zalesiu 27.09.07, 19:56 Oceńcie sami: www.borelioza.vegie.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tosho Re: Strona www o BB T. Wilickiego 27.09.07, 20:20 Widzialem juz ta strone. W ogole mnie nie przekonuje. Autor nie ma nic do zaproponowania. Stylistyka pisania FATALNA. Odpowiedz Link
nataszkam Re: Strona www o BB T. Wilickiego 27.09.07, 20:31 Mam nadzieję, że za to otrzyma kiedyś odpowiednie podziękowanie w postaci seronegatywnej neuroboreliozy w wydaniu franiolka. Co za dupek! Własna twórczośc ludowa niepoparta żadnymi badaniami. Odpowiedz Link
nataszkam Re: Strona www o BB T. Wilickiego 27.09.07, 20:53 Pan Tomek od 13 wrzesnia wie, że ma dodatniego WB- ale jak sam pisze, taki wynik występuje też po udanym samowyleczeniu (SIC!). Odpowiedz Link
stachenka Re: Strona www o BB T. Wilickiego 27.09.07, 23:21 No to teraz trudno już czegokolwiek mu życzyć. Wszystko, co potrzebne do szczęścia już posiada Tylko usiąść i czekać. Język na stronie fatalny. Mierzę własną miarką, ale nie sądzę, żeby napisana w taki sposób strona mogła kogokolwiek przekonać. Odpowiedz Link
stachenka Re: Strona www o BB T. Wilickiego 27.09.07, 23:36 I, przepraszam bardzo, co to za strona, na której nie podano żadnego kontaktu do autora??? Odpowiedz Link
geodeta_31 Re: Strona www o BB T. Wilickiego 28.09.07, 08:11 Nie tylko nie podano kontaktu do autora. Nie podano też kontaktu do: * wszystkich klinik zachodnich, które diagnozują wszystkie choroby * do żadnego z labów polskich robiących właściwe i dobre badania * żadnych opracowań medycznych, na podstawie których informacje te zostały tam opisane Odpowiedz Link
zazule Re: Strona www o BB T. Wilickiego 28.09.07, 14:44 Bardzo sie usmiałam czytajac tę stronę, nie które fragmenty spowodowały u mnie ataki śmiechu, kilka lepszych Wam przytocze; Najpierw ten który jak sądze autor odnosi do samego siebie ================================================================== Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem że na świecie istnieje tylu idiotów. Stanisław Lem ===================================================================== Teraz te dotyczace obserwacji życia codziennego poczynione przez autora strony =================================================================== Zacznijmy może od faktu, że - jeśli wierzyć statystykom - boreliozą było zakażonych grubo ponad 50% osób z tzw. grup ryzyka, czyli wszystkich którzy często bywają w lesie albo np po prostu mieszkają na wsi. Chyba nikt nie będzie się upierał przy tezie, że np 70% mieszkańców polskiej wsi właśnie leży w łóżku i umiera na boreliozę, skoro gołym okiem widać, że mają znaczne lepszy stan zdrowia niż miastowi ===================================================================== Teraz te dotyczące przebiegu leczenia - to chyba z autopsji Ja Wam zamiast rozweselacza i wizyty u psychiatry paroponuja zajrzec na te strone ===================================================================== Zagrożenie przy herksie to potwornie złe samopoczucie. Bardzo często pacjenci popełniają samobójstwa. Jeśli coś takiego łazi nam po głowie - biegusiem do psychologa czy psychiatry, niech przepisze jakiegoś rozweselacza przeciw depresji. ==================================================================== Gdyby jednak przeczytanie tej strony wam nie pomogło to i dalej czulibysci głeboki smutek to z radą pan Tomasza: ===================================================================== No to jadziem drugiego największego wroga, jakim jest depresja ===================================================================== A to o Nas, jak ładnie napisane - szczególnie ten darwinizm społeczny ===================================================================== Jedna z najgroźniejszych pułapek to zbiorowisko hipochondryków i hochsztaplerów, czyli forum gazeta.pl. Krew się w żyłach mrozi gdy człowiek widzi, co tam się dzieje. "Chorzy" leczą się po kilka czasem lat, nie mając w ogóle zrobionych ŻADNYCH testów Jednym słowem, forum gazeta.pl to miejsce którego należy unikać za wszelką cenę. Można powiedzieć, że realizuje się tam coś, co określę jako darwinizm społeczeny ===================================================================== Pozdrawim i dużo usmiechu życzę każdemu, bo cóz innego nam pozstało czytając te prawdy objawione. Odpowiedz Link
eeff Re: Strona www o BB T. Wilickiego 28.09.07, 15:46 a mnie do rozpuku doprowadzil tekst o "zdrowych hipochondrykach" ;P ciekawe jak wygladaja chorzy hipochondrycy hi, hi? No i ta Gozdzikowa. Nie wiem czemu, ale nie moge pozbyć sie uczucia, ze pani doktor z zakaznego, u ktorej bylismy wczoraj powinna tak własnie sie nazywac. eeff Odpowiedz Link
dx771 Re: Strona www o BB T. Wilickiego 28.09.07, 16:05 Zaz odwaliłaś kawał porządnej nikomu niepotrzebnej roboty Odpowiedz Link
artur737 Re: Strona www o BB T. Wilickiego 28.09.07, 16:24 Po angielsku ilosc glupich stron o boreliozie jest tak wielka jak ilosc gwiazd na niebie. Ze wam sie chce tracic czas i komentowac je. Moze dlatego, ze Polsce sa one nowoscia. Odpowiedz Link
dartom.www Re: Strona www o BB T. Wilickiego 28.09.07, 16:53 lecze sie 12 miesięcy, objawy, czyli ból głowy i zaburzenia psychiczne (czyli m.in. OCD) wciąż nie ustępują, przede mną drugi rok leczenia i nie widze tutaj możliwości ''samowyleczenia'', pan Wilicki niech się nie leczy i życze mu z całego serca żeby go DOPADŁO, to co mnie Odpowiedz Link
dartom.www Re: Strona www o BB T. Wilickiego 28.09.07, 17:09 uaaa przesadziłem ale nalezy mu sie Odpowiedz Link
obywatel_dx Re: Strona www o BB T. Wilickiego 28.09.07, 17:39 Bardzo dobrze jak ktoś wybierze sie na spotkanie chorych na bb. Ja sam miałem kiedyś niepewność do wszystkiego co czytałem na forum. A może rzeczywiście zakaźnicy mają racje? Dlaczego mam brać pod uwagę doświadczenia jakiś obcych ludzi z forum? Takie spotkania wiele dają i rozwiewają wątpliwości. Odpowiedz Link
grizac Re: Strona www o BB T. Wilickiego 28.09.07, 18:01 Wilicki, czy też jeff -jak kto woli- już pisze u pionka Odpowiedz Link
zazule Re: Strona www o BB T. Wilickiego 28.09.07, 19:03 Dx zajeło mi to 5 minut tam co drugie zdanie to jakas wtopa - ja wziełam pierwsze jakie sie napatoczyły. Odpowiedz Link
rudi9 i będzie współp. z lekarzami! 28.09.07, 19:22 "gdyby lekarze zrobili porządny serwis, nie musiałbym sam tego robić. A tak przynajmniej będzie jeden normalny, tworzony przy współpracy lekarzy." Odpowiedz Link
nataszkam Re: i będzie współp. z lekarzami! 28.09.07, 20:17 Gościu przeoczył chyba: www.borelioza.info.pl/ Odpowiedz Link