Dodaj do ulubionych

Lampa bioptron

IP: *.* 25.04.01, 10:23
Mam okazję kupić lampę leczniczą "Bioptron" firmy Zepter. Czy ktoś z Was ma taką lampę w domu? Czy faktycznie jest tak dobra jak piszą? Proszę o radę, czy warto ją kupować.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Lampa bioptron IP: *.* 25.04.01, 12:50
      Justyno,Osobiście nie mam takiej lampy, ale wielokrotnie byłam świadkiem jej stosowania. Jest faktycznie rewelacyjna we wszelkiego rodzaju potłuczeniach, krwiakach, bólach. Na prawdę dobrze leczy. Nie posiadam jej osobiście, ponieważ nie stać mnie na wydatek 500USD. Dlatego mam do Ciebie pytanie, w jakiej cenie masz możliwość kupna tego wyśmienitego sprzętu.Pozdrawiam.
    • Gość: guest Re: Lampa bioptron IP: *.* 04.12.01, 09:40
      Znalazlam twoj list na stronie edziecko. Troche stary, ale mam nadzieje, ze sie nie obrazisz, ze nawiazuje do niego. Stoje przed tym samym problemem, co Ty pare miesiecy temy, Moge kupic lampe bioptron za niezla cene, ale caly czas sie zastanawiam czy warto i czy bede mogla ja wykorzystac do pielegnacji mojej dziesiecio miesiecznej coreczki. Prosze napisz mi swoje doswiadczenia. Dziekuje z gory Maja
      • Gość: guest Re: Lampa bioptron IP: *.* 04.12.01, 13:33
        jakis czas temu moja szwagierka chciała sprzedać swój Bioptron za niższą cenę. Nie wiem czy nadal jest zainteresowana, ale mogę spytać jeśli jest klient.
        • Gość: guest Re: Lampa bioptron IP: *.* 04.12.01, 19:02
          Wiesiu,proszę zapytaj za ile Twoja szwagierka chce sprzedać tę lampę. Dziękuję.
      • Gość: guest Re: Lampa bioptron IP: *.* 04.12.01, 19:27
        Maju, ja niestety zrezygnowałam z kupna tej lampy (miałam niezaplanowane wydatki). Z tego co wiem lampę można używać już przy pięlęgnacji noworodków (kolki itp.) Podobno też pomaga przy odparzeniach, w gojeniu ran i siniaków, przy katarze i kaszlu. Ogólnie uważam, że warto ją mieć, dlatego jeśli możesz kupić ją okazyjnie - gorąco polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka