Dodaj do ulubionych

Wózek 3 WD trekking

IP: *.* 30.07.01, 10:15
Poradźcie, czy wózek ten jest dobry dla 3-4 miesięcznego dzidziusia? Czy któraś z Was go używa? Dobry jest do lasu i pieszych wycieczek? Chętnie wysłucham Waszych opinii!
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Wózek 3 WD trekking IP: *.* 30.07.01, 11:58
      Polecam, ale jest to wózek dla starszego dziecka!!!W/g producenta- takiego od 9 m-cy. Dziecko musi juz umiec pewnie i stabilnie siedziec. Nie nadaje sie do wozenia maluszka, który wieksza czesc spaceru przesypia. Siedzisko tez nie jest przystosowane dla tak malego dziecka. Poczekaj jeszcze kilka m-cy.Katarzyna
    • Gość: guest Re: Wózek 3 WD trekking IP: *.* 07.08.01, 20:05
      Ja wozilam od noworodka. Resory ma, rozklada sie do lezenia, mozna zagiac podnozek tak, zeby dzidzia nie wysunela sie, zreszta sa pasy. Teraz fasolka tez jeszcze pojezdzi o ile sie nie rozwali. I dla mnie to najlepszy wozek pod sloncem.
      • Gość: guest Re: Wózek 3 WD trekking IP: *.* 10.08.01, 08:12
        A czy moge sie zapytac czy mialas dla noworodka jakis specjalny kokon czy cos takiego?pozdrawiam buba
        • Gość: guest Re: Wózek 3 WD trekking IP: *.* 10.08.01, 08:13
          Przepraszam nie dodalam, to bylo do Gosi26buba
        • Gość: guest Re: Wózek 3 WD trekking IP: *.* 23.08.01, 19:24
          Nie po prostu otulalam ciasniej kocykiem i zapinalam pasami na maxa. I oczywiscie wtedy z nim nie biegalam.....Ale wiem ze istnieja takie specjalne kolnierze dla noworodkow usztywniajace glowe. Opisany dosc dobrze trojkolowiec jest w "Twoim dziecku"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka