miirabelka 14.11.06, 12:49 Witam Poszukuję informacji na temat tych dwóch firm. Bardzo proszę o pomoc Ps.Proszę moderatorki o wyrozumiałośc - wiem, że temat nie bardzo nadaje się na to forum, ale można tu liczyc na szybką odpowiedź ♥♥ • ♥♥ • ♥♥ • ♥♥ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e5121 Re: Zabudowy - Komandor? Senator? 14.11.06, 13:51 Senatora nie znam.Oglądałam wyroby Komandora i Indeco. Jak ktos lubi płytę to będzie zadwolony. Ja zrezygnowałam, bo nie robia mebli z forniru i w dodatku nie lubie szaf z drzwiami przesuwanymi.Za to szybko robią projekt i szybki jest czas realizacji, z tego co pamiętam 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonapa Re: Zabudowy - Komandor? Senator? 14.11.06, 13:58 Mam Komandora już prawie 10 lat, działa bez zarzutu i ładnie wyglada. Ale myślę, że kiedyś robiło się dużo porządniejsze rzeczy niż obecnie Odpowiedz Link Zgłoś
i2h2 Re: Zabudowy - Komandor? Senator? 14.11.06, 14:06 Tak naprawdę dobry montażysta Płytę biorą czasem nawet z tych samych źródeł, więc różnica żadna, z okuciami bywa różnie (tzn. różne są opinie na temat systemów jezdnych itp.), a liczy się czy ktoś ci to dobrze wymierzy i dobrze zmontuje. Najlepiej popytaj wśród znajomych, pooglądaj i życz sobie konkretnej ekipy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Zabudowy - Komandor? Senator? 14.11.06, 19:44 Mam Komandora i Indeco. Już kilka lat obie szafy sprawują się bez zarzutu, natomiast jeśli chodzi o jakość usługi ( montaż, czasowość, dokładność) to u nas zdecydowanie wygrała Indeco. Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Zabudowy - Komandor? Senator? 14.11.06, 14:24 Senator, zdecydowanie lepsza jakość wykonania. Przynajmniej we Wrocławiu. -- Walczmy z bykami Odpowiedz Link Zgłoś
iwonapa Re: Do Skarolina 14.11.06, 17:06 Nie zgadzam się. Ja właśnie jestem z Wrocławia i mam Komandora a mój brat też z Wrocławia ma Senatora i to młodszego o 4 lata. Moja szafa jest ok a jego pozal się Boże Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch mirabelka 14.11.06, 20:18 a skad jestes? w Krakowie jest taka firma duet jakosc wykonania i materialow super mam od nich dwie ogromne szafy do zabudowy a sa duzo tansi Odpowiedz Link Zgłoś
ewitka610 Re: mirabelka 14.11.06, 21:20 Mam Senatora już z 10 lat i jest ok (ale teraz to pewnie wszystko sie zmieniło) Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Do Skarolina 15.11.06, 18:02 iwonapa napisała: > Nie zgadzam się. Ja właśnie jestem z Wrocławia i mam Komandora a mój brat też z > > Wrocławia ma Senatora i to młodszego o 4 lata. Moja szafa jest ok a jego pozal > się Boże Jeszcze nie widziałam we Wrocławiu porządnie zrobionego Komandora, natomiast Senatory tak. Wszystkie, które widziałam robione przez tych, którzy mają stoisko w Domarze są wykonane po prostu super, ale faktycznie, koleżanka zamówiła w Senatorze w Leroyu i ma wykonanie średniej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
rysia30 Re: Zabudowy - Komandor? Senator? 14.11.06, 21:41 Mam indeco od 3 lat i nie mam zastrzeżeń. U nich można się targować (do 15% rabatu)i cenowo jak zamawiałam byli bezkonkurencyjni. Odpowiedz Link Zgłoś