ewaewab 26.10.06, 17:42 Przepraszam że zaśmiecam forum ale kuzynka mnie prosiła bym się jakoś skontaktowała z Tobą w sprawie zamówienia z next bo się na pocztę nie może skontaktować a już ma coraz mniej czasu. A tutaj widzę że zaglądasz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-smyka Re: Do mama-smyka 26.10.06, 23:38 Jejku, dziękuję za wiadomość, ostatnio mi poczta gazetowa nie chodzi, mam wrażenie, że nie tylko nie dostaję wiadomości przychodzących, ale że i moje nie dochodzą. Zaraz napiszę do Marty. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaewab Re: Do mama-smyka 27.10.06, 09:26 Właśnie z nią rozmawiałam i nic jej nie przyszło. Jak możesz to wyślij zamówienie z rozmiarami do mnie na skrzynkę (ewaewab@wp.pl) to jej przekaże, może z innej skrzynki jak masz bo ta rzeczywiście dziwnie i mnie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: Do mama-smyka 27.10.06, 22:15 Idę uspać małego i napiszę na Twój adres z innego konta. Nie znam nikogo, kto nie narzeka na gazetową pocztę, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś