Dodaj do ulubionych

czapka wójcik

12.11.06, 10:29
kupilam mojej Oli czapeczke Wojcika
zaraz po ubieraniu odpadl pompon - poprostu rozsypal sie calkowicie
czapka wogole nie zaslania uszow,odstaje od nich
zaczela sie cala snuc nie wspominajac juz o troczkach ktore strasznie obtarly
Olke pod szyja
wielkie badziewie za 79!!!
to byl moj pierwszy zakup Wojcika i napewno ostatni
Obserwuj wątek
    • gabi54 Re: czapka wójcik 12.11.06, 11:08
      czapeczka za 79zł??!!! ło rety - a z czego ona, ze złota???
      • zuzia_i_werka Re: czapka wójcik 12.11.06, 11:40
        A nie możesz zwrócić? To przecież kupa kasysad Tyle samo kosztuja czapki Dolly
        ale ich jakość jest nieporównywalna-są po prostu świetne. Mimo intensywnego
        noszenia i prania nic się z nimi nie dzieje,do tego są ciepłe i oryginalne.
    • alojw Re: czapka wójcik 12.11.06, 13:20
      Złóż reklamację. Nie po to kupjue się tak drogie rzeczy, żeby po pierwszym
      praniu wyrzucać. Mam nadzieję, że z moją nie będzie to samo, bo też mam Wócika.
      • iwek33 Re: czapka wójcik 12.11.06, 14:13
        Ja od kilku lat kupuję zimowe ubranka w Wójciku i muszę przyznać, że są super.
        Kurtki, kombinezony, czapki i szaliczki sprawdziły się u nas już kilka razy.
        Czapeczki świetnie zakrywały uszka i co najlepsze nawet te dzianinowe po
        wielokrotnym praniu wyglądają jak nowe, żadnych zmechaceń, polarkowe również.
        Myślę, ze miałaś po prostu dużego pecha, oczywiście, że reklamuj, a że czapka
        odstaje od uszu? Może kupiłaś wg metki, bez przymierzania? Wójćikowe czapki
        trzeba jednak mierzyć bo czasem rozmiarówka nie jest typowa.
        • dzidzia_ch Re: czapka wójcik 12.11.06, 15:05
          niestety nie moge reklamowac bo czapke kupilam na urlopie w Zakopcu sad!
          rzeczywiscie byla kupiona bez mierzenia,rozmiar 74 - jakos tak dziwnie
          oznaczaja czapki podajac wzrost dziecka
          • iwek33 Re: czapka wójcik 12.11.06, 15:31
            Dzidzia napisała:
            "jakos tak dziwnie oznaczaja czapki podajac wzrost dziecka", zgadzam się,
            czapki oznaczają dziwnie, a co gorsza te wymiary często się nie zgadzają z
            rzeczywistymi. W zeszłym roku kupiłam kombinezon na wzrost 98 ( synek taki
            rozmiar nosił) a czapka do kompletu ( z tej samej serii)w rozmiarze 98 była
            sporo za mała. Przymierzałam większe i dopiero w rozmiarze 110 była dobra.
            • alpepe Re: czapka wójcik 12.11.06, 16:33
              może twoje dziecko ma po prostu dużą głowę? Moje dziecko ma ponad 104 wzrostu, a
              wchodzi na nią kapelusik na 92 z Wójcika.
              • iwek33 Re: czapka wójcik 12.11.06, 17:25
                Nie, ma typową główkę, zeszłoroczna kolekcja Gang miała takie dziwne rozmiary
                czapek ( albo pomylone metki?) W tym roku pasuje mu czapka na 104 ( nosi
                rozmiar 104)
                • iwek33 Re: czapka wójcik 12.11.06, 17:28
                  Obwód głowy 51 cm, to chyba typowy dla 3,5 latka? ( ubranka na 104, niektóre
                  110)
    • czarna_maruda Re: czapka wójcik 12.11.06, 15:09
      Zadzwoń do sklepu w Zakopanem i umów się, że odeślesz czapkę wraz z paragonem
      listem poleconym
      79 zł piechotą nie chodzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka