Dodaj do ulubionych

pytanie o zabawki

IP: *.* 30.07.01, 14:28
cześć wszystkim ! mamy z Gilbertem małe pytanko : czy ktoś nie wie przypadkiem, gdzie można kupić puzzle geograficzne firmy Wilga, o których pisało ostatnie Dziecko? Interesują nas miejsca w okolicach Warszawy.Dzięki z góry za informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Magdziejka Re: pytanie o zabawki IP: *.* 09.08.01, 08:30
      Autorka z boku artykułu zamieszcza swojke nazwisko. Ja dzwoniłam do redakcji i pytałam gdzie możnz zakupić strzykawkę do podawania lekarstw, którą chwalono w gazecie. I po otrzymaniu informacji kupiłam ! Były dostepne tylko w jednym sklepie w W-wie.Trochę na około ta odpowiedź , ale może się przyda?pozdrawiam Cię Patrycjo oraz Gilberta z Ismenką!Magda mama Hani
      • Gość: guest Re: pytanie o zabawki IP: *.* 09.08.01, 20:10
        dzięki za odpowiedź i za pozdrowienia! od nas też serdeczne uściski :)) szczególnie dla Hani,która już pewnie całkiem dużą panną jest!
    • Gość: Magdziejka Re: pytanie o zabawki IP: *.* 09.08.01, 21:41
      Halo hej!Mała 14 skończy 11 m-cy i jest jednym z bardziej nieustraszonych łobuzów na osiedlu... Jeszcze nie chodzi ale stoi już sama bardzo pewnie i tylko czekmy na jej pierwszy krok. Ja tym bardziej, że po raczkowaniu na placach zabaw jest cała umorusana...!Ale mam pytanie, pomijając alergie, Hania co jakiś czas robi strajk głodowy i je tylko cycki. Poza tym je ok. 3 łyżeczek na śniadanie i np. 1 kanapkę na kolację . Czasami 3 x więcej, ale generalnie nakarmienie jej to wyższa szkoła jazdy i sprawdzian mojej cierpliwości... Do rzeczy: KIEDY dzieci zaczynają chętnie jeść, gryźć i czy w ogóle to następuje?i jeszcze jedno małe: udało ci się przespać już jedną całą noc?No to na razie i sorki za obszerne zboczenie z tematu...magdaps. hm jak łączysz naukę z dziećmi? Ja wracam od października na ostatni rok studiów i jeszcze nie wiem jak to połączyć ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka