Gość: guest IP: *.* 27.09.01, 19:53 proszę napiszcie co to za sklepik, o jakie kody chodzi, co można za nie otrzymać i w jaki sposób. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: sklepik niebieski miś IP: *.* 28.09.01, 11:40 Firma Nestle wysyła do mam, taki mały katalog w którym jest wyszczególnione kilka produktów, ktorych obejmuje promocja.Nalezy z tych produktów wycinac kody i jesli się ma juz kilka mozna cos sobie zamówic z tego katalogu. Przy ofertach jest podana liczba wymaganych kodów np. jeśli chodzi o czapeczkę dla dziecka chyba 16 kodów.wycinasz wypełniasz kupon wysyłasz, za jakis czas otrzymujesz wybrany produkt.Nestle oprócz tych katalogów czyli sklepiku niebieskiego misia wysyła co jakis czas takie informatory o nowych produktach, czy schemat zywienia dzieci.Ja juz raz wysyłałam kody i otrzymałam produkt z katalogu.Mozna otrzymac przy jednym wysyłaniu kilka produktów jesli ma sie duzo kodów, w kuponie piszemy ilosc.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: sklepik niebieski miś IP: *.* 28.09.01, 12:58 Ale jak się z nimi skontaktować aby przysłali mi ten katalog.Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: sklepik niebieski miś IP: *.* 28.09.01, 14:14 Zobaczę w katalogu czy sa tam jakies informacje, dla nowych chętnych mam. Mogę ci zrobic kserokopie katalogu jesli chcesz i przesłac, jak podasz adres. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: sklepik niebieski miś-do Nety IP: *.* 28.09.01, 15:19 Neta! Mam na zbyciu katalog bo przyslali mi a ja nie uzywam tych produktow, jak chccesz to przeslij mi na priva swoj adres to Ci wysle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: sklepik niebieski miś-do Jadźki IP: *.* 28.09.01, 20:05 Hej Jeśli Neta nie reflektuje na katalog ta ja proszę o takowy. Moja sąsiadka ma stamtąd torbę i jest bardzo zadowolona. pozdrawiam Ella Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: sklepik niebieski miś-do Jadźki IP: *.* 28.09.01, 20:27 Ponieważ Neta się nie odezwała to napisz na prive swój adres domowy. W przyszłym tygodniu wyślę. Odpowiedz Link Zgłoś