Dodaj do ulubionych

Wózki IMPLAST

IP: *.* 09.10.01, 11:09
Mam zamiar kupić wózek trójkołowy, ale...ponieważ w grę wchodzą nie małe koszty, to rozglądam się tylko za tymi tańszymi ofertamicrying((Czy ktoś może mi, w związku z powyższym, powiedzieć coś o trójkołowcach Implastu, albo chociaż o samej firmie?Na ile solidne są ich wózki? Wady i zalety... Dziękuję!
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Wózki IMPLAST IP: *.* 09.10.01, 12:53
      Iwonko,niedawno czytalam cos na temat roznych producentow tych wozkow i ich jakosci. Nie wiem nic na temat wozkow Implast,ale w tych ocenach zaznaczono,ze z reguly te tansze 3-kolowce sa tylko zaspokojeniem mody na ten model natomiast nie sprawdzaja sie w terenie w takim wymiarze jakby mozna oczekiwac od tego modelu. Czyli,jesli chcesz tylko wozek 3kolowy dla samego jego wygladu i nie zamierzasz go uzywac na polnych czy gorskich drogach to tansze modele powinny spelnic te warunki(nie wiem jak z jakoscia),ale jesli zamierzasz go uzywac np w gorach i zalezy Ci na aspekcie praktycznym to raczej malo prawdopodobne,ze tanszy model sie tam sprawdzi. To byla jednak ocena tych wozkow na rynku zachodnim.Mozliwe,ze w Polsce jest inaczej.Powodzenia i udanych zakupow.:)
      • Gość: guest Re: Wózki IMPLAST IP: *.* 10.10.01, 21:24
        Zachodnie wózki trójkołowe np. Bebe Comfort mają opcję zamocowania gondoli czy fotelika, wózek Implastu to tylko i wyłacznie spacerowy. Wszystko zależy od tego jakiego wózka potrzebujesz i czego od niego oczekujesz. Nasze polskie są niestety jeszcze nieudolnymi podróbkami, może za parę lat dorównają jakością (mówie tu oczywiście o trójkołowcach).Pozdrawiam Margolcia
    • Gość: guest Re: Wózki IMPLAST IP: *.* 17.10.01, 20:01
      Z czystym sumieniem mogę Ci polecić wózek Implast gdyż sama go kupiłam dziewięć miesięcy temu.Nie jest to co prawda model trzykołowy, ale i tak jest super.Ja posiadam model Implast-Roy.Jest to wózek głęboko-spacerowy.Ma pompowane koła, regulowaną wysokość rączki, w spacerówce porządne pasy zabezpieczające malucha przed wypadnięciem.Jedynym mankamentem jest jego waga, ale ponieważ ja nie muszę go wnosić ani po schodach,ani do autobusu, więc mi to nie przeszkadza.Z tego co widziałam w sklepie wersje trzykołowe są bardzo podobne,a że to spacerówki to na pewno są lżejsze.Zyczę pomyślnego wyboru -Iza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka