pade 14.11.06, 17:03 Kupiłam geoxy (jak niektóre z Was wiedzą)) i nie dostałam paragonu, nie wiem czy zawracac głowę o paragon, czy nie... Buty są z bieżącej kolekcji, powinny mieć dwa lata gwarncji. Kto kupował geoxy czy np. ecco w outlecie i wie coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eragon3 Re: Czy buty z outletu mają gwarancję? 14.11.06, 17:55 Maja na bank.Chyba 2 lata. Kupowalam synowi sandaly w reeboku, po lecie je zareklamowalam, bez zadnych problemow.Mialam do wyboru nowe buty lub zwrot kasy. A tak na marginesie ,to za pozno zobaczylam Twoj watek o poszukiwaniu butow, bo outlet mam pod nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Czy buty z outletu mają gwarancję? 14.11.06, 18:03 Poważnie? Nie mam jeszcze butów dla córy)) Czy w razie czego mogę Cię prosić o pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
eragon3 Re: Czy buty z outletu mają gwarancję? 14.11.06, 18:09 no jasne. bylam wczoraj w ecco jest nawet duzy wybor. bede tez jutro(tam wszystkie sklepy maja dostawy w inne dni)to moge sie dowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Czy buty z outletu mają gwarancję? 14.11.06, 18:20 Interesuje mnie róż)), nie za krótki, długość wkładki 17,5cm. Czy w ecco mają też coś z bieżących kolekcji? Odpowiedz Link Zgłoś
eragon3 Re: Czy buty z outletu mają gwarancję? 14.11.06, 18:43 Nie wiem czy jest biezaca kolekcja ale zapytam. Dowiem sie o róż , rozumiem, ze z tego wyzszego fasonu. Jezeli bedziesz chciala cos konkretnego to najchetniej obejrzałabym je na zdjeciu. POzdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
an-nika Re: Do eragon 14.11.06, 19:14 Czy ja też mogę cię prosić o pomoc? Szukam butów dla córy w rozmiarze 23 - różowych, chętnie w jaśniejszym kolorze, chociaż wydaje mi się, że jasne są tylko z tych wyższych. Dla mnie mogą być te niższe. Jeżeli możesz, to rozejrzyj się, mółby być też czekoladowy brąz. Kontakt do mnie an-nika@wp.pl i 509 722 614. Z góry dziękuję. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
misso Re: Do eragon 14.11.06, 21:38 A czy ja mogę jeszcze o coś poprosić? Dla mnie to kawał drogi i nie wiem czy jest sens jechać. Ale nie o buty chodzi, tylko o kombinezon dwuczęściowy. Poszukuję czegoś dla córci, koniecznie dwuczęściowy, spodnie wysokie-ogrodniczki, kurtka z kapturem, gruby, nieprzemakalny, podszyty polarkiem, ale nie tylko polar, jeszcze jakieś ocieplenie potrzebne, kolory dziewczęce ale niekoniecznie róż. Rozmiar 98-104 cm. Nie wiem jakie tam są sklepy, jakie ceny. Na allegro jest jeden fajny i polecany, ale zanim kupię chciałam sprawdzić inne możliwości. Jeśli Ci się uda będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
eragon3 Re: Do eragon 16.11.06, 18:58 Napisalam wczoraj do Ciebie na poczte.Sprawdz! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Czy buty z outletu mają gwarancję? 14.11.06, 18:24 paragonu się domagaj, bo nawet, jak nie ma gwarancji, to jest jeszcze obowiązkowa rękojmia, bodajże na rok. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Czy buty z outletu mają gwarancję? 14.11.06, 18:34 buty ecco z outletu mają normalna, dwuletnia gwarancje Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Czy buty z outletu mają gwarancję? 17.11.06, 11:13 dokładnie tak, na 100%, kupowałam synkowi w tym roku i tak mnie poinformowano Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Czy buty z outletu mają gwarancję? 17.11.06, 11:35 Mam już paragon Dziękuję za wszystkie odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
karolzz Re: Czy buty z outletu mają gwarancję? 16.11.06, 20:59 Geoxy -outlet Gdańsk- mają 2 lata gwarancji. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś