adamowamaminka 09.11.06, 12:59 jaką ciastolinę (chodzi mi o zestaw) polecacie dla 2,5 letniego chłopca. Jakimi najchętniej bawią się wasze dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leigh4 Re: ciastolina dla 2,5 latka 09.11.06, 14:21 Zależy czym się interesuje i na ile jest "zaawansowany" w ciastolinowych zabawach U nas sprawdzają się właściwie wszystkie zestawy, jakie mały ma. Ulubione to weterynarz, dinozaur,samochód z lodami i zestaw śniadaniowy. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: ciastolina dla 2,5 latka 09.11.06, 14:22 Acha! Nie sprawdziła się "fabryka śmiechu" i pompka-nie pamiętam jaka jest nazwa tego zestawu. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: ciastolina dla 2,5 latka 09.11.06, 15:46 Hihi, ja właśnie te dwa chciałam polecić. Fabryka śmiechu i pompka - są najprostsze, dziecko może próbować samo wycisnąć ciastolinę, nas te dwa są w użyciu najczęściej, bo do innych Antoś jest po prostu za mały - w styczniu kończy 2,5 roku. Mamy też zestaw pizzeria, dentysta i fryzjer - te są używane rzedziej, raczej tylko w zabawie ze mną lub starszymi kuzynkami. Odpowiedz Link Zgłoś