jest wlasnie mlody,
                    co to bedzie jak bedzie mial jakas 50???
                    A Ty stara dupa juz jestes, Weronka wink)? No co Ty. W nicku masz 77. To
                    rocznik? Ja jestem 79. A co tam! Poki mloda moge sie chwalic wink
                    Jezu, tak sobie teraz te wszystkie sytuacje, bedace zywym przykladem
                    pracoholizmu, przypominam i... Ale to nie m-ce na to, bo po pierwsze prywata, a
                    po II ... wiesz sama wink))
                    Aha, w tym sezonie malz dla sie namowic na ...uwaga, uwaga... JEDEN, nie DWA
                    dni odpoczynku. No prawie, bo w tel telefony, terminowanie spotkan itp.
                    POzdr.
                    A Twoj to raczej z rocznikow naszych tatusiow, czy dziadkow wink?
                    • weronka77 Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 22.10.06, 23:54
                      Pradziadkówwink))
                      • mama_kasi_ha Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 22.10.06, 23:56
                        To tak akurat wink)))). MNie taki Niemiaszek sprzed nosa uciekl, na.... tamten
                        Swiat wink))))
                        Ach, rownolatkowie, mega zalety wink)))
                        • weronka77 Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 22.10.06, 23:59
                          Ja mojemu dosypuję do herbatki taki proszek na długowieczność i witaminkami
                          faszeruję.Wyganiam na basen i biegi po bieżniwinkNie może mi na tamten świat
                          zwiać bo za co ja wtedy Spider'a kupię?wink)))))Nie mówiąc już o Recaro tudzież
                          Hipsosiewink))
                          -
                          Szanuję Twoje zdanie ale nie zamienię go ze swoimwink)
                          • alexsc Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 23.10.06, 09:14
                            dobre dobrewink licytujcie się dalejsmile super laski jestesciesmile
                            • mama_kasi_ha Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 23.10.06, 10:38
                              Pewnie! Tak zebys miala co poczytac wink))
                              Zapewnianie rozrywki innym to tez sztuka wink))). Ja tam sama mam z tego niezly
                              ubaw wink))
                              Akurat sie ucze i w miedzy czasie, dla oderwania oczu cos malo powaznego sobie
                              napisze wink)))

Kasia przyszła na Świat 17.03.2005 roku o godz. 15.26
                              Kochamy Cię, Łobuzie smile!
                              • weronka77 Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 23.10.06, 10:51
                                Asia,teraz się nie dziw że ja te wszystkie rzeczy pieczołowicie gromadzę i
                                kupuje co się da oraz korzystam z życiawink)W "razie czego" muszę mieć " na
                                zapas"wink))Bo sama sobie potem nie kupięwink)Maila Ci wysłąłamwink
                                • mama_kasi_ha Re: Rzuccie okiem na "To ja mam pomysl;-)" Weronk 23.10.06, 10:57
                                  Co Ty. Wcale sie nie dziwie wink)). Tez bym gromadzila wink). Poza tym jak sie ma
                                  jedno dziecko i juz tak zostanie, to byc moze tak sie dzieje, ze czlowiek, a
                                  raczej matka chce dla niego wszystkiego. Oby tylko nie zapomniec, co jest
                                  najwazniejsze w tym wszystkim. Zaden wozek ani wypasione butki, czy szalowy
                                  ciuszek milosci mamusi nie zastapi, zwyklej radosnej zabawy itp. Ale ja wierze
                                  Weronka, ze Ty dobra mama jestes.
                                  Pozdr. Asia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka