Gość: guest IP: *.* 15.05.01, 07:10 Czy ktoś z Was posiada spacerówkę Chicco Pick Up ? Zastanawiam się nad kupnem tego modelu, ale chciałam się dowiedzieć jak on się sprawdza. Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: spacerówka CHICCO IP: *.* 18.05.01, 06:44 Jeszcze zastanawiam się nad GRACO (Cirrus) i Bebecar (raider). Może ktoś z was ma takie wózki i mógłby coś o nich napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: spacerówka CHICCO IP: *.* 18.05.01, 08:17 Ewomam wózek Bebe Car Raider AT+ (duże, pompowane, skrętne koła). Waży 11 kg, co w praktyce oznacza dość dużo, ale ja nie muszę go nigdzie wnosić. Jeździ prawie sam! Żadnego wysiłku w prowadzeniu. Dobrze podjeżdża pod krawężniki. Siedzisko spacerówki zawieszone jest dość wysoko, bo jest to jednocześnie podstawa do montażu torby-gondoli dla noworodka. Jest bardzo obszerne i wygodne. Szymek siedzi w nim rozparty, jak basza. Po złożeniu mieści się do bagażnika Cinquecento, ale tylko po zdjęciu kół (łatwe) no i oczywiście wystaje do góry (trzeba zdjąć pokrywę bagażnika. Jeśli masz większy samochód, to nie gra roli.Jestem zadowolona z tego wózka. Mam dość jasny kolor (piaskowy), nie wiem, jak się będzie prał.Aha, jeśli nie zależy ci na skrętnych kołach, to lepiej wziąć Raider AT (bez +). Koła skrętne, nawet jak są zablokowane, nie są załkiem sztywne. Mnie to przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: spacerówka CHICCO IP: *.* 18.05.01, 09:59 Mam trzykolowca Chicco, ale moge sie w calosci podpisac pod postem Agaty. Ja mam Punto, wiec mi wchodzi do samochody bez zdejmowania kol, tylko gore trzeba podniesc. O pick upie slyszalam na ogol same dobre rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: spacerówka CHICCO IP: *.* 25.05.01, 11:05 Nie polecam!!!!!Spacerówka ma rok gwarancji-i dokładnie tyle wytrzymuje!-moja rozsypała się 4 dni po upływie gwarancji .Uważam że za tyle pieniędzy można kupić coś lepszego.W CHICCO opłaca się tylko wydawać pieniądze na zabawki-są naprawdę super!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: spacerówka CHICCO IP: *.* 25.05.01, 14:21 Miałaś parasolkę, czy pick up-a. A może inny model? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruszka Re: spacerówka CHICCO IP: *.* 26.05.01, 22:06 Marysia jeździła w poprzedniku Pick Up-a czyli Off Road. Pokonywał nasze chodniki, a nawet bezdroża koło mojego domu. Można z nim było pędzić, jak rakieta. Małej bylo wygodnie, bardzo niechętnie przesiadła się do parasolki. Co ważne, wózek nieźle znosił moje zakupy; gorzej z panami, którzy pomagali mi wsadzać do autobusu wózek obładowany dzieckiem i siatkami... Głownym mankamentem był ciężar (korzystam głównie z autobusów, więc miało to znaczenie) i spore rozmiary po złożeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: spacerówka CHICCO IP: *.* 31.05.01, 00:10 Raczej Odradzam jeśli jeszcze nie jest za późno !!! Kupiłam PIC UP6 (z czterema pompowanymi kołami z przodu) i sprawowało sie TOTO dobrze przez powiedzmy sześć miesięcy intensywnego używania - mieszkamy w "trudnym" terenie - doły, błoto, las i piach. Teraz nie działają już blokady ruchomych kółek więc latają jak oszalałe. Wózek chodzi "wołowato", "ściąga" na jedna stronę i nie da się składać lekko (coś się zacina). Jutro wiozę go do reklamacji - zobaczymy czy uwzględnią - gwarancja jest jescze ważna 12 dni. ALE MARYSI NA PEWNO BYłO W NIM WYGODNIE, bo jeździ się miękko i bez wstrząsów - to jedyna pociecha. No może jescze to jest ważne, że do bagaznika da sięe włożyc na prawde duże zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś