Dodaj do ulubionych

Kupony zniżkowe do Smyka

13.11.06, 16:31
W "Przyjaiółce" i "Mamo to ja" (wersje z płytą) jset kupon rabatowy do Smyka -
10% na zabawki i 20% na odzież i obuwie
Obserwuj wątek
    • iwonag25 Re: Kupony zniżkowe do Smyka 13.11.06, 21:52
      Jednak przed zakupem radze sie spytac czy kupon obejmuje dany towar. W tamtym
      roku kupowalismy hustawke, przy kasie okazalo sie ze nie zalicza sie ona do
      zabawek, placilismy 100% ceny.
      • gabi54 Re: Kupony zniżkowe do Smyka 13.11.06, 22:00
        w Mamo to ja jest kupon, bo kupowałam, ale w Przyjaciółce nie ma - no chyba że
        oszukali moją koleżankę????????
        • iberka tylko w "Mamo to ja" 13.11.06, 22:01

• mmala6 Re: tylko w "Mamo to ja" 13.11.06, 22:16
            a do kiedy ten kupon jest wazny?
            • maaszka Re: tylko w "Mamo to ja" 13.11.06, 22:24
              do 31.12.2006
    • lakimi Re: Kupony zniżkowe do Smyka 13.11.06, 22:31
      w przyjaciolce jest tylko bajka, kuponu nie ma. pamietajcie, ze znizka jest
      jednorazowa, 20% na ubranka i 10% na zabawki, warto wiec zrobic wieksze zakupy
      na jeden raz. chociaz jak sie dobrze przyjrzec, to niektore zabawki sa sporo
      drozsze w smyku niz gdzie indziej wink widzialam krzeselko fisher price za
      219zl, a w auchan maja je za 188zl.
      • ekrakow a ja dzisiaj byłam w SMYKu i okazało się że 13.11.06, 22:41
        karta jest ważna do 31.12.2006 ale bez ograniczenia ilościowego, nie na raz. To
        znaczy mogę sobie kupować zabawki i ciuchy dla dziecka codzienne i codziennie
        będę miała znizę [nie jednorazowo].
        Zabawki to zabawki, nie zaliczamy tutaj kosmetyków, huśtawek, i tym podobnych
        akcesoriów. Natomiast ubranka i buciki to chyba jest jasne.
        Pozdrawiam
        • lakimi Re: a ja dzisiaj byłam w SMYKu i okazało się że 13.11.06, 22:52
          ja tez bylam dzis w smyku i powiedziano mi przy kasie, ze kupony sa
          jednorazowe sad na dniach sprobuje jeszcze raz kupic ciuszki i zobaczymy czy mi
          obniza cene. fajnie by bylo, bo mam jeszcze kilka rzeczy na oku smile
          • ekrakow do "lakimi" 13.11.06, 22:58
            Słuchaj, to może zapytaj czy na pewno są jednorazowe, bo dzisiaj byłam i ciągle
            ten kupon mama, mogę korzystać do woli do końća roku. Tak jestw Galerii
            Krakowskiej.

Ale jeśli miałabyś kupowac coś powyżej np. 50-100 zł z ubrań lub zabawek to
            lepeij się opłaca kupić jeszcze jedną gazetkę Mamo to Ja żeby mieć ten kupon.

Pozdrawiam cieplutko smile
            • lakimi Re: do "lakimi" 13.11.06, 23:21
              pytalam w warszawskim smyku (best mall) i kierowniczka, ktora przyjmowala ode
              mnie zwrot za duzego ubrania, odpowiedziala wyraznie, ze jednorazowe.
              zmartwilam sie, bo wykorzystalam juz znizke na te nietrafione ciuszki, ktore
              zwracalam. dobrze, ze nie wyrzucilam tego kuponu.
              spytam na dniach w innym smyku, a swoja droga dlaczego nie ma adnotacji na ten
              temat na kuponie? sprawa bylaby jasna.
              • agni71 Re: do "lakimi" 13.11.06, 23:49
                Słuchaj, skoro wciąż masz kupon (nie zabrali ci przy zakupach), to skąd
                sprzedawczyni w sklepie będzie wiedziała, że już z niego korzystałaś? No i
                skoro nie zabierają kuponu przy zakupach, to znaczy chyba, że jest
                wielorazowego użytku?

aga
                • lakimi Re: do "lakimi" 14.11.06, 00:23
                  na kuponie sa 2 barkody, jeden na zabawki i drugi na ciuchy. przed zakupami
                  sprezdawczyni skanuje kupon, wiec teoretycznie moga wiedziec, ze byl
                  wykorzystany, ale moge sie mylic. zabawek jeszcze nie kupowalam, wiec nie mogli
                  go zabrac. zreszta nie wiem, nie korzystalam wczesniej z podobnych promocji
                  smyka, wiec nie wiem jakie maja zwyczaje. zabieraja te kupony czy nie? wink
                  przekazalam wam tylko informacje, ktora uzyskalam od kierowniczki smyka w best
                  mallu. wyraznie powiedziala, ze jest jednorazowy. jesli to nieprawda z nia
                  dyskutujcie, adres znacie. za kilka dni sama bede wiedziec czy kupon jest wazny
                  czy nie wink dobranoc!
          • iberka próbuj 14.11.06, 00:00
            ja ilekroc miałam kupon do Smyka, to zawsze był on wazny przez cały czas
            obowiązywania . Przy kasie zwracany i mozna go było używac dowoli.
            Jeżeli któraś z Was będzie miała swój na zbyciu przed końcem roku to ja chętnie
            skorzystam

Iza
    • babatera Re: Kupony zniżkowe do Smyka 13.11.06, 23:17
      Przeczytajcie uważnie co jest napisane na kuponie. Na moim małym druczkiem:
      kupon ważny przy płaceniu kartą BPH i jeszcze bank nie bierze odpowiedzialności
      czy Smyk się z rabatu wywiąże ;-( Kolejna sciema.
      • mamajudo Re: Kupony zniżkowe do Smyka 13.11.06, 23:22
        na moim kuponie nie ma niczego takiego napisanego!
      • lakimi Re: Kupony zniżkowe do Smyka 13.11.06, 23:23
        na moim nie ma takiej adnotacji, to moze sa rozne kupony rabatowe? moj jest z
        mam dziecko, a twoj?
    • sophie05 Re: Kupony zniżkowe do Smyka 14.11.06, 11:20
      W niedzielę kupowałam w Smyku z kuponem zniżkowym. Pani od razu mi go oddała,
      mówiąc iż mogę go wykorzystywać do 24 grudnia.
      • gabi54 Re: Kupony zniżkowe do Smyka 14.11.06, 14:08
        Ja również pytałam dzisiaj - kupon jest wielokrotnego użytku, podobnie ja ten z
        zeszłaego roku
    • mama_natalci Re: Kupony zniżkowe do Smyka 14.11.06, 14:19
      Drogie e-mamy,

Jesli wiecie gdzie jeszcze dostane w Warszawie gazetke z filmem i kuponem
      napiszcie.Najlepiej Centrum, bemowo, Wola.

Z gory dziekuje,
      Mama Natalki
      • georgusia Re: Kupony zniżkowe do Smyka 14.11.06, 16:35
        Spróbuj może w Empikach albo w Koszykach tam w stoisku z tanią książką i
        gazetamii
        • ekrakow ten kupon był w Mamo to Ja 14.11.06, 17:32
    • alojw Re: Kupony zniżkowe do Smyka 14.11.06, 18:28
      Karta rabatowa jest wielekrotnego użytu do dnia jej ważności. Nie mam to nic
      wspólnego z bankiem BPH ani formą płatności.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka