Dodaj do ulubionych

buty Vvi-Gga-Mmi, Junior

IP: *.* 01.11.01, 19:05
Cześć dziewczyny !!Bartki bartkami, ale są i inne chyba dobre firmy.Miałam 2 pary sandałków Juniora, bardzo chwalę, zaś na jesień kupiłam półbutki Vvi-Gga-Mmi (lub Vii-Gaa-Mii, przepraszam, ale nie mogę się zdecydować, bo nie mam ich przy sobie),z których jestem jeszcze bardziej happy. Szerokie noski, wysokie w podbiciu, co dla mojego Grubcia ma kolosalne znaczenie, całkiem gustowne, no i niedrogie (ok. 60 zł). Jeżeli macie podobne lub inne wrażenia z użytkowania to bardzo proszę..
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: buty Vvi-Gga-Mmi, Junior IP: *.* 01.11.01, 21:04
      Dziewczęce sandałki Vi-Gga-Mi, jakie mieliśmy do połowy lata były bardzo ładne,wręcz urocze - zielone w motylki, ale trochę za ciężkie i to była ich wada jak na takie małe nóżki. W połowie lata noga małej tak urosła, że musieliśmy kupić drugie - tym razem Juniora - już nie tak śliczne, ale za to niedrogie (ok. 40 zł już z obniżką sezonową), bardzo wygodne i leciutkie. Polecam.
      • Gość: guest Re: buty Vvi-Gga-Mmi, Junior IP: *.* 06.11.01, 12:06
        ha. znam te buty Vi_gga_Mi ale teraz kiedy już mam dziecko i by się przydały to już chyba bie na w w-wie ich sklepu firmowego (kiedyś był przy GrochowskieJ0j)jeśli coś wiecie na ten temat to proszę o inffoaga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka