Dodaj do ulubionych

fotelik samochodowy od 0-18kg

IP: *.* 18.05.01, 18:45
potrzebuje opinii na temat tych fotelików, czy rzeczywiście nadają się dla dzidziuchów od np. miesiąca , czy są równie wygodne dla noworodka jak i czterolatka? mam wątpliwości ale może są osoby które wypróbowały je osobiście i to potwierdzą?!czekam na wszelkie informacje. dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: fotelik samochodowy od 0-18kg IP: *.* 19.05.01, 07:16
      My mamy fotelik bebe-confort.Jednak do 3 miesiąca używaliśmy dość płaskiej kołyski-fotelika9pożyczonej), bo ewka wydawała się w foteliku zbyt zgięta. Przedtem użytkowała go ola, ale koło 3 urodzin kupiliśmy jej większy, a do tego przesadziliśmy Ewkę, bo Oli było już niezbyt wygodnie. te foteliki służą chyba najlepiej od 6m do 2,5-3 lat.Pa.
      • Gość: guest Re: fotelik samochodowy od 0-18kg IP: *.* 23.05.01, 15:29
        Ja mam fotelik 0-18 kg firmy Renopol i mam mieszane uczucia co do niego. Jak synek był bardzo mały (do 3 mies.) to ortopeda powiedział, żeby jak najkrócej przebywał w tym foteliku, bo mimo, że można go ustawić w pozycji leżącej, to jednak jest ona zgięta, jakby dziecko siedziało. Potem jak był starszy już był wygodniejszy/ Ale sy7nek szybko rośnie (ma po kim) i ma teraz 11 miesięcy i wygląda, na to , że zaczyna wyrastać z tego fotelika i musimy się rozejrzeć za większym. Nie waży on oczywiście 18 kilo, tylko 13, ale na oko jest już za duży do tego fotelika. Chyba te rozmiary są zawyżane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka