Dodaj do ulubionych

Fajna książeczka dla maluszków

IP: *.* 23.09.01, 16:42
Trudno znależć naprawdę fajne książeczki, więc śpiesze donieść, że nabyłam takową" Przyjaciele z dżungli" wydawnictwa Wilga. 3 wiersze : W. Chotomskiej, Natalii Usenko i ana Siwka, są wesołe, z morałem i super ilustrowane. No i jest to wersja tekturowa, bo moj maluszkiem jeszcze wielkim jest. Może macie też jakieś godne polecenia. gaja
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Fajna książeczka dla maluszków IP: *.* 23.09.01, 17:54
      Seria "Księga dla malucha" jest super dla dwulatków. Wydawnictwo Paweł Skokowski. Tam jest po prostu wszystko.
      • Gość: guest Re: Fajna książeczka dla maluszków IP: *.* 23.09.01, 19:17
        Z tej serii szczególnie extra jest "Dzień malucha". Moja córka uwielbia tą książeczkę. Mamy 2-letnich dziewczynek - musicie to kupić!
        • Gość: guest Re: Fajna książeczka dla maluszków IP: *.* 23.09.01, 19:52
          Aniu, niech nasze córcie podadzą sobie rączki - Julka uwielbia słuchać o dniu Kasi i małego Kubusia, co prawda do 2 urodzin ma jeszcze 4 miesiące :-)
          • Gość: guest Re: Fajna książeczka dla maluszków IP: *.* 23.09.01, 22:17
            A żebyś posłuchała, jak Magda sama sobie "czyta" tą książkę, tylko wszędzie "Kasię" zastępuje "Madzią". Jedyną różnicą jest to, że Madzia umie już sobie sama włączyć video...... :)
    • Gość: guest Re: Fajna książeczka dla maluszków IP: *.* 24.09.01, 11:48
      Książeczka o Bolku i Lolku i ich przygodach. W serii są np. podróż po Afryce. Pal licho treść - typowa, ale później są sympatyczne ćwiczenia dla dzieci. Podobnie książeczka o lokomotywie z wierszem "Stoi na stacji lokomotywa..." i dalej również różne ćwiczenia w tym temacie...EWA
    • Gość: guest Re: Fajna książeczka dla maluszków IP: *.* 24.09.01, 14:45
      Mój Tato zamówił Gabie w jakiejś "wysyłkowni" ;) książeczkę "Reksio - Przyjaciel zwierząt" wydawnictwa Podsiedlik-Raniowski i Spółka. Książka jest dużych rozmiarów /ok. 30 na 40 cm/, tekturowa, kolorowa, mnóstwo zwierząt. Gaba ma niecały roczek i ślicznie pokazuje "ko ko ko" ;) Magda :hello:
      • Gość: guest Re: Fajna książeczka dla maluszków IP: *.* 19.11.01, 09:08
        słuchajcie Mamy, w internetowej ksiegarni Wydanwictwa IWLGA mozna kupis super ksiązki dla dzieci. www.wilga.com.pl , czy jakos tak... Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka