dorpyp 12.11.06, 10:57 witam wszystkie e-mamy. mam pytanko. czy znacie jakieś strony, gdzie można zamówic bezpłatne próbki? chodzi mi np. o perfumy damskie i męskie, albo np. coś dla dzieci. jeśli tak to dajcie znac. pozdrawiam i dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myfka.k Re: darmowe próbki 15.11.06, 09:51 nie wiem czy cos takiego wogóle istnieje- bo jakby było to by wszczyscy chcieli te próbki i firma zaraz by splajtowała- ale jakby było to chetnie bym zamówiła Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorka99 Re: darmowe próbki 15.11.06, 10:31 darmowe próbki perfum czy kremów dostaniesz w sephora czy w innej dobrej drogerii ale trzeba zawsze prosic niestety same nie dadza sprzedawcy ((( przy sporych zakupach zawsze daja wiececj darmowych probek . Duzo dla dzieci odzywek witaminek mozna dostac w aptekach ale tez trzeba niestety prosic. Kiedy beda u nas takie czasy jak w londynie ze sama sobie bierzesz probki i probujesz czy to Ci odpowiada czy nie a u nas sprzedawcy zamiast dawac klientom, sprzedaja na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
baranek77 Re: darmowe próbki 15.11.06, 11:39 www.e-konkursy.com/arttopic-7.html popatrz tu, jest tu wiele takich stron podanych, przeważnie trzeba podać swoje dane osobowe Pzdr Magda Odpowiedz Link Zgłoś